Waarom hebben sommigen van ons op dit moment ons eigen ego, ons eigen hart, verraden? Wat werd op 03.05.2024 mei XNUMX voltooid bij zonsondergang boven Tsjechië?

Verspreid de liefde

Beste vrienden, broeders en zusters, Jullie die de ware belangen van Gods koninkrijk zoeken, de wil van onze God en Vader samen met de verschijning van onze Heer en Verlosser, Yehoshua noemde de Christus. Laat mij u nu een van de geheimen onthullen die de apostel Paulus in gedachten had toen hij schreef:

"Ik ben hiervan de dienaar geworden koor volgens het rentmeesterschap van God dat mij ter wille van u is gegeven, om het woord van God volledig te prediken, heilig geheim, dat geheim werd gehouden voor vroegere systemen van dingen en voor vorige generaties. Maar nu werd het aan zijn heiligen geopenbaard: omdat het behaagde God om de glorieuze rijkdom van dit heilige mysterie onder de naties bekend te maken. Het is Christus in vereniging met u, de hoop van jeho roem. Hij is het die wij publiekelijk bekendmaken, en ieder mens vermanen, en ieder mens in alle wijsheid onderwijzen, om iedere persoon compleet in eenheid met Christus voor te stellen. Dat is de reden waarom ik heel hard werk als ik mij inspan volgens zijn keuzevrijheid die krachtig in mij werkt.".

Miloš Pavlík vertaalt vervolgens 27 verzen als volgt:

"aan wie God de rijkdom van de glorie van dit mysterie onder de natiën bekend wilde maken, dat is Christus in jou, hoop op glorie,".

Veel mensen, vaak verbonden met esoterie, getuigen toch van zichzelf dat ze in verbinding staan ​​met onze Heer, Yehoshua Christus. Ze zeggen graag:

"Ik heb Christus in mij en daarom ben ik de Zijne.".

Het is een verwijzing naar deze uitspraak van Paulus zonder dat velen het zelfs maar vermoeden. Dus, broeders en zusters, lezers van deze website, we moeten de woorden van Paulus correct begrijpen, want zonder deze verbinding kunnen we geen deel uitmaken van het lichaam van Christus.

Ik heb het volste vertrouwen in onze hemelse Vader, JehoVaH (Jehovah) God, en in Zijn Zoon, onze redder, de Heer Jehoshua Christus, dat wat wij moeten begrijpen aan mij wordt geopenbaard door mijn struikelblokken en door het struikelen van mijn broeders en zusters. begrijp dit volledig GEHEIM. Ik geloof dat de betrokkenen opzettelijk zijn gebruikt, maar er is geen kwaadaardigheid jegens hen van onze Vader en Heer Yehoshua, op voorwaarde dat ze zich laten onderwijzen en de nodige boetedoening doen.

Dingen die verband houden met spiritueel begrip kunnen niet goed worden begrepen tenzij we ze ook op fysiek niveau zien. Daarom blijf ik bellen:"Abba! Vader! Bewaar ze alsjeblieft!". Deze voorbeelden openen tenslotte mijn ogen. En als ik ze niet had gezien, zou ik niets van waarde hebben om aan jou, dierbare en geliefde, door te geven in verband met Christus.

Al in het laatste artikel heb ik de richting aangegeven van de ideeën waarmee we ons nu zullen bezighouden. Sinds ik dit heb geschreven, ben ik gaan nadenken over het verhaal van onze broer, die mij en mijn vrouw nauw aan het hart ligt. Waarom? Omdat hij net als onze zoon is, net als ons insect.

Wat is er met hem gebeurd? Hij raakte verdwaald omdat hij zichzelf liet gaan MET MIJN EGO, met mijn HART, tot struikelen brengen. Zoals hij zelf toegaf, heeft hij al een tijdje het gevoel dat hij zich heeft verwijderd van onze Vader, van onze Schepper.

Dit is een belangrijk inzicht als we aan onszelf kunnen toegeven dat dit ons is overkomen. Het is de eerste stap naar onze correctie. Het feit dat ik op deze dag, 04.05.2024/XNUMX/XNUMX, over deze dingen schrijf, is het zegel van de geest voor deze gedachten. Onze hemelse Vader zelf heeft het mij op het hart gelegd om over deze datum na te denken in termen van numerieke symboliek. Waarom? Omdat ik gisteren alles wilde opschrijven, maar dat mocht niet voor die specifieke datum.

Laat uw wil geschieden, Vader, en niet de mijne, en in de naam van het Lam, onze koning. Amen

Dus wat was de oorzaak van het struikelen van de broeder? Het hele proces vond plaats aan het einde van de zomer van vorig jaar. Het geestelijke hek (de bescherming van Vader) werd geleidelijk van hem verwijderd, en er kwamen veel beproevingen in zijn leven, waar Satan zelf om vroeg om hem als tarwe te zeven.

De Schrift zelf staat vol met verhalen over de vele strikken van Satan, en er staan ​​ook twee geloofsbeproevingen in vermeld. Die van Job en Abraham. Degene die wil staan, moet begrijpen dat het beschermende hek van hem is verwijderd, waardoor we geestelijk alles zullen verliezen. Vaak zijn deze verliezen fysiek, zoals Job zelf heeft ervaren.

Zoals we uit de Bijbel weten, begon Job in zijn hart te denken dat hij, als onvolmaakt persoon, werkelijk puur en rechtvaardig is. Hiervoor werd hij berispt door de hemelse Vader. Job hield na al deze plagen niet op zijn hemelse Vader lief te hebben, maar zijn struikelblok was dat hij niet kon begrijpen wie om alles had gevraagd. Toen hij door de hemelse Vader werd gestraft en hijzelf die discipline aanvaardde, werd hij rechtvaardig verklaard. Maar niet in zijn eigen woorden:

"En Job antwoordde Jehovah toen en zei: Ik weet dat je tot alles in staat bent, en dat er geen gedachte is die buiten je bereik ligt. Wie verduistert raad zonder kennis? Daarom sprak ik, maar ik begreep de dingen niet die voor mij te wonderbaarlijk waren en die ik niet weet. Luister alstublieft, dan zal ik spreken. Ik zal het je vragen en jij informeert mij. Ik heb over je gehoord via geruchten maar nu ziet mijn eigen oog je. Daarom herinner ik het mij en ik heb werkelijk berouw in stof en as.".

Heeft Job de hemelse Vader gezien met zijn fysieke zicht? Nee. Vader sprak tot hem zodat hij hem met geestelijke ogen kon zien. Daarom zegt de Soevereine Heer Jehovah Zelf:

"En nadat Jehovah deze woorden tot Job had gesproken, gebeurde het dat Jehovah tegen Elifaz, de Temaniet, zei: Mijn woede is ontstoken tegen jou en je twee metgezellen, omdat je niet over mij hebt gesproken. wat waar is, zoals mijn dienaar Job. Neem nu zeven stieren en zeven rammen en ga naar mijn dienaar Job, en breng voor uzelf een brandoffer op; en mijn dienaar Job zal voor je bidden. Alleen zijn gezicht zal ik ontvangen, zodat ik geen schandelijke dwaasheid met u mag begaan, want u hebt niet over mij gesproken wat waar is, als mijn dienaar Job.".

En verder sprak de Heer JeHoVaH (Jehovah) zelf als volgt over Job:

"En als deze drie mannen Noach en Daniël in hun midden waren en Baan, zijzelf zouden hun ziel bevrijden vanwege hun gerechtigheid, is de uitspraak van de Soevereine Heer Jehovah.".

De lof kwam niet van hemzelf, maar van de Schepper. Waarom? Omdat hij wist wie Job met dit alles teisterde en hem ertoe aanzette over zichzelf te verklaren:

"Ik ben tenslotte oprecht.".

Als onderdeel van Jobs test is het belangrijk om niet alleen ons hart, maar ook onze nieren te reinigen. Zoals ik eerder heb uitgelegd, is ons hart hard in de ogen van God. Dit uit zich fysiek door de zogenaamde verkalking, de verkalking van de hartslagaders. Het hart kan echt op een steen lijken.

Ter referentie: links staat een echte hartvormige steen. Volgens sommige recente onderzoeken is het hart niet alleen een mechanische pomp, maar is het feitelijk de bron van onze gedachten. Het is werkelijk een wonderbaarlijk orgaan dat we moeten beschermen.

Hoe deed Job dat?

"Luister alstublieft, dan zal ik spreken. Ik zal het je vragen en jij informeert mij. Ik heb over je gehoord via geruchten maar nu ziet mijn eigen oog je. Daarom herinner ik het mij en ik heb werkelijk berouw in stof en as.".

Onze broeder vroeg ook om geïnformeerd te worden, omdat zijn oog manifestaties van Gods onverdiende goedheid had gezien. Maar hij behoedde zijn hart niet zoals Job dat deed. Geslaagde examens die hem tot twijfel brachten, en zichtbare onverdiende vriendelijkheid bedroog hem. Waarom? Omdat wat de nieren moesten elimineren als zijn hart gezuiverd was, verwijderden ze niet al het kwaad uit zijn lichaam.

We kunnen niet op onze eigen manier naar de Vader gaan, maar we moeten volledig in de voetsporen treden van onze Koning, onze Verlosser, Yehoshua Christus. Wat hij ons zelf vertelt over die stappen:

"En Jezus zei tot hen: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: De zoon kan niets alleen, maar alleen wat hij de Vader ziet doen. Wat Hij ook doet, de Zoon doet het immers ook.".

Uit deze verklaring kunnen we duidelijk begrijpen waarom we door de hemelse Vader Zelf, JeHoVaH (Jehovah) God, moeten worden onderwezen. Hoe bereiken we dit? Is het voldoende om de hemelse Vader als jouw Vader te aanvaarden? Of is het een beetje anders?

Paulus legt ons alles uit met deze vraag:

"Tegen wie van de engelen zei hij bijvoorbeeld ooit: Jij bent mijn zoon; Ik, ik ben vandaag je vader geworden? En opnieuw: Ikzelf zal zijn vader worden en hijzelf zal mijn zoon worden?".

Om de hemelse Vader dit over de Heer Yehoshua te laten verklaren, moest hij volledig opgeleid zijn en het grootste respect hebben voor de naam van de Vader, die in vertaling luidt: "ZE MAKEN HET GEBEUREN". Wat doet het?

GOED!!!!

Zoals de broeder zelf toegaf, leerde hij de hemelse Vader te benaderen met het woord Vader. Hij vergat dus het belang van de naam van de Vader, omdat er twee vaders zijn, afgezien van onze fysieke vader die onze moeder bevruchtte. Wat de Heer Yehoshua zelf nog eens uitlegt:

"Jij bent van je vader, van de duivel, en je wilt de bevelen van je vader uitvoeren. Hij was een moordenaar toen hij begon, en hij stond niet standvastig in de waarheid, omdat de waarheid niet in hem zit. Wanneer hij een leugen spreekt, spreekt hij volgens zijn eigen aard, omdat hij een leugenaar en een vader is leugens.".

Deze broer van ons stelde vader veel vragen en zijn antwoorden stelden hem gerust dat alles in orde was. Toch bleek het resultaat vrijwel het tegenovergestelde te zijn van wat hij als antwoord accepteerde. Ik had geen idee dat hij de naam van de Vader niet in zijn gebeden vermeldde, hij gaf dit alleen aan zijn vrouw toe. Hij vroeg me alleen maar hoe het mogelijk is dat hij de verzekering krijgt dat het zo en zo is en dat alles in orde is. Tegelijkertijd bleek "alles" andersom.

Als we aan de telefoon zijn, kiezen we ook geen nummers zoals ze in ons opkomen, maar moeten we de nummerreeks correct invoeren, anders neemt een vreemde aan de andere kant op. Het heeft geen negatief effect op telefoongesprekken, maar op geestelijke telefoongesprekken (gebed) heeft het het ergste effect.

Waarom? De Duivel zelf neemt de telefoon op, of zijn helper die de leiding over ons heeft. Wat zal hij doen?

"En geen wonder, want Satan zelf verandert voortdurend in een engel van het licht.".

Hij verandert in een engel van licht, klopt ons op de schouders en wij geloven in goed vertrouwen dat we met de Vader communiceren. Ja, we communiceren met de vader, maar dan met de vader LEUGENS.

En hoe verhoudt dit alles zich tot het hart en de nieren? Ons spirituele hart wordt vaak gevoed door verschillende religieuze overtuigingen en leringen nadat we de spirituele melk hebben ontvangen. Je wikkelt het hart. Terwijl de schellen van onze ogen worden verwijderd terwijl we toestaan ​​dat onze hemelse Vader ons onderwijst, wordt de steen waarin deze valse gedachten zijn opgeslagen, gebroken.

Alles gaat de nieren in en wordt uit het fysieke lichaam gespoeld, op voorwaarde dat we niet toestaan ​​dat het in de nieren blijft. Daarom is Satans eerste zorg altijd dat we Gods echte naam JeHoVaH (Jehovah) niet vinden en liefhebben. We kunnen dit in alle religieuze huizen zien, behalve de buitenmuren van Babylon de Grote.

Het kennen van de naam is niet voldoende. Nogmaals, we hebben het voor onze ogen in het huis van Jehovah's Getuigen, op die muren van Babylon de Grote. Daar horen we: "Jehovah hier, Jehova daar.", alsof het een vriend is, maar niet de Soevereine Schepper van hemel en aarde. Wat merkt de Vader werkelijk?

"Toen spraken zij die Jehovah vrezen met elkaar, ieder met zijn medemens, en Jehovah lette nog steeds op en luisterde. En voor hen begon er een herdenkingsboek voor hem te worden geschreven die bang zijn voor Jehovah, en voor die wie bedenkt zijn naam.".

Die echt aan Hem denkt DE HEILIGE NAAM? Degene die begrijpt wat het betekent en waarom we het met angst in gebed moeten zeggen, zodat iemand anders of Satan zelf de symbolische hoorn niet opneemt.

Hoort onze hemelse Vader zelfs maar een slecht uitgesproken gebed? Hij hoort, want dankzij de geest ontgaat hem niets, zelfs geen enkele gedachte van ons. Omdat hij deze communicatie niet rechtstreeks kan blokkeren, krijgen Satan en zijn volgelingen de ruimte om te reageren als we het verkeerde 'telefoonnummer' draaien.

Wanneer werd de Heer de Zoon van Jozua genoemd?

"Zie, er was ook een stem uit de hemel die zei: Dit is mijn Zoon, de geliefde, die ik heb goedgekeurd. ".

Tot aan zijn doop door Johannes de Doper werd een dergelijke verklaring noch in de hemel, noch op aarde aan hem gedaan! Waarom? Want toen ging hij in geloof naar de Jordaan om zich te laten dopen. Net als Abraham. Als mensenzoon in een onvolmaakt lichaam begreep hij nog niet helemaal wat hij moest doen. Daarom gebeurde dit:

"Toen werd Jozua door de geest naar de woestijn geleid, verleid te worden door de Duivel. Nadat hij had gevast veertig dagen en veertig nachten, hij had toen honger.".

Wat deed hij tijdens die vastentijd? Hij twijfelde nog steeds aan zijn voormenselijke bestaan ​​en de wil van de Vader. Het was nodig dat hij bleef bellen:Soevereine Heer Jehovah (Jehovah)!"? Niet langer. Hij behoorde officieel tot de engelen, zijn broers, hij werd erkend als de Zoon. Dit is ook waar onze geliefde broeder, de apostel voor de volken, Paulus, over spreekt als hij vragen stelt over engelen en hun zoonschap in de brief aan de geestelijke Joden.

Wanneer kunnen wij worden herkend als zonen en dochters van onze Schepper, onze God? Wanneer wij, net als Abraham, door geloof wandelen om Gods wil te doen. Om het te begrijpen moet het woord zelf, de eigenlijke gedachte, van onze hemelse Vader komen. Dit is precies wat er met de broer gebeurde. Hij werd besteld door Mamre.

Hij belde mij meteen op om te vragen of ik wist wat het betekende. De eerste fout heeft hij hier al gemaakt. Wat deed Job? Hij wilde door de hemelse Vader zelf onderwezen worden. Hij gaf de Vader geen ruimte om hem te verankeren en te sterken in het geloof. Omdat hij dat niet deed, werd hij door de geest geleid om mij te bellen. Ik antwoordde dat ik niet weet wat de Vader hem gebiedt. Ik kon me op dat moment niet eens meer herinneren wat het was. En dat vertelde ik hem ook.

Hij kreeg de ruimte om over alles na te denken. Na een tijdje belde hij opnieuw. Mijn vrouw, onze zuster Šárka, was destijds ook aanwezig bij het telefoongesprek. Ik herhaalde opnieuw dat ik niet weet wat de Vader in gedachten heeft, toen Šárka vervuld werd van geest en alles begon uit te leggen aan de hand van het verhaal van Abraham. De avond vóór dit gesprek gaf de Vader haar instructies die ik aan mijn broer moest presenteren. Ik vroeg de Vader of het werkelijk Zijn wil was en Hij bevestigde alles aan mij.

Waarom werd mijn vrouw gebruikt en niet alleen ikzelf? Ten eerste zijn wij één vlees, en dit is in overeenstemming met de wil van de Vader ten aanzien van de mens, die Hij in één vlees heeft geschapen, mannelijk en vrouwelijk, om het te vervolmaken.

Ten tweede is de hemelse Vader geen God van chaos, maar van orde, en houdt zich altijd aan Zijn eigen besluiten:

"Eén enkele getuige mag niet tegen een man opkomen met betrekking tot enig kwaaddoen of enige zonde, in het geval van enige zonde die hij zou hebben begaan. Bij monde van twee getuigen of bij monde van drie getuigen moet de zaak worden bevestigd.".

"Maar als hij niet naar je wil luisteren, neem er nog één of twee mee, dat elke zaak bevestigd moet worden door de mond van twee of drie getuigen.".

"Dit is de derde keer dat ik bij jullie kom. Door de mond van twee of drie getuigen zal elke zaak worden bevestigd.".

Omdat dit de test voor Abraham was en de broer een zeer hoge positie zou bekleden nadat hij daarvoor was geslaagd, waren er drie getuigen nodig. Vader in de hemel, ik en mijn vrouw. Waarom? Dankzij hem ging het erom of hij tot de laatsten verzegeld zou worden. Deze verzegeling eindigde op 03.04.2024/XNUMX/XNUMX tot zonsondergang boven Tsjechië.

Zoals we later zullen zien, worden de vier winden vanaf dit moment inderdaad losgemaakt en losgelaten. Dat zal ik later uitleggen.

Het probleem van de broeder was dat hij niet in geloof uitkwam. Hij vond het niet leuk wat hij moest doen. In plaats van te begrijpen wat de Heer Yehoshua zegt:

"Als ik de werken van mijn Vader niet doe, geloof me niet. Maar als ik ze doe, zelfs als je me niet gelooft, geloof de werkenweten en blijven weten dat de Vader in eendracht met mij is en ik in eendracht met de Vader ben.".

dus liet hij zich door zijn eigen meeslepen EGEM, trok alles in zichzelf in twijfel en belasterde mij in het bijzijn van een andere broer. Precies hoe hij zich ooit afvroeg over anderen, toen hij mij vroeg waarom ze mij zo beoordeelden en mij helemaal niet kenden. Hij had onze daden moeten geloven, toen hij onze woorden niet langer geloofde, omdat hij er als onze geestelijke zoon een overvloed aan voor ogen had.

De hemelse Vader heeft ons alles geopenbaard over hoe hij verder zal gaan, omdat hij tegen zichzelf heeft gelogen en ons heeft verteld dat hij het zou doen, maar hij had al een besluit genomen. Daarom verloor hij veel van wat hem in zijn tijd was beloofd. Om dit te kunnen presenteren en om alle andere dingen volledig te kunnen begrijpen, moest het zo gebeuren, maar alles was uit zijn vrije wil, vergelijkbaar met wat er voor onze ogen met de Stepáneks gebeurde.

Ook kwam het woord van de Vader als eerste tot hen en hadden ze met geloof naar buiten moeten komen, maar ze lieten Satan eerst de geest van zuster Renata volledig beheersen, en daarna zette zij, net als Eva, ook haar man, broer Joseph, volledig tegen ons op. . Kijk zelf maar waar hun hart vandaag is. Voor welke dingen. We kregen ook veel spiritueel begrip van hen. Toch beschouwen wij hun val niet als een niet-genezing. Integendeel, als ze, net als Job, discipline aanvaarden. Hetzelfde geldt voor onze broer, onze bug.

Alle ballast die zich op ons hart heeft verzameld, moet via de nieren gaan. En wat is dan de test van Abraham zelf? Het bestaat uit het feit dat wij, net als hij, het pad volgen dat de hemelse Vader voor ons heeft gekozen. Wanneer aarzelen we niet en onderzoeken we waarom we deze weg moeten gaan, alsof we onze eigen en enige zoon zouden opofferen, door wie de verlossing voor de mensheid zou moeten komen.

Totdat Abraham zelf een tiende van alle buit aan zijn Verlosser aanbood, al wist hij niet dat hij als mensenzoon uit zijn eigen lendenen zou komen om symbolisch de tiende voor ons te betalen, voor het geestelijke Levitische priesterschap. En zodat wij kunnen deelnemen aan zijn volmaakte offer, en daardoor gezuiverd en verzoend kunnen worden met onze God en Vader, die in ongenaakbaar licht woont. Alles wordt gereinigd door bloed.

Wie behoort tot de verzegelden? Degenen die zich door de geest lieten leiden om ons Pascha, het Laatste Avondmaal, op 22.04.2024/XNUMX/XNUMX na zonsondergang te herdenken, samen met degenen die dit deden ter herdenking van de uittocht uit Egypte. Zo werd de dood van de Heer aan hen aangekondigd, terwijl zij het echte vlees aten, het echte lam. Zodat een deel ervan nu weer op de natuurlijke olijfboom kan worden geënt volgens de belofte die door de apostel Paulus is gedaan. Die Paulus, die hij net zo haat als Daniël en zijn ware Verlosser, Yehoshua de Gezalfde.

Wat moeten onze broeders en zusters in dit alles begrijpen? Als we deel willen uitmaken van Christus, zijn geestelijke lichaam, en als we willen dat Hij in ons woont door de geest die de Vader aan Hem heeft onderworpen, moeten we precies zijn weg volgen. Het is niet voldoende om de eerstgeborene te zijn, zodat alle dingen door hem en voor hem zijn geschapen, zoals de apostel Paulus ons openbaart. Er waren tenslotte nog andere eerstgeborenen. Ruben, Esau, Manasse. Niettemin verwierf geen van hen de rechten van de eerstgeborenen, zoals de Heer Yehoshua zelf.

Hij moest eerst zelf bewijzen wie hij was. Wat is de werkelijke kwaliteit van zijn geloof, precies zoals Abraham, Jakob, Noach, Daniël en Job het moesten bewijzen. Hoewel hij gelijk werd gerekend aan al zijn broers, zijn engelen, moest hij eerst getraind worden. Om Gods naam lief te hebben en die niet op een waardeloze manier op te nemen, zodat de hemelse Vader hem te zijner tijd zelf kan verhogen. En het was niet terwijl hij onder hen was, maar het was terwijl hij op aarde was.

Want wat er tegen Mozes wordt gezegd:

"zie Ik stuur een engel voor je uit, om onderweg over je te waken en je naar de plek te brengen die ik heb voorbereid. Zorg goed voor jezelf omwille van hem en luister naar zijn stem. Kom niet tegen hem in opstand, want hij zal uw overtreding niet vergeven, omdat mijn naam erin staat. Maar als je goed naar zijn stem luistert en echt alles doen waar ik het over ga hebben, dan zal ik zeker vijandig staan ​​tegenover uw vijanden en degenen onderdrukken die u onderdrukken.".

Waar lezen we dat de hemelse Vader tegen Mozes zou zeggen: "Ik stuur mijn Zoon voor je uit."? Hij kondigt duidelijk aan dat hij het nog niet ter sprake heeft gebracht. Door bereid te zijn menselijk onvolmaakt vlees aan te nemen vanaf zijn geboorte en menselijke vorm, werd hij erdoor vernederd. Daarom staat er geschreven:

"Want iedereen die zichzelf verheft, zal vernederd worden, en wie zichzelf vernedert, zal verhoogd worden.".

Of ook:

"KinderenGehoorzaam in alle dingen degenen die in vleselijke zin zijn de jouwe heren, niet louter door dienstbaarheid zoals degenen die mensen willen behagen, maar met een oprecht hart, met de vrees voor Jehovah.".

Het is geen schande om een ​​slaaf van God en de Heer te zijn, hoewel degenen die mensen moeten behagen het een schande vinden. Maar we kunnen ze alleen zijn als we echte angst hebben voor de Schepper, JeHoVaH (Jehovah) God. Eén die de geest en het hart van Christus volledig weerspiegelt. Niemand wordt hiermee geboren, maar moet in deze angst worden grootgebracht en getraind door broeders en zusters.

Laten we onszelf dus deze vraag stellen: "Ben ik al in de geest en het hart van Christus gegroeid?". Zo niet, dan moet daar iets aan gedaan worden. Job vertelt het ons duidelijk. Wat er daarna met hem gebeurde was geweldig. Maar hij deed het zelf niet voor deze zegen. Zijn geest was gefixeerd op de glorie van hem die hem gemaakt had. Onze Koning, onze Verlosser, onze redder, Heer Yehoshua, gezalfd door Gods Geest, doet precies dit.

Als wij dit begrijpen en het onderdeel wordt van ons besneden hart, dan zal de Heer Jehoshua in ons leven en zullen wij, net als zijn leden, deel gaan uitmaken van zijn geestelijke lichaam. Zelfs hier is het niet genoeg om te zeggen: "Ik hou van u, Heer Yehoshua.". Dit zijn slechts lege woorden. We moeten Agape als onze manier van leven accepteren met heel ons hart, onze geest en onze levenskracht, anders worden we niets meer dan een stuk kletterend koper.

En het is niet alleen een broeder die de afgelopen dagen een soortgelijke ervaring heeft gehad. Hij heeft nog een getuigenis. Niettemin wil ik iedereen die iets soortgelijks heeft meegemaakt, aanmoedigen om hun situatie onder ogen te zien. Hij gaf toe dat hij was gestruikeld. Dat hij zichzelf als rechtvaardig beschouwde en zo onbewust ruzie begon te maken met zijn Schepper. Dat is de reden waarom de beproeving van Abraham tot sommigen van ons kwam om ons te vernederen.

Totdat we ons volledig onderwerpen aan de machtige hand van God, zullen we nooit het punt bereiken waarop we tot zonen en dochters van God Zelf worden verklaard. We weten dat de hemelse Vader op deze manier naar ons, naar zijn schepping, kijkt, maar hij zei niet over andere engelen:

"Jij bent mijn zoon; Ik, ik ben vandaag je vader geworden."

Waarom? Omdat zelfs deze dienaren van het vuur als eerste vernederd zullen worden. Wanneer zal het gebeuren? Wanneer degenen onder ons die werkelijk in de geest en het hart van Christus zijn gegroeid, zullen worden opgeroepen. Als we het weten:

"Zal iemand van jullie die het met anderen oneens is, durven voor de rechter te verschijnen voor onrechtvaardige mensen en niet voor de heiligen? Of weet je niet dat de heiligen de wereld zullen oordelen? En als de wereld door jou beoordeeld moet worden, ben jij dan niet geschikt om zelfs over onbeduidende zaken te oordelen?  Weet je niet dat we engelen zullen oordelen? Waarom dan niet de zaken van dit leven? Dus als u werkelijk over de zaken van dit leven moet oordelen, zult u dan degenen op wie in de gemeente wordt neergekeken als rechters benoemen? Ik praat om je te schamen. Het is waar dat er onder jullie niet één wijze man is die tussen zijn broeders kan oordelen, maar broer gaat samen met broer naar het oordeel, en dat voor ongelovigen? Het betekent dus echt een volledige nederlaag voor u dat er rechtszaken tussen u zijn. Waarom krijg je niet liever onrecht? Waarom kun je je niet voor de gek houden? Integendeel, jullie doen ongelijk en bedriegen, jullie broeders.".

Waar gaat het oordeel over? In een of ander oordeel? Nee. Dat is de menselijke mentaliteit. Het bestaat uit het feit dat wij als mensen nooit de gelegenheid hebben gehad onze hemelse Vader te zien en toch in hem geloofden. We waren in dit opzicht nederig, maar toch konden we een relatie opbouwen met de Vader en vervolgens met de Heer Yehoshua. Wij lieten toe dat ons onrecht werd aangedaan en bedrogen, alleen zodat de glorie van de Vader kon worden verheerlijkt.

We behandelen anderen niet hardvochtig en we vechten niet met hen. Wie kan immers een voortreffelijker getuigenis over ons geven dan degene die ons heeft belasterd, bedrogen en onrecht heeft aangedaan? Wanneer de ogen van zo iemand worden geopend en hij herkent wie verliefd op ons is geworden, dan zal hij, als onderdeel van zijn berouw, publiekelijk zijn zonde belijden en zich verontschuldigen. Dat is het grootste getuigenis.

Moet ik mijn broeder veroordelen vanwege zijn struikelblokken? MAG HET NOOIT GEBEUREN! Voor nu, als hij tot waar berouw komt, heeft hij mijn helpende hand nodig. Maar hij moet eerst zijn relatie met de Vader herstellen, en dat weet hij.

Wie klaagt ons nog aan in de ogen van onze God? Wie blijft hem zo tegen ons opdringen? Het is Satan, het zijn demonen die via andere mensen hun laster over ons verspreiden. Kunnen we boos zijn op zulke misleide mensen? Dat doe ik zeker niet. Waarom? Ik heb Jobs beloning ontvangen van de hemelse Vader. Ik zie het niet door de verzegeling die is voltooid, noch door de mogelijke toegang tot de Vader en de Heer Yehoshua. Ik ben er nog niet, en ik zie het als iets heel anders dat niet te vergelijken is met wat Job kreeg.

Mijn beloning was mijn vrouw Šárka, haar hart. Iedereen die de kans heeft gehad haar te leren kennen, weet hoe groot de beloning die ik in haar heb gekregen. Niet alles is echter altijd zonnig, zoals je zou denken, omdat ook wij nog steeds leren functioneren in Agape. Niettemin worden we elke dag meer en meer bevestigd in hoe verstandig het is om de wil van de Vader te volgen. Om Hem te blijven vragen, ons volledige vertrouwen op Hem te stellen en Zijn weg te volgen, niet de weg die ons voor een korte tijd in het vlees zou kunnen plezieren.

Ik weet dat velen van jullie, broeders en zusters, nog steeds verlangen naar een gelijkgestemde levenspartner in je leven, die zowel de hemelse Vader als ons Lam liefheeft op dezelfde manier als jij ze zelf in je hart hebt. Wanneer zal het gebeuren? Zal het niet zo zijn dat de Heer JehoVaH zelf zijn ogen zal openen? En welke belofte hebben wij van de Vader?

"En zelfs op de bedienden en de dienstmaagden zal ik in die dagen mijn geest uitstorten.".

"En dan zal het gebeuren dat ik mijn geest zal uitstorten op alle soorten vlees en uw zonen en uw dochters zullen zeker profeteren. Uw oudsten, zij zullen dromen dromen. Je jonge mannen, ze zullen een visioen zien.".

Ligt die dag niet dichtbij broeders en zusters? Gelukkig is degene die het die dag zal zien.

"En dan zendt hij engelen en verzamelt zijn uitverkorenen uit de vier windstreken, van het uiterste deel van de aarde tot het uiterste deel van de hemel.".

Omdat we aldus vergaderd moeten worden, niet in het vlees maar in de geest, was het noodzakelijk om eerst degenen die achterbleven te verzegelen, zoals de apostel Johannes aankondigt in Openbaring:

"En ik zag een andere engel opstijgen vanaf de opkomst van de zon, met het zegel van de levende God; en riep met luide stem de vier engelen aan, aan wie het gegeven was de aarde en de zee schade toe te brengen, zeggende: Breng geen schade toe aan de aarde, noch aan de zee, noch aan de bomen, totdat wij de dienaren van onze God op hun voorhoofd verzegelen. En ik hoorde het aantal van degenen die verzegeld waren, honderdvierenveertigduizend verzegeld uit elke stam van de zonen van Israël:".

Wie is het Israël van God? Degene naar het vlees, of degene die zijn hart heeft laten besnijden?

"Laat je besnijden door Jehovah en verwijder de voorhuid van uw hart, de mannen van Juda en de inwoners van Jeruzalem; opdat mijn toorn niet zou uitgaan net als vuur, en het zou zeker branden en niemand zou het kunnen blussen, vanwege de goddeloosheid van jouw daden.".

"Want dit is het verbond dat ik na die dagen met het huis van Israël zal sluiten, verklaart Jehovah. Ik wil mijn wet in hen leggen, en ik zal die in hun hart schrijven. En ik wil hun God worden en zij zullen mijn volk worden.".

Omdat we weten dat dit niet alleen geldt voor degenen naar het vlees, maar juist voor degenen die zich, overeenkomstig de werking van de geest van de Vader, aan Hem hebben toegewijd:

Volledige aandacht
Volledige VERGEVING van jezelf en je vijanden
En echte BEKERING

Tedy POP

Nu heb ik broeders en zusters bericht ontvangen dat Br begrepen. Moge dus de hemelse Vader zelf, JeHoVaH (Jehovah) God, hem zegenen, moge hij hem leiden op het pad van Gods wil, moge hij hem alles vergeven, zodat hij daardoor onze Vader in de hemel en ook de Zoon, de Heer, mag verheerlijken Yehoshua Christus, in wiens naam ik om een ​​verhoor vraag. Ik bid niet alleen voor hem, maar ook voor allen die zijn gestruikeld. Mogen zij geestelijk genezen worden. Amen en amen

Dus wat is er nu begonnen?

"En de zesde engel blies op zijn bazuin. En ik hoorde een stem uit de horens van het gouden altaar dat voor God staat, zoals hij tegen de zesde engel zegt die de trompet had: Maak de vier engelen los die gebonden zijn door de grote rivier de Eufraat. En de vier engelen werden losgelaten, die klaar zijn voor dat uur en dag en maand en jaar om een ​​derde van de mensen te doden.".

Zoals we uit deze verzen kunnen begrijpen, gebeurt niet alles in één keer. Eerst moet de engel op de trompet blazen. Dat is de reden waarom degenen die aankondigen dat we vlak voor de zesde bazuin zijn, het echt mis hebben. Pas dan is de verzegeling voltooid en worden de engelen met de vier windstreken losgelaten om Gods wil te vervullen. Daarom zagen velen sinds de herfst niet meer wat ik beschreef.

Toen mij werd verteld dat de verzegeling voorbij was en de engelen waren losgelaten, vroeg ik om bevestiging. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat militair materieel in het geheim naar Libava was overgebracht. Zijn transfer naar Polen begon vandaag. Vandaar het verkeersongeval voor de Poolse grens op de D1 bij Bohumín. En dat is het bewijs dat ik nodig heb. Waarom?

Door vaders leiding wist ik van het voornemen van de Koning van het Zuiden om de Koning van het Noorden aan te vallen tijdens zijn militaire voorjaarsoefening aan het einde ervan. De koning van het Zuiden en zijn aanhangers leerden van Hitlers beruchte campagne tegen de USSR. Zijn eigen generaals hadden gesuggereerd dat hij drie weken eerder zou aanvallen. Omdat Hitler en de mensen op de achtergrond occultisten waren, handelden zij tot 22.06.1941-XNUMX-XNUMX op bevel van Satan. In de tijd na de zomerzonnewende.

Sinds begin dit jaar doet de koning van het Zuiden alsof zijn troepen niet betrokken zullen zijn bij het Oekraïense conflict. Een paar dagen geleden werd mij de opmerking van de heer Vrábel over de geheime overbrenging van Amerikaanse soldaten naar Polen onder dekking van de duisternis, via gecontracteerd busvervoer, ter inzage voorgelegd. Bovendien heeft de regering van Tsjechië aangekondigd vanaf 01.05. tot 30.09.2024/XNUMX/XNUMX verhoogde veiligheidsmaatregelen. Ze gebruikte verschillende sportwedstrijden als excuus. Dat alles een maatregel is om de veiligheid van ons burgers te vergroten.

Dit is natuurlijk een leugen. De premier zelf, die de afgelopen dagen op het CIA-hoofdkwartier was voor de bladmuziek met de hoofden van de inlichtingendiensten, ontving de instructies. De mussen zijn slechts een onderdeel van het hele spel. Zoals ik in het vorige artikel heb aangegeven, zat er achter de hele zaak één leugen, één onvermogen om de afgesproken maatregelen na te leven, bij de export van wapens en munitie naar het Midden-Oosten via Bulgarije vanuit dit pakhuis, vóór de explosies.

Wat is er gebeurd. Het Russische leger in Syrië ontdekte bepaalde wapens onder de zogenaamde ISIL-strijders. Dankzij hun serienummers was het mogelijk om precies te identificeren waar deze wapens zich bevonden voordat ze in handen vielen van deze terroristen die ze ontvingen voor hun terroristische activiteiten. Omdat het Vrbětice-evenement voor de levering van wapens door de Verenigde Staten werd gesanctioneerd, werden ook veiligheidsmaatregelen overeengekomen, die de Tsjechische kant niet nakwam.

Hierdoor konden de Amerikanen het spel achteraf spelen, toen alles bedekt moest zijn met explosies, en Babiš et al. gedwongen werden om het spel te spelen. (Hamáček) om de Russische geheime dienst de schuld te geven van de explosies. Omdat het natuurlijk een leugen was als een toren, zoals de acties van Novichok en Ricin, stelde de Russische zijde een lijst op van Ruslands grootste vijanden. In de diplomatie zou een dergelijke sabotage, als de Russische Federatie deze daadwerkelijk zou uitvoeren, een oorlogsverklaring betekenen.

Zoals ik destijds (18.04.2021 april XNUMX) schreef, toen Babiš en Hamáček met dit alles op de proppen kwamen, ontvingen ze ook duidelijke aantekeningen na Babiš' bezoek aan de VS, aan het CIA-hoofdkwartier. Rusland beschuldigen en uitzetten 18-ti Russische diplomaten. Het was een boodschap en het was rond de tijd van Adolf Hitlers verjaardag. Wij kunnen alles vinden hier.

Als het Vrbětice-onderzoek echt onafhankelijk zou zijn, zou het publiek moeten worden verteld waar de echte wapens terecht zijn gekomen en zou Tsjechië dus een land worden dat terrorisme steunt. Waarom? Omdat de export moet worden goedgekeurd door de staatsautoriteiten, die garanderen dat de wapens niet in handen van terroristen vallen. Het maakt helemaal niet uit wie deze terroristische groepering heeft opgericht, ook al is het een publiek geheim, wat zelfs Barack Obama zelf toegaf.

Dankzij deze zaak dankzij deze leugenverloor Tsjechië al zijn soevereiniteit, de overblijfselen die het nog had. En waarom moet het begrepen worden? Want als we tegen onszelf liegen, verliezen we onze soevereiniteit. We maken allemaal fouten, maar we mogen niet tegen onszelf liegen. Als we werkelijk het pad van Gods wil willen volgen, moeten we naar het resultaat kijken en niet naar de moeilijkheden die het ons op dat moment kan opleveren.

Denkt iemand dat Abraham opsprong van vreugde toen hem werd verteld dat hij zijn geliefde zoon Isaak moest offeren? Als hij niet naar het resultaat keek, dat wil zeggen naar de belofte van de hemelse Vader, dat het ware zaad door Izaäk zou komen. En hijzelf geloofde de belofte niet volledig, hij zou nooit Isaak gaan offeren. Hij zou het niet redden. De hemelse Vader liet alles alleen toe omdat Hij het hart en de nieren van Abraham perfect kende, en dat er niets was dat zijn geloof zou breken. Onze hemelse Vader zelf test niemand, dus we weten wie de test heeft aangevraagd om het symbolische hek rond Abraham te verwijderen. Net als Job.

Satan voert een echte oorlog tegen ons. We moeten altijd alle gedachten onderzoeken om te zien of ze van hem afkomstig zijn. Het beschermende hek werd immers van ons verwijderd. Dit geloof oordeelt de engelen zelf, want zij hebben de Vader gezien, alles wat Hij schept, en toch hebben zij in het begin zelf de Lichtdrager, de rebel, niet gebonden, maar hem laten spreken en zijn laster uiten. Hoewel wij zelf hun glorie niet bereiken, kunnen we onze Vader tegen deze wereld verdedigen en zo Zijn heilige naam heiligen.

Het vervullen van Abrahams geloofsbeproeving, iets dat voor ieder van ons persoonlijk is, verzekert ons van een kaartje voor de bruiloft van het Lam. Voor velen van jullie, broeders en zusters, kan dit gebaseerd zijn op de overtuiging dat jullie partner de perfecte match zal worden. Maar soms betekent het dat we iets heel persoonlijks moeten opgeven dat ons een gevoel van reden gaf om te leven. Eén van de broers werd ook door zo'n test getest.

Nu we op de drempel staan ​​van een grote gebeurtenis waarbij iedereen die de naam van de Vader en van het Lam aanroept, veilig en samen met hem en zijn geliefden gered zal worden, als we de Vader volledig vertrouwen. Dus nu moeten we alle noodzakelijke stappen beheersen die ons leiden waar onze Heer Yehoshua ook is. Waar is hij? Hij is in de hemel.

Wat moeten we beheersen? NEDERIGHEID, GELOOF, VOLLEDIGE AANDACHT, RESPECT EN ONTZAG. STA JEZELF TOE VOLLEDIG ONDERWIJS TE WORDEN EN TE GROEIEN IN DE GEEST EN HET HART VAN CHRISTUS, zoals de apostel Paulus aankondigt:

"Een spiritueel mens onderzoekt echter werkelijk alles, maar zelf wordt door niemand onderzocht. Want wie heeft Jehovah's geest gekend om hem te instrueren? Maar we hebben de gezindheid van Christus.".

Mogen wij vol vertrouwen vertrouwen op onze God en ook op de Heiland, de Zoon, de Heer Jehoshua Christus.

Met Agape en in Agape Je zus en mijn geliefde vrouw Šárka. Je broer, de slaaf van de Heer, Igi