Než se dostanu k vlajkám, malá úvaha k plánovaným akcím k 17. listopadu.

Spread the love

Dnes jsem si vyslechl tiskovou konferenci, kterou pořádalo na 30 sdružení, spolků i stran, aby se občané sešli v 15. hod na Staroměstské náměstí v Praze. Zaznělo tam mnoho krásných slov, ale jen málo podnětů, které by něco změnily. Čeho se děsím a zaznělo to z úst jedno z účastníků, vlastně ze dvou úst a to od předsedkyně Trikolory Zuzany Majerové – Zahradníkové a Davida Tesaře, předsedy hnutí Manifest. Co to bylo?

Oba si honili triko na své aktivní účasti na PLYŠÁKU, neboli na aktivní účasti v organizování studentských protestů v listopadu 1989. Pan Tesař se chlubil tím, jak vytvořil pozvánku na demonstraci 17. listopadu, která skončila brutálním ztrestáním tehdejších demonstrantů na Národní třídě. Byl bych velmi opatrný podlehnout emocím, protože tento pán se evidentně podílel na plánované akci STB a jak znám zákulisí plyšáku, vše bylo do detailu naplánováno. Pokud se do čela derou tito lidé, jedná se opět o HRU MOCNÝCH ZA KULISAMI. Tento pán má na konci videa, když začne mluvit Jiří Černohorský, dost nevybíravou reakci.

Koho z té celé sestavy lituji, je Penelope Cimprichová, protože evidentně netuší, mezi koho se dostala. Ivan Smetana z KTV upozorňuje, že se chystá podobný scénář barevné revoluce, jako v roce 1989. Pokud víme, že vše je o akci GOLGOTA, že vše řídily v roce 1989 složky KGB pod taktovkou lidí okolo bývalého šéfa KGB a následně na krátkou chvíli generálního tajemníka Jurije Andropova, tak to vypadá jako aktivace spících agentů, jak jsou v žargonu tajných služeb nazýváni ti, kdo jsou aktivováni přesně určený čas.

Vy, co máte rádi mluvčího této tajné akce Valerie Pjakina, dovolím si připomenout jeden jeho výrok, když vysvětloval, jak se pozná, že je něco jinak, než to má vypadat ohledně demonstrací. Tehdy řekl: „Pokud se staví podia, která někdo musel instalovat, pokud se používá drahé ozvučení, nejde o spontánní zdvih lidí, ale o práci klanově korporátních skupin, které řeší své vlastní cíle.„.

Protože jsem dnes v noci zažil opět vidění a bylo mi v něm oznámeno, když jsem se těch lidí ptal, co jsou zač, že jsou CHABAD. Znova jsem se zeptal, protože to evidentně nebyli Češi, zda neříká CHAZAR. Opět mi ten člověk zopakoval CHABAD. O co ve vidění šlo? Jednalo se o to, že tito lidé odstraňovali do připraveného kamionu všechno zboží, které se nacházelo v jedné firmě. Zprvu si mne nevšímali, když jsem se jich velmi důrazně zeptal, co dělají. Pak jsem byl veden Duchem k tomu, aby vše pozoroval z výšky, z podkroví domu. Neměl jsem volat policii a ani majitele. Nakonec jsem se rozhodl si je nafotit. Vše se dělo v naprosté tmě jen v takovém velmi slabém osvětlení. Stále si mne nevšímali, až jsem si je začal fotit a na display se objevoval vždy jen výřez, tak jsem je začal zajímat. Začali mne honit, velká část už i s kamionem odjížděla pryč. Měli tam terénní auta armády, ale nebyla to armáda a byl jich plný autobus. Ten byl takový zvláštní, nikdy jsem podobný neviděl a byl poschoďový.

Stále jsem byl podněcován k tomu, abych je zastavil. Byla tam žena, velmi podobná, když si teď vybavuji, paní Zuzaně Majerové – Zahradníkové, jen neměla brýle. Byla oblečená do vojenských šatů a ta začala mít zdravotní problémy. Asi byla postřelená. Chtěl jsem jí pomoci a přišli další tři, taky měli na sobě maskáče, ale nebyla to žádná oficiální armáda. A právě jednoho z nich jsem se zeptal, když jí nechtěli pomoci, kdo jsou. Čím to vidění skončilo? Bylo kolem poledne podle světla a já i další jsme leželi na zemi a ti co byli okolo patřili k těm lidem, ale ten kdo tam byl dominantní, byl v bílém, ale ne jako lékař. Pak vidění skončilo.

Kdo je CHABAD? Pokud jste už měli možnost přečíst si celou knihu, na kterou stále odkazuji a která vysvětluje proroctví z Daniele a určité části z knihy Zjevení, pěkně verš po verši, tak víte, že existuje Chabad Lubavič. Něco o něm nalezneme zdeTito lidé napojeni na hnutí chabad jsou blízkými spolupracovníky V.V.Putina. Mnozí analytici říkají, že jej ovládají a že se tak děje i Donaldu Trumpovi. Jejich cílem je tělesně naplnit biblický slib, který je dán duchovnímu Izraeli, ne politickému hnutí, kterým by získali nadvládu nad celým světem. Proč jsem to vidění takto obdržel? Abych viděl, co se děje za kulisami. Ten podnik, to je symbol států, které byly transformovány do firem, které mají být vykradeny a vše co lidem patří má být odneseno. Je to dokončení zbavení lidské důstojnosti a symbol úplného zotročení. Proto jsem byl veden k tomu, abych se proti tomu postavil.

Zranění té ženy je symbolem prostředků, které pro svou akci chtějí použít a pak se ho zbavit. Lidé, kteří toto organizují, ty klanově korporátní skupiny, mají v podřízenosti určité politické uskupení a hnutí. Víme z čeho Trikolora povstala a víme, že zakladatelem byl nějaký Vašek Klausů mladší. Co mi to říká? Že tak jako jeho Otec zhasl, to je symbol té tmy, mají zhasnout opět organizátoři tohoto protestu, který má nahnat nespokojené obyvatelstvo pod pláštíkem líbivých řečí k promyšleným psychologickým procesům řízení, aby na konci všichni ryli „držkou zemi“, tak jak mi to bylo ukázáno na konci vidění.

To, že se už věci dějí, ale my je nevidíme opět je symbolicky vyjádřeno tím slabým světlem. Vše je pod pláštíkem tmy realizováno. Vím co sděluji a není to mé první vidění na podobné téma. Jak mohou někteří potvrdit, bylo k vůli včasnému odhalení zabráněno v srpnu určitému masakru. Zkuste tedy zvážit, zda není lepší, když už chce někdo 17.11. vyjádřit svůj nesouhlas, abyste spontánně raději vyšli do svých měst a tam dali pokojným způsobem najevo, co si myslíte o Cokoliv 19.

Mám jen ukazovat směr a ne něco organizovat a řídit. Jak jsem už odhalil dříve, skutečná příčina všeho zla je peněžní systém, který pro lásku k němu, může korumpovat. S čím se jistě ztotožňuji je, že první co člověk musí udělat, je SUNDAT SI HADRY Z OBLIČEJŮ. Toto je nejúčinnější protest. Nenakupovat tam, kde po mne chtějí znát můj zdravotní stav. Chápu také, že ne každý má na to odvahu, ale tu jde o víc. Naštěstí toto vše co zažíváme nakonec přivede SKUTEČNÉ PRÁVO a SPRAVEDLNOST a chabad neuspěje. Proč? PROTOŽE TAK MLUVILA SAMOTNÁ ÚSTA JEHOVY VOJSK!!!

Kéž máme pokoj od našeho vznešeného Stvořitele, JeHoVaH Boha a jeho Syna Jehošuy, zvaného Krista. Ať je to k jejich slávě.

Váš a Kristův bratr Igi.

One thought on “Než se dostanu k vlajkám, malá úvaha k plánovaným akcím k 17. listopadu.

Comments are closed.