Geschiedenis herschrijven op Hi-story. Een van de voorbeelden van deze praktijk, niet alleen in Tsjechië. Dag van de overwinning

Verspreid de liefde

Misschien beseft niemand van de jongere generatie van vandaag wanneer de Tweede Wereldoorlog echt eindigde. De zogenaamde feestdag van het einde van de Tweede Wereldoorlog op Europese bodem, die na 1989 werd verplaatst van 09.05.1945 naar 08.05.1945, is een prachtig voorbeeld van het collectieve Westen, hoe de geschiedenis te herschrijven en verhalen te creëren zodat de De macht van de hegemon wordt met geweld afgedwongen met leugens en haat.

De vernietiging van het Russische land, de nakomelingen van Noachs oudste zoon Jafeth, de kleinzoon van Mesech (Meshek), begon in een zeer oud verleden. Wat we vandaag de dag zien is slechts het hoogtepunt van deze inspanning van duistere spirituele krachten die de gewone mens niet waarneemt, omdat hij opzettelijk gehersenspoeld is op basis van het indoctrinatieplan van de evolutie uit 1776. Het gebeurt al sinds de geboorte van de mens, overal waar de wereld door het christendom is beïnvloed. (Noot van de auteur - Het christendom is alles wat vandaag de dag Jezus belijdt (Jezus in het Tsjechisch), Christus genoemd in het Grieks)

De christenheid zelf en haar religieuze huizen dragen grote schuld voor dit beleid, dat vol bloed en geweld is. Hun oorlogen en genociden in de naam van Je-zus-e (Jezus) hebben de demonen en Satan de argumenten gegeven voor hun verborgen propaganda die zij via hun trouwe dienaren, hun slaven, naar de mensheid pushen. Dat is de reden waarom de echte naam van Christus, degene die in het vlees naar de aarde kwam om met zijn verlossende offer voor Adams erfzonde te betalen, voor de mensheid verborgen bleef. erfelijke minuten met doelpunten. De apostel Johannes legt het in zijn eerste brief als volgt uit:

"Geliefden, geloof niet iedere geïnspireerde uitspraak, maar probeer de geïnspireerde uitspraken, om te zien of ze van God komen, omdat er vele valse profeten de wereld in zijn gegaan. Zo herken je een geïnspireerde uitspraak van God: Elke geïnspireerde uitspraak die belijdt dat Yehoshua Christus in het vlees is gekomen, komt van God, maar geen geïnspireerde uitspraak die Yehoshua niet belijdt, het komt niet van God. Volgende, dat is het geïnspireerde uitspraak de antichrist, van wie je hebt gehoord dat hij komt, is nu al in de wereld.".

"Ik schrijf je dit zodat je weet dat je het eeuwige leven hebt, jullie die in de naam van de Zoon van God hebben geloofd.".

Als de echte naam van Christus Jezus (Jezus) was, hij zou feitelijk medeplichtig zijn aan al deze bloedige wreedheden. Daarom benadrukt de apostel Johannes de noodzaak van geloof in de echte naam van de Zoon van God, die aan zo iemand moet worden bevestigd door de werking van Gods geest. Dit alles komt prachtig overeen met waar we nu over willen nadenken, hoe gemakkelijk mensen gemanipuleerd kunnen worden.

Een voorbeeld is de valse datum van het einde van de Tweede Wereldoorlog op Europees grondgebied. Aangezien het collectieve Westen vanaf het begin betrokken is geweest bij pogingen om Rusland te vernietigen, mogen we ons niet vergissen dat de manipulatie ergens na 1945 plaatsvond. Het hele proces begon lang vóór deze gebeurtenis, ten tijde van de vorming van Kievan Rus, waar Kiev deel van uitmaakt. het symbool van de beginnende pogingen om de nakomelingen van Mesech (Meshek) te vernietigen door hen onder de Rurik-invloed van Tubal te brengen, waarvoor het afvallige christendom zorgde.

(Noot van de auteur - Jafeth, de oudste zoon van Noach, had zeven zonen, en drie van hen brachten Slavische stammen voort. Van de nakomelingen van Magog, Meshek en Tubal)

Vervolgens was er de invloed van Magog, een andere kleinzoon van Noach, van de zoon van Jafeth, zijn nakomelingen die fuseerden met waar en wie, en in zijn machtscentrum de zogenaamde Britse Koninklijke Elite van de Ridders van de Ronde Tafel. werd in de tiende eeuw opgericht en werd gesteund door de westerse tak van het zogenaamde christendom. Het was de afvallige Joodse gemeenschap die tien eeuwen lang het zogenaamde blauwe bloed in stand hield, een verwijzing naar de vereniging van de afstammelingen van Cham, de jongste zoon van Noach, met de Annunaki, de gevallen engelen die, in de tijd van Nimrod, door de in-vitrofertilisatie van vrouwen ontstond na de zondvloed een ras van hybriden, de zogenaamde goden en halfgoden.

Verslagen dat dit ras, in het Hebreeuws Annakim of Nephilim genoemd, bestond, zijn te vinden in alle oude overgebleven teksten. De Annunaki (gevallen engelen = demonen, hun stoffelijke lichamen) hadden geen rood bloed, maar blauw, daarom was het belangrijkste symbool in Egypte de ankh.

Dit vruchtbaarheidssymbool uit het oude Egypte was ook een symbool van autoriteit voor degenen die hun oorsprong herleidden tot de Annunaki. Ze waren afstammelingen van blauw bloed. Tot Cleopatra VII, hun kinderen, was de ankh in het volle zicht. Na haar dood bleef er alleen een legende over en een verwijzing naar een groep mensen met blauw bloed door hun aderen. (De zogenaamde aristocratie)

De Joden, die de profetie kenden, deden hun uiterste best om het blauwe bloed levend te houden na de dood van deze koninklijke familie. Wie zorgde ervoor dat Octavianus, de toekomstige Caesar Augustus, de macht kreeg? Het was een groep Joden rond Herodes de Grote die Marcus Antonius tijdens het Tweede Triumviraat door intriges omkocht om de jonge Octavianus rond 43 v.Chr. te laten executeren, en zij onthulden dit in de hitte van het moment aan Octavianus.

Herodes de GroteZoals de grote vriend en adviseur van Rome, Josephus Flavius, ons vertelt, werd hij de eeuwige vriend van Octavianus. Waarschijnlijk op zijn advies bewaarde Octavianus de nakomelingen van Antony en Cleopatra, en de hoofdman Pulo zorgde voor het leven van Cesarion, de eerste zoon van Cleopatra VII. , die ze had met Julius Caesar. Waar heeft Pulo hem heen gebracht? Naar het land van het volk noemden de Romeinen Briton omdat ze het woord brit niet konden uitspreken. Het belangrijkste instrument dat door dit volk van de Slavische cultuur wordt gebruikt.

Waarom schrijf ik zo uitgebreid over deze dingen? Om te begrijpen dat niets toevallig gebeurt en alles slim is ontworpen, zodat het conflict tussen de broers Magog, Meshech en Tubal nog steeds publiekelijk wordt onthuld, zodat de duistere krachten achter het gordijn van spirituele macht de zogenaamde karmische wet van esoterie dat alles mogelijk moet zijn, kan niet worden gezien en mag niet voor mensen geheim worden gehouden.

Afvallige Joden waren ook degenen die Christus de bijnaam Iesus (Jezus) gaven. Letterlijk betekent het Jehova's varken. Pilatus zelf doorzag deze list van hen. En om hen te vernederen omdat ze hem hadden gedwongen hun Verlosser te vermoorden, plaatste hij een bericht in het Latijn, Hebreeuws en Grieks boven de staurpaal waar de Heer Yehoshua werd genageld. De aankondiging luidde: “Jehova's Varken, Koning der Joden". Daarom schreeuwden de Farizeeën van die tijd dat hij het daar niet moest neerleggen. Maar laat hem schrijven: "Jehova's varken zei dat hij de koning van de Joden was.".

De naam Jesjoea, destijds de meest voorkomende naam van een Jood, is op zichzelf niet denigrerend, maar hier moeten we begrijpen dat de naam van Christus opzettelijk aan Pilatus werd gepresenteerd in het Latijn dat Pilatus sprak. En het werd vertaald als Iesus, dat wil zeggen, dwz (Is) een verwijzing naar de naam van de ware Schepper van hemel en aarde, JeHoVaH (Jehovah) God, en naar het Latijnse woord sus, varken in het Tsjechisch. Als ze Christus niet zo voor Pilatus hadden willen drijven, zouden ze Pilatus de echte naam van Christus hebben verteld, die ze zelf heel goed kenden. Ze wisten dat zijn naam Iehosua (Jehoshua) was, wat betekent JeHoVaH (Jehovah) redt.

Waarom werd deze manipulatie door de Schepper zelf toegestaan? Omdat hij toekomstige gebeurtenissen van tevoren kende en wist hoe Satan de afvallige Joden zou leiden. Daarom spreekt de apostel Johannes van de geest die het bekend moet maken, dat is de echte naam Yehoshua en niet Jezus. Wist de Schepper van hemel en aarde hoeveel bloed mensen in deze naam van Jezus zullen vergieten als de afvallige Joden het zogenaamde christendom onder hun hoede nemen en het afvallige christendom aan het hoofd van dit religieuze proces plaatsen? Dat ze zichzelf zullen vervloeken in het bijzijn van mensen met Iesus (Jezus, in het Tsjechisch: Jezus).

En dit is vandaag de dag ook het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de mensheid als geheel: die een ware volgeling van de Verlosser is en die slechts een vervanger is. Waarom is dit goed om te weten? Omdat degenen die deze naam belijden en deze naam aan anderen bekendmaken, volgens de Bijbel worden onderwezen door de Schepper van hemel en aarde, JeHoVaH (Jehovah) der heerscharen. Het is een belofte voor vandaag:

"En zij zullen niet langer een ieder zijn naaste en een ieder zijn broeder leren, zeggende: Ken Jehovah!, want iedereen, van de kleinste tot de grootste, zal mij kennen, is Jehovah's uitspraak. Want Ik zal hun ongerechtigheid vergeven en hun zonde niet meer gedenken. ".

De Heer Yehoshua vestigt zelf de aandacht op deze belofte met de volgende verklaring:

"Yehoshua antwoordde hen en zei: Houd op met elkaar te mopperen. Niemand kan bij mij komen tenzij de Vader hem trekt, die mij heeft gestuurd; en ik wil hem opwekken in de laatste dag. Er staat geschreven in de Profeten: En allen zullen door Jehova God worden onderwezen. Iedereen die van de Vader heeft gehoord en geleerd, hij komt naar mij toe. niet omdat dat iedereen de Vader zou zien, behalve dat wat van God is; hij zag de Vader.".

Om dit te laten gebeuren, om door God Zelf onderwezen te worden, moeten we de stappen begrijpen die ons in staat zullen stellen dit te doen:

1. bewustzijn van de eigen kwetsbaarheid in deze wereld tegen het kwaad, dat verborgen is achter een symbolisch gordijn. Daarom zijn we als weerloze kinderen die zijn ontvoerd in een vijandige omgeving.

2. bewustzijn van de eigen zondigheid (het doel missen, wat de letterlijke vertaling is van het woord zonde) en iemands onvolkomenheden. Welk doel bereiken we niet? Het doel dat de Schepper van hemel en aarde in het begin had toen Hij het eerste mensenpaar schiep, namelijk dat de twee, Adam en Eva, symbolisch samen zouden worden, maar volledig perfect één lichaam en leefden en voedden hun kinderen op in Agape Love (Grieks voor Gods soort liefde gebaseerd op JUSTITIE en JUSTITIE)

3. het beseffen van de omvang van het offer, die voor ons werd gegeven, om voor eens en voor altijd buiten dit gemiste doel te zijn aflossing.

Wat brengt het ons? Hij laat ons dingen om ons heen toe kijk met geestelijke ogen. Via data kunnen we bijvoorbeeld diepere boodschappen begrijpen. Waarom werd de datum 08.05.1945-09.05.1945-XNUMX en niet XNUMX-XNUMX-XNUMX aan mensen opgelegd als dag OVERWINNING OP HET FASCISME.

Dankzij spiritueel zicht kunnen we bijvoorbeeld de machtspiramide begrijpen.

Dit zal ons ook helpen begrijpen wat we in de onderstaande afbeelding zien. Waarom werd de huidige staat Israël, een niet-joods maar zionistisch (Khazariaans) project, niet alleen een idool voor het christendom? Maar waarom mag er geen kritiek worden geleverd?

En ook waarom heeft hij de vlag die hij heeft, omdat koning David een dergelijk symbool nooit gebruikte en ook niet had. Dat zou afgoderij zijn. We zouden ook volledig begrijpen waarom het huidige Kiev moet terugvallen op Rusland en waarom het conflict in Oekraïne is ontketend. Waarom kreeg Oekraïne zijn vlag? Dat niets toeval is.

Als we worden onderwezen door de Schepper van hemel en aarde, zullen we reden hebben om werkelijk te hopen dat het kwaad spoedig zal worden uitgeroeid en dat wij die liefhebben WET en JUSTITIE, niet de Poolse politieke partij die deze woorden belachelijk maakt. Dus waarom ontvangen we als Het geschenk van het ware geloof en niet alleen het gevoel dat we geloven, maar we ontvangen ook onverdiende gunst in vorm RED ONS EN ONZE GELIEFDEN EN WIJ ZULLEN OOK WARE BENADIGHEID VAN DE SCHEPPER BETOGEN.

Hoewel het voor sommigen misschien vreemd lijkt, ontving Jozef Vissarionovitsj Stalin, die er uiterlijk uitzag als een arme man, wijsheid van boven om te handelen zoals hij deed. De huidige Russische president Vladimir Vladimirovitsj Poetin bevindt zich in een vergelijkbare situatie.

Beide politici verijdelden Satans plannen om de nakomelingen van Mesech (Mesheka, in het Hebreeuws MSK, wat Moskou is) te vernietigen, zodat de profetie tegen hem en zijn gevallen engelen (demonen) niet zou worden vervuld.

Wie heeft het Duitse fascisme werkelijk overwonnen? Bondgenoten? Nee. USSR Wanneer kwamen de geallieerden het grondgebied van West-Europa binnen? Pas in de zomer van 1944, toen duidelijk werd dat de USSR Duitsland met zijn troepen zou verslaan. De inzending werd gemotiveerd door een voorbereide operatie ONVERDRAAGBAAR, dat voor Churchill werd opgesteld door MI6, de Britse inlichtingendienst. Degenen die hierin geïnteresseerd zijn, weten wat voor soort militaire operatie het had moeten zijn. Uiteindelijk is het niet uitgevoerd. Het werd jarenlang uitgesteld.

Om deze operatie te kunnen lanceren was het noodzakelijk dat vóór de ondertekening van de capitulatie van Duitsland met de Sovjet-zijde, de ondertekening van de capitulatie een dag eerder had plaatsgevonden met de partij van de zogenaamde bondgenoten. De Britten hebben nooit hun plan voor de operatie vastgesteld ONVERDRAAGBAAR ze gingen niet weg. Daarom is Zelenskyj een MI6-agent, net zoals Adolf Hitler zelf was. Dit werd door zijn nichtje op Hitler afgevuurd in het boek "MIJN OOM HITLER", woonachtig sinds het begin van de twintigste eeuw in Groot-Brittannië.

Daarom kon Hitlers adjudant Rudolf Hess, die naar Groot-Brittannië werd gestuurd, na de oorlog niet uit een Britse gevangenis komen. Op 10.05.1941 mei XNUMX werd hij daar in het geheim naartoe gestuurd. Als hij zou beginnen te praten, zou dat heel slecht zijn voor Groot-Brittannië.

Als 1989 mei na 9 een officiële feestdag zou blijven, zou dit in bestuursprocessen op transnationaal niveau betekenen dat het opvolgerland na de Sovjet-Unie, Rusland, enige invloedsrechten heeft op het Oostblok en vooral op Praag. Door de datum van de daadwerkelijke overgave van de Duitse troepen door het collectieve Westen te verschuiven, heeft het transnationale geheime wereldmanagement bereikt dat de door de Duitsers ondertekende overgave aan de Sovjets niet is vervuld en dat de oorlog tegen Rusland kan worden voortgezet. Nu volgens de plannen operatie ONDENKbaar en met de huidige Bundeswehr.

Het nazisme en het fascisme werden dus niet officieel verslagen door de USSR en het huidige Rusland. Vandaar de oostelijke expansie van de NAVO-landen. De Bijbel profeteert echter duidelijk hoe dit zal eindigen. Dan zal de onvoorwaardelijke overgave van zowel het collectieve Westen als Duitsland worden ondertekend.

Wat het betekent voor ons die liefhebben WET en JUSTITIE? Dat we nooit ons vertrouwen kunnen stellen in mensen aan wie de verlossing niet toebehoort. Het werd ingevoegd in de naam van Yehoshua. Dat we gewoon alles moeten observeren en de drie hierboven genoemde stappen moeten bereiken. Waarom?

Omdat deze drie realisaties leiden tot berouw, tot de vernedering van het ego, tot nederigheid, tot buigen voor de Schepper en Verlosser, tot de erkenning van hun grootsheid, en tot diepe dankbaarheid..

Een wijs iemand schreef ooit:

"De blinde heeft de zon nog nooit gezien, maar toch gelooft hij erin omdat de zon hem aanraakt.".

Als blinden kunnen wij onze Schepper, de hemelse Vader, niet zien met ons fysieke zicht. Maar als we deze drie stappen zetten, voelen we Zijn aanraking, horen we Zijn stille stem, hebben we onze hand in Zijn handpalm en laten we ons leiden door geloof.

Hoe weten we dat we bij onze hemelse Vader zijn? Laten we onszelf een vraag stellen:

"Waar zijn wij het meest bang voor?",

afhankelijk van het antwoord zullen we ontdekken waar onze schat is en dus ook ons ​​hart.

De wijste koning schreef, terwijl zijn hele hart bij zijn Schepper was, onder inspiratie:

"Er is van alles gehoord a de conclusie is: Wees bang Rechtsaf God en onderhoud zijn geboden. Dat is het hele ding verplichting een persoon. ten slotte Rechtsaf God zelf zal elk soort werk in het oordeel brengen over elk geheim, of het nu goed of slecht is.".

Een ander schreef dit:

"De vrees voor Jehovah is het begin van wijsheid. Iedereen die ze doet, heeft een goed begrip. Zijn lof duurt voor altijd.".

Bang zijn, angst hebben, is niet de angst die we ervaren als er een ramp nadert. Dit is de wens om de relatie met iemand niet te verliezen, van wie we houden met heel ons hart, verstand en kracht.

Waarom haten velen zogenaamde ‘christenen’ (het christendom)? Ze voelen zich niet op hun gemak met hun getuigenis. Omdat ze merkten wat de Schepper van hemel en aarde zelf over hen had geprofeteerd:

"Mijn volk is een kudde vergankelijke wezens geworden. Hun eigen herders hebben ervoor gezorgd dat ze op een dwaalspoor zijn geraakt. Ze namen ze mee naar de bergen. Ze gingen van heuvel naar heuvel. Ze vergaten hun rustplaats.".

Ja, de christenheid zorgde ervoor dat zij niet bij de hemelse Vader, hun en onze Schepper, werden gebracht. Iedereen die tot het inzicht is gekomen dat de Bijbel een waar boek is, is begonnen zijn Schepper, zijn hemelse Vader, te vinden. In plaats van door de Schepper Zelf onderwezen te worden, liet hij een geestelijke herder over hem en zijn geestelijke toestand heersen. Daarom dwaalt hij rond alsof hij op de bergen is en vindt hij nog steeds de rust van God niet. Ze discussiëren nog steeds over wie het betere ‘shirt’ heeft, of het nu de katholieke, baptisten-, evangelische of Jehova’s Getuigen zijn, enzovoort.

NIEMAND DRAAGT ECHTER DE "JERSEY" VAN DE HEER JEZUS CHRISTUS!!!

Waarom? Ze gelooft niet elk woord dat hij zegt. Ze geloven niet dat ze eerst Degene moeten zoeken die henzelf zal onderwijzen. Net zoals Christus zelf, ons volmaakte voorbeeld, dit moest ondergaan. En wat is de symbolische trui?

"Een spiritueel mens onderzoekt echter werkelijk alles, maar zelf wordt door niemand onderzocht. Want wie heeft Jehovah's geest gekend om hem te instrueren? Maar we hebben de geest van Christus.".

Het is niet mogelijk de geest van Christus te bereiken tenzij de Schepper van hemel en aarde, JeHoVaH (Jehovah) God, in ons leven komt. Degene wiens echte naam betekent: "Het werkt om te gebeuren!". Wat? Ten slotte GOED. Als we een relatie met hem hebben, met heel ons hart, verstand en kracht, dan communiceert hij met ons en beantwoordt hij onze vragen. Het is geen menselijke stem, maar een woord dat gepaard gaat met een gedachte.

Waarom schrijf ik u dit allemaal, beste lezers? Want het is nog niet voorbij. Zelfs de overwinning van Poetin op het fascisme zal Satan en de demonen niet doen verdwijnen. Velen zullen voor hem en zijn systeem ter aarde buigen, in de overtuiging dat aan alle goddeloosheid een einde is gekomen. Geloof het niet. Hij is slechts een instrument dat Bijbelse profetieën vervult, maar de verlossing is in Christus wanneer we in zijn hart en geest groeien. Dan zullen we Gods naam aanroepen met angst en godvrezende angst, zodat dit gebeurt:

"En het gebeurt dat iedereen die Jehovah's naam aanroept veilig zal ontsnappen; want op de berg Sion en in Jeruzalem zullen er zijn die zijn ontsnapt, zoals Jehovah heeft gezegd, en onder de overlevenden die Jehovah roept.".

Laten we niet in verwarring raken door de woorden Sion en Jeruzalem. Ze zijn twee. Het geestelijke behoort God toe en het vleselijke behoort vandaag de dag toe aan mensen die bewust of onbewust in Satan geloofden. Het is noodzakelijk om twee namen aan te roepen, zoals de apostel Paulus zelf uitlegt:

"Want de Schrift zegt: Niemand die op hem vertrouwt zal teleurgesteld worden. Want er is geen verschil tussen Jood en Griek, want dezelfde Heer is bovenal rijk voor allen die Hem aanroepen. Iedereen die de naam van Yehoshua aanroept, wordt immers gered. Maar hoe zullen ze hem aanroepen in wie ze niet hebben geloofd? Hoe zullen ze weer geloven in degene waar ze nog nooit van gehoord hebben? Hoe zullen ze weer horen als niemand predikt?".

En wat profeteert de Schepper van hemel en aarde zelf nog meer voor deze tijd?

"Ik heb zelf zo gecommuniceerd, gered en gehandeld naar werd gehoord toen er geen vreemdeling onder jullie was god. Daarom bent u mijn getuigen, zegt Jehovah, en ik ben God.".

Wanneer is er geen buitenlandse god, letterlijk autoriteit, iemand die machtig is onder de mensen? Het is wanneer we met heel ons hart, al onze geest en levenskracht verlangen, net als onze kleine en weerloze kinderen, om onderwezen te worden. Dan horen we de stille, zachte stem van God.

Laten we radio's en tv's uitschakelen, alles opbergen wat ons afleidt en het bos in gaan, waar ze ons de toegang willen ontzeggen, waarom? Laten we daar onze ogen openen, onze diepste kamers van ons hart binnengaan en ons laten vullen met de schoonheid van de schepping om ons heen, en ons dan vol ontzag realiseren: wat zijn wij niets. Hoe krachtig moet degene zijn die de schoonheid om ons heen heeft gecreëerd. En met slechts een gedachte, laten we vragen: "Leer mij alstublieft, soevereine God, Schepper van hemel en aarde, Heer JehoVaH (Jehova) en dat in de naam van Uw Zoon, Heer Jehoshua Christus. En neem alsjeblieft de teugels van mijn leven over. Amen". Niets meer niets minder.

Laten we dit verzoek waar mogelijk herhalen. Dit bewijst dat dit het permanente verlangen van ons hart is.

Als je dit met heel je hart, verstand en kracht hebt gedaan, zul je Gods aanwezigheid gaan voelen en Gods stille zachte stem gaan begrijpen.

Als het artikel en de gedachten u interesseren, prijs dan uw lof aan God en de Vader in de hemel in één persoon in de naam van Yehoshua. Open het evangelie van Johannes en vraag om begrip. Laten we dichter bij God komen en Hij zal tot ons naderen. Wij zullen ervoor zorgen dat we bij zijn volk worden uitgenodigd en hij zal een echte Vader voor ons worden.

We zullen begrijpen waarom Zijn Zoon naar de aarde kwam en waarom Hij een smadelijke dood moest sterven door toedoen van Zijn vijanden. Waarom werd hij opgewekt en bleef hij veertig dagen bij zijn discipelen op aarde voordat hij werd teruggeroepen naar de geestelijke hemel? We zullen gered worden door de gave van geloof en we zullen de wereld van vandaag begrijpen en alles wat er om ons heen zal gebeuren. We zullen geen angst hebben, alleen angst en bezorgdheid, zodat we die relatie met de hemelse Vader en Zoon niet verliezen. We krijgen vrede en rust.

Dit is wat degene die dit allemaal heeft verkregen, je wenst. Met vriendelijke groet, Igor Zemánek