Wat is deze gruwel die grote schade aanricht? Begrip voor tijden en seizoenen uit Daniël 12:11,12.

Verspreid de liefde

Velen van ons, ik was geen uitzondering, vroegen zich altijd af wat we ons onder het label moesten voorstellen EEN GRUWEL DIE VERWOESTING VEROORZAAKT. Op 19.04.2024-XNUMX-XNUMX bracht mijn hemelse Vader mij ertoe deze twee verzen opnieuw mijn aandacht te schenken, omdat ik geloofde dat ik alles al volledig begreep, wat nu bewezen is dat het niet klopt.

Het is voor mij niet moeilijk om iedereen te vertellen dat ik in een bepaald opzicht ongelijk had. Waarom? Omdat ik geen leugen presenteerde, verbond ik gewoon datgene waartoe de Vader mij in de geest leidde met deze twee verzen. Daarin moest ik eerst begrijpen dat er het doden van de olijfbomen zou zijn, zoals we lezen in Openbaring hoofdstuk 11, en daarna de daaropvolgende opstanding, zoals aangekondigd in Openbaring, en dat we daarna een paar dagen op aarde zouden blijven, zodat de er zou een echte Grote Menigte worden gevormd.

Zoals de apostel Paulus uitlegt, zullen we degenen die tijdens deze bazuin zullen worden opgewekt zeker niet inhalen, maar hun lichamen hebben al in het graf gerust. Dit zijn ook de oude botten die Ezechiël in zijn visioen zag. Ze stoppen ons niet in de graven om te zien dat we daadwerkelijk tot leven zijn gewekt.

Dus laten we ons nu concentreren op GRUWEL. Op vrijdag 19.04.2024/XNUMX/XNUMX kwam dit woord naar mij toe en er stond:

"Spel is over.

Punten worden opgeteld.
Het hart en de nieren onthullen alles.
Alles geschreven in het hart
zelfs wat voor de wereld verborgen is.
In de nieren dan
wat zich in het hart nestelde
zoals stofpijn, verdriet en woede.
De korst op het hart is groot.
Wie heeft het weten te verwijderen?
Wie moet ik meer of minder schade berokkenen?
Wie hield haar?

Wie wil er nog bij haar wonen?
Spel is over.
De punten van iedereen worden opgeteld.

Leg de stukken gewoon bij elkaar
de een na de ander genomen
laat je zien dat het hele touw naar beneden is gevallen.
Haast je niet
.".

Welk touw moest gezien worden? Degene die openbaart GRUWEL en hoe het verband houdt met wat we lezen over punten, hart en nieren. En ik was net zo in de war als jij, beste lezers, broeders en zusters in Christus. De dag daarvoor, 18.04. een geliefde broer van ons stuurde me deze foto van een hart:

Wanneer je vraagt: “Wat heeft Jehovah (Jehovah) voor mij gedaan?".

Zoals we kunnen zien, zijn er twee harten, één van steen en de andere van vlees. En dit is wat de hemelse Vader deed met degenen die het volledige aantal symbolische punten verdienden gedurende de 1290 dagen, waarna DE GRUWEL HEEFT VERWOESTING VEROORZAAKT.

Om iemand eerlijk te kunnen beoordelen, was het nodig om te bewijzen wat voor soort hart hij had en of hij de hemelse Vader zou toestaan ​​vlees te maken uit een hart van steen.

"En ik wil ze één hart geven en Ik zal er een nieuwe geest in leggen; en zeker van hun lichaam Ik zal het hart van steen verwijderen en hun een hart van vlees geven, dat zij mijn eigen verordeningen mogen naleven, en dat zij mijn eigen rechterlijke beslissingen mogen naleven, en dat zij deze daadwerkelijk mogen uitvoeren; en zij zullen inderdaad mijn volk kunnen worden, en ikzelf zal hun God kunnen worden.".

Als we dit artikel hebben gelezen, zullen we begrijpen wat er vanaf 23.04.2024 zal gebeuren, omdat de Soevereine Heer JeHoVaH zelf verder zegt:

"Maar wat betreft degenen wier hart in hun gruwelen en in hun gruwelen wandelt: Ik zal zeker hun eigen weg op hun hoofd brengen, is de uitspraak van de Soevereine Heer Jehovah.".

En ik werd ertoe gebracht de draden tot een stevig koord te verbinden, en daarop niet alleen het begin van de 1290 dagen van de lange periode uit te leggen:

"En vanaf het moment dat hij definitief werd verwijderd rys en de gruwel die verwoesting veroorzaakt werd geplaatst, zal duizend tweehonderd negentig dagen zijn.".

En het werd tegen mij gezegd terwijl ik op bed lag, nog steeds aan het mediteren op het hart van steen en het hart van vlees. Toen ik niet kon slapen om te beginnen met tellen. En ik werd eraan herinnerd dat ik een jaar geleden, rond deze tijd, door de Vader werd geleid om twee data te bedenken en om alles voor mezelf te houden en ze niet aan te kondigen. De eerste was 22.04.2024 na zonsondergang en de tweede 06.06.2024 na zonsondergang.

Omdat ik wist, zoals ik in het vorige artikel heb onthuld, dat onze hemelse Vader twee tijdsperioden heeft vastgesteld. 72 en 42 maanden, maar 12 maanden zijn gebruikelijk voor deze perioden.

Omdat ik door de Vader werd geleid naar het feit dat het begin van 42 maanden 01.10.2020 is, begon ik ook het aantal dagen te tellen en het bleek dat het einde 23.04.2024 is. Als we door een bijbelse lens naar het begin van de dag kijken, begint deze dag op 22.04. na zonsondergang. De tijd moet worden waargenomen ten opzichte van de locatie van de waarnemer die dit uitlegt, daarom moet alles overeenkomen met de Midden-Europese tijdzone.

Terwijl ik deze gedachten opschrijf, is de periode net ten einde en is alles voor die tijd echt uitgekomen, zoals we zullen uitleggen. En de komma ging niet voorbij zonder vervuld te zijn.

Ik heb de berekening vanochtend laten controleren door de broer die mij de foto stuurde. Hij kwam ook eerst tot hetzelfde resultaat en ontdekte toen plotseling dat we er allebei tien dagen bij hadden opgeteld. Het was interessant dat we het met exact dezelfde fout telden, toen we in plaats van het getal 13 23 telden.

We hebben deze fout gemaakt omdat deze ons had moeten verwijzen naar het feit dat van 13 tot 14.04. de schurkenstaat Israël werd aangevallen door Iran. Zoals we later zullen zien, werd deze datum van de aanval niet willekeurig gekozen.

We hebben allebei geteld vanaf 01.10.2020. We hadden echter vanaf 22.04.2024-09.10.2020-XNUMX moeten rekenen om tot de juiste startdatum te komen. Dat is XNUMX.

Ik vroeg nog een broeder om mij te helpen een evenement te vinden op 8-10.10.2020-XNUMX-XNUMX dat verband houdt met VERNIEUWENDE MENSELIJKE LEVENS GEASSOCIEERD MET GENTHERAPIE DIE TEN VALSE VACCINATIE WORDT GENOEMD. Ik wist dat dit was waar ik naar op zoek was.

De andere broer vertelde mij dat de VN op 09.10.2020 de Nobelprijs voor de Vrede ontvingen en dat een van hun afdelingen dat was. We kunnen het artikel bijvoorbeeld vinden hier. De prijs werd toegekend aan het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Waarom?

"Dit jaar eerde het Noorse Nobelcomité een organisatie die vooral bekend staat om het leveren van voedsel aan oorlogsgebieden. Volgens de commissie heeft het WFP zich echter zelfs tijdens de coronaviruspandemie aanzienlijk bewezen.".

Toen ik dit las, had ik moeten gaan zoeken naar wat verbindt WIE met een nummer 72. Ik had 72 jaar terug moeten kijken. Zoals ik ontdekte, was zij dat wel WIE vastgesteld op 07.04.1948/08.04.1948/XNUMX na zonsondergang, d.w.z. XNUMX/XNUMX/XNUMX CET.

Google verwijst ons naar een persbericht van 08.04.2005/XNUMX/XNUMX:

"De Internationale Gezondheidsorganisatie (WHO) werd op 7 april 1948 opgericht als een van de organisaties van de Verenigde Naties. Haar hoofddoel is het garanderen van toegankelijke, kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor alle mensen in de wereld.". DIT IS EEN PERMANENTE FUNCTIE

En wat gebeurde er dit jaar 08.04.2024/XNUMX/XNUMX? Het was een zonsverduistering en de maan gaf geen licht.

En nu moest ik uitzoeken wat er 42 jaar eerder was gebeurd WIE, zodat hier dezelfde regel wordt toegepast. Wij zullen de informatie vinden hier. En dat is het constante kenmerk daarvan Ze verliet de WHO zodat haar agenda grote schade kon aanrichten. Omdat de VN de oprichter is van haar dochters en de organisatie zelf het beeld van een wild dier, dus dit werd voor haar en haar dochter vervuld:

"En het werd hem gegeven adem te geven aan het beeld van een wild beest, dat het beeld van het wilde beest zou spreken en het doden zou bewerkstelligen van al diegenen die het beeld van het wilde beest op geen enkele manier zouden aanbidden.".

Degenen die de VN niet gehoorzamen, worden onderworpen aan sancties en executies. Het lam met twee horens, de VS en Groot-Brittannië, dat de VN politiek duwde en achter het Khazar en Zionistische David Rockefeller-project zat, hetzelfde plan werd vanaf het begin gepusht toen soortgelijke platforms werden opgericht, zoals de Volkenbond. , de Volkenbond en ten slotte de VN. Altijd dezelfde agenda en hetzelfde plan. Precies zoals we lezen in Openbaring. Om degenen die zich niet onderwerpen, te vernietigen en te doden.

En dat was het weer constante eigenschap. Dit veranderde anno 2020. Hoe? "Vaccinatie", of beter gezegd gentherapie, veroorzaakte precies wat we tegenwoordig weten:

"Hij stierf plotseling!!!!!"

Zoals de mainstream al onthult, was het een opzettelijke vernietiging van mensenlevens en werd dit allemaal gepromoot onder een mantel WIE. Eerder werd de WHO gezien als de engel van alle goedheid. En waar zijn deze instelling en haar ondergeschikte politici van geworden? Ze dwongen zowel de kleine als de grote om een ​​merkteken op hun handen en voorhoofd te krijgen. Waarom, op het voorhoofd en de rechterhand, heb ik in het vorige artikel uitgelegd. En zo ging dit woord in vervulling:

"En het dwingt alle personen, klein en groot, rijk en arm, vrij en slaven, om rechts of op het voorhoofd te worden gemarkeerd en dat niemand mag kopen of verkopen, behalve degene die de aanduiding heeft, de naam van het wilde dier of het nummer van zijn naam. Hier komt de wijsheid: wie intelligentie heeft, laat hem het getal van het wilde dier tellen, want het is het getal van een mens; en zijn aantal is zeshonderd zesenzestig.".

Wat betekenen de drie zessen?

6 = politiek
6 = religie
6 = winkel
(uw werk verkopen en goederen kopen)

En dit is precies wat Satans wereld van mensen vandaag de dag uitmaakt. En de eerste broer stuurde mij dit:

CRISPR-Cas9

Deze CRISPR-Cas9 is een fundamenteel instrument voor de mogelijkheid om gentherapie te creëren. EN 07.10.2020 (Ik heb mij vergist in 09.10.) na zonsondergang werd voor deze uitvinding de Nobelprijs voor de Scheikunde uitgereikt. Artikel hier.

Een andere symboliek is hier te zien: de Egyptische god van de dood, Anubis

Waarom 07.10.? Omdat de cijfers duidelijk spreken. perfect (7) zal de hele mensheid beïnvloeden (10). Omdat het na zonsondergang is, is het vanuit het gezichtspunt van de hemelse Vader, in zijn tijdsberekening, al de achtste dag, en daarom gaat het over de Tijd van het Einde. Tweemaal twintig is de nadruk die het ligt WAARHEID (2), en het gaat om EINDE CYCLUS (0).

In de link kunnen we lezen wie alles heeft gekregen en wanneer Nobelprijs voor de Vrede. Zoals we weten, werd deze prijs toegekend 6 keer Verenigde Naties sinds de oprichting ervan. Dat is nog een getuigenis.

En wat voor monument verscheen er na 09.10.2020-XNUMX-XNUMX voor het gebouw van het VN-hoofdkwartier? Dit standbeeld van het beest.

Tot dan toe waren er symbolen van vrede.

Bij deze afbeelding hierboven staat een bijbeltekst:

"En hij zal zeker het oordeel onder de natiën voltrekken en zaken regelen die veel mensen aangaan. En zij zullen hun zwaarden tot ploegscharen moeten smeden en hun speren tot snoeischaren. Natie zal tegen natie geen zwaard opheffen, noch zullen zij de oorlog meer leren.".

Wie sprak deze woorden? Jehova God Zelf. Wat een schande en wat een aanfluiting is het, gezien de Schepper van hemel en aarde!

En ik had alle volle manen van de afgelopen 1991 jaar moeten tellen. En het is de tijd vanaf het laatste avondmaal des Heren en die donderdag na zonsondergang, de vooravond van de volle maan, die plaatsvond tussen de twee avonden van 14 en 15 Nisan in het jaar 33 na Christus. Ik ontdekte dat dit volgens de kalender van vandaag tussen twee avonden gebeurde, tussen 14 en 15 april, 33 n.Chr.

En het herinnerde me eraan waarom ik die drie datums op de lont zag. Op de achtste, vijftiende en tweeëntwintigste april van dit jaar. En toen ik schreef over de verjaardag van het zinken van de Titanic, kreeg ik dankzij dit aantal jaren alle sleutels die ik nodig had. En wanneer raakte de Titanic de ijsberg? Het was een paar minuten voor middernacht op 14.04.1912 april 3,5 en het zinken was ongeveer XNUMX uur na de inslag voltooid.

En nu we weten wie de gezochte is DE GRUWEL die grote schade begint aan te richten, dan zijn we niet verbaasd dat er grote inspanningen worden gedaan door regeringen en politici om de zogenaamde PANDEMIC-OVEREENKOMST wereldwijd af te dwingen. Zoals iemand van het alternatief schreef: “IETS IS VERANDERD DOOR DE WEERSTAND VAN DE MENSHEID."

En het veranderde hierdoor GRUWEL ze heeft haar tijd al vervuld. Het is ook interessant dat de 77e jaarvergadering van de WHO plaatsvindt vanaf 27.05.2024/01.06.2024/6, wanneer een gezamenlijke verklaring en de exacte bewoording van dit verdrag tegen 7.2024/XNUMX/XNUMX moeten worden opgesteld, en opnieuw heb ik ergens opgemerkt dat de De stemming hierover zal plaatsvinden op XNUMX juli XNUMX. En wij zijn geïnteresseerd in deze datum. Waarom?

"Gelukkig is hij die in verwachting blijft en wie zal duizend driehonderdvijfendertig dagen bereiken!".

Het verdrag moet worden goedgekeurd door twee derde van de landen die erover stemmen. Wat denken jullie, beste lezers, broeders en zusters, zullen degenen die in die tijd leven gelukkig zijn als het verbond wordt afgewezen? Het is tenslotte een van de grootste angsten die de mensheid heeft.

We moeten de 45 dagen volgen voordat de 1335 dagen zijn vervuld, voornamelijk op spiritueel vlak. Om dit te begrijpen, waarom er aan het eind grote vreugde is, moeten we ons concentreren op het hart en de nieren. We weten dat de Schrift ons dit openbaart:

"Laat er een einde komen aan de goddeloosheid van de goddelozen, bid ik, en vestig de rechtvaardigen; en God, als rechtvaardig, beproeft het hart en de nieren.".

"Ik zal Jehovah zegenen die mij advies gaf. Sterker nog, tijdens de nachten fixeren mijn nieren mij.".

En we hadden grondig moeten onderzoeken waarom het nodig is dat onze nieren gezond zijn. Uit recent onderzoek is gebleken dat het nodig is de nieren te behandelen in plaats van ze te verwijderen als iemand een medisch probleem heeft met dit orgaan. Wanneer dit orgaan ziek is, loopt het hart van een persoon ook gevaar.

Als we een hart van steen hebben en dit door de werking van de geest van de Vader in een vleselijk hart wordt veranderd, moet datgene wat het hart in een symbolische korst van steen heeft omhuld, het lichaam verlaten en moet het via de nieren worden weggespoeld. Daarom zegt David dat zijn nieren hem gedurende de nacht herstellen, omdat wat door de hemelse Vader wordt gegeven als advies om te gehoorzamen en in zijn hart te worden opgenomen, hem verlaat.

Dat advies breekt die steenkorst af en de nieren scheiden het vervolgens via de urine uit. Als onze nieren niet goed functioneren, zal het kwaad dat we in ons hart hadden, erin blijven en kan het terugkeren naar het hart. Nu zullen we enkele specifieke situaties uit de Evangeliën laten zien waarin dit met de discipelen van Christus gebeurde. Het eerste en meest in het oog springende voorbeeld is dit:

"Maar sommigen van jullie geloven het niet. Yehoshua wist het vanaf het begin die ongelovigen zijn, en wie is degene die hem verraadt. Dus zei hij verder: Daarom zei ik tegen jou: Niemand kan bij mij komen, tenzij het hem door de Vader wordt gegeven. Als gevolg daarvan vertrokken veel van zijn discipelen voor dingen sebou en ze gingen niet meer met hem mee.".

Wat is het onderwerp van deze website? Precies waar de Heer Yehoshua het over heeft. We moeten worden onderwezen door de hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) God, zoals hij in 29 n.Chr. in Kafarnaüm aankondigde:

"Yehoshua antwoordde hen en zei: Stop met onder elkaar te morren.  Niemand kan bij mij komen tenzij de Vader hem trekt, die mij heeft gestuurd; en ik wil hem opwekken in de laatste dag. Het staat geschreven in de Profeten: En allen zullen door Jehovah worden onderwezen. Iedereen die van de Vader heeft gehoord en geleerd, hij komt naar me toe.".

Geloofden degenen die de Heer Yehoshua verlieten aanvankelijk dat hij de Messias, de redder, was? Ja. Maar toen het iets extra's van hun kant vereiste, OM DE HEMELSE VADER HUN AANDACHT TE GEVEN OM ADVIES TE ONTVANGEN EN HET TER ARM TE NEMEN OM DIT UIT TE VOEREN, Het kwam dus in de nieren terecht en ging vervolgens terug naar het hart. Hoe? Traditioneel is de mens gemeenschappelijk TRADITIE en RELIGIEUZE GEEST.

Jak dlouho toto probíhalo? Zde opravuji špatný výpočet, který mi byl odhalen až 28.05.2024. Bylo to přesně 42 měsíců, 3,5 let. 08.10.29 bylo ukončeno jeho 40 denní pobývání v pustině a pokoušení Satanem. Od 15.10.29 do 15.04.33, jak si vysvětlím v jiném článku . Přesně tak dlouho Pán Jehošua kázal a sloužil tělesnému Izraeli od proměnění vody ve víno na svatbě v Káně.

En wat er gebeurde vanaf 09.10.2020, toen het werd gegeven GRUWEL, wat grote schade aanricht? Ons is keer op keer verteld dat we door de hemelse Vader moeten worden onderwezen, omdat velen door Anything 19 zijn gaan begrijpen dat het Bijbels is. Maar dit vereist dat we naar het advies luisteren en ons aan onze Schepper toewijden VOLLEDIGE AANDACHT. Maar het is gemakkelijker om achter iemand aan te gaan TRADITIE en RELIGIEUZE GEEST. Lekker moeiteloos.

Dus wat de hemelse Vader, toen hij iemand riep, in het hart verstoorde, ging inderdaad naar de nieren, maar omdat de persoon niet gehoorzaamde, vormde zich weer een steenachtige korst op zijn hart. En laten we nu eens nadenken over hoeveel mensen er daadwerkelijk werden opgeleid aan het einde van Yehoshua's bediening?

Als we hier kijken, zijn we vrij duidelijk:

"Want een van de eerste dingen die ik u heb overhandigd, is wat ik ook heb ontvangen: dat Christus stierf volgens de Schriften voor onze zonden; en dat hij begraven werd, ja dat hij volgens de Schrift op de derde dag werd opgewekt; en dat hij aan Kefas verscheen, toen twaalf. Toen verscheen hij aan meer dan vijfhonderd broeders tegelijk, waarvan de meeste tot op de dag van vandaag bestaan, maar sommige zijn in slaap gevallen in de dood. Toen verscheen hij aan Jakobus, daarna aan alle apostelen, maar als laatste verscheen hij ook aan mij, alsof hij te vroeg geboren was.".

En hoe lang verscheen de Heer Yehoshua zo?

"Ik, Theophilus, heb het eerste verslag samengesteld van alles wat Yehoshua begon te doen en te onderwijzen, tot op de dag dat toen hij werd opgenomen, nadat hij door de heilige geest geboden had gegeven aan de apostelen die hij had uitgekozen. Ook voor hen leek hij levend, volgens vele onbetwistbare bewijzen, nadat hij had geleden. en zij zagen hem veertig dagen lang, en hij vertelde over het koninkrijk van God. En terwijl hij hen ontmoette, gaf hij hun orders: Vertrek niet uit Jeruzalem, maar wacht op wat de Vader heeft beloofd, waarover jullie van mij hebben gehoord; omdat Johannes doopte met water, maar over een paar dagen wordt u in de heilige geest gedoopt.".

Toen de openbare bediening van Christus op 14.04.33 april 17.04.33 na zonsondergang eindigde, werd hij vervolgens verraden, ter dood gebracht en in een graf gelegd. 12/XNUMX/XNUMX na zonsondergang verscheen hij aan Petrus en vervolgens aan de XNUMX discipelen. Dat zijn drie dagen plus 40 dagen, toen hij privé tot de discipelen bleef prediken en vervolgens naar de hemel werd opgenomen.

We weten dat de uitstorting van de Geest pas met Pinksteren plaatsvond, een week later. Alles duurde 50 dagen. We moeten nu 45 dagen verwachten voordat we ons kunnen verheugen. Zal dit niet worden veroorzaakt doordat de geest van de Vader wordt uitgestort, zoals in 33 n.Chr.?

Hoeveel van die discipelen bleven in verwachting?

"Terwijl de dag doorging vakantie Pinksteren, ze waren allemaal samen op dezelfde plek en plotseling kwam er een geluid uit de hemel, net zoals er een scherpe windvlaag waait, en het vulde het hele huis waarin ze zaten. En er verschenen aan hen tongen als van vuur, en zij waren verdeeld, en één vestigde zich op elk van hen, en zij werden allen vervuld met de heilige geest, en begonnen in verschillende talen te spreken, net zoals de geest hen in staat stelde te spreken.".

Het exacte aantal weten we niet. Er wordt gezegd dat er 120 mensen in die kamer waren, maar een dergelijk argument vinden we niet in de Bijbel. We weten dat ze er allemaal waren. Het is voor ons belangrijk dat ze allemaal in Jeruzalem zijn gebleven. Dus waar is ons Nieuwe Jeruzalem dat we verwachten? Is dit een echte stad ergens in het Khazariaanse Israël?

"Ze stierven allemaal in het geloof, ook al hebben ze dat niet ervaren het vervullen daarvan beloften, maar ze zagen ze al van verre, verwelkomden ze en maakten publiekelijk bekend dat ze vreemdelingen en tijdelijke inwoners van het land waren. Degenen die zulke dingen zeggen, bewijzen het inderdaad dat ze serieus op zoek zijn naar een eigen plek. En toch, als ze het zich echt nog herinnerden plaats, waar ze vandaan kwamen, zouden ze de kans krijgen om terug te keren. Maar nu mikken ze op beter plaats, namelijk o, die tot de hemel behoort. Daarom schaamt God zich er niet voor dat zij als hun God worden aangeroepen, want hij bereidde een stad voor hen voor.".

"Voor zover wij ons bezighouden, ons burgerschap bestaat in de hemelVanwaar we ook reikhalzend uitkijken naar de Verlosser, de Heer Jehoshua Christus, die ons vernederde lichaam zal transformeren om gelijkvormig te worden aan zijn glorieuze lichaam, in overeenstemming met de werking van de macht die Hij heeft, namelijk om alle dingen aan Zichzelf te onderwerpen.".

"Ik zag ook de heilige stad Het nieuwe Jeruzalem dat van God uit de hemel neerdaalt a je voorbereid als een bruid die voor haar man is versierd.".

"Daarom leed Jehosjoea ook buiten de poort om het volk met zijn eigen bloed te heiligen. Laten wij dus buiten het kamp naar hem toe gaan en de heidenen verdragen die hij heeft moeten verduren. want hier hebben we geen permanente stad, maar we zoeken ernstig naar de toekomstige.".

Tegenwoordig, vóór de vervulling van wat door Daniël na 1335 dagen is beloofd, mogen we in het geestelijke Jeruzalem vol verwachting zijn. Betalen VOLLEDIGE AANDACHT VOOR DE HEMELSE VADER, JEHOVAH GOD, ook aan onze Koning en Verlosser, de Heer Aan Jehosjoea de Gezalfde, in het Grieks Christus genoemd. We moeten onze nieren en harten genezen omdat de woorden van Jesaja in vervulling gaan:

" Want de woontoren werd verlaten en het stadsverkeer bleef achter; de Ofel en de wachttoren werden kale velden, de vreugde van de zebra voor onbepaalde tijd, de weide van de kudden; totdat de geest van bovenaf over ons wordt uitgestort, en de wildernis een boomgaard wordt, en de boomgaard niet als een echt bos wordt beschouwd. En het recht zal zeker in de woestijn wonen, en het recht zal in de boomgaard wonen. En door werk zojuist vrede zal tot gerechtigheid gemaakt worden; en dienst zojuist gerechtigheid, vrede en veiligheid voor onbepaalde tijd. En mijn volk zal wonen in een vredig verblijf en in vertrouwde verblijfplaatsen en ongestoorde rustplaatsen. En er zal zeker hagel vallen als het bos valt en de stad in een staat van vernedering terechtkomt. Gelukkig bent u die langs alle wateren zaad zaait en je zendt de voeten van de stier en de ezel uit.".

Waarom de poten van een stier en een ezel? Omdat het een metafoor is voor de verteller Goed nieuws over goede dingen. De stier is een symbool van kracht en de ezel van uithoudingsvermogen. Hebben we niet gelezen?

"Iedereen die Jehovah's naam aanroept, zal tenslotte gered worden.".

"Iedereen die de naam van Yehoshua aanroept, wordt immers gered.".

Welke namen noem je? Die volgens de menselijke traditie en religieuze leringen, of die ons door de geest zijn gegeven, zoals de apostel Johannes in zijn eerste brief uitlegt? Zegt Paulus niet verder?:

"Maar hoe zullen zij hem aanroepen in wie zij niet hebben geloofd? Hoe zullen ze weer geloven in degene waarvan ze nog nooit hebben gehoord? Hoe zullen ze weer kunnen horen als niemand preekt? Hoe zullen zij dan prediken als zij niet gezonden zijn? Net zoals geschreven: Hoe liefelijk zijn de voeten van degenen die goed nieuws over goede dingen brengen! Toch luisterde niet iedereen naar het goede nieuws. Want Jesaja zegt: Jehovah, wie geloofde wat hij van ons hoorde?".

Alleen hij die zich werkelijk laat onderwijzen door de hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) God, zal geloven. Of kondigt de hemelse Vader het niet zelf aan?

"Want dit is het verbond dat ik na die dagen met het huis van Israël zal sluiten, verklaart Jehovah. Ik wil mijn wet in hen leggen, en ik zal die in hun hart schrijven. En ik wil hun God worden en zij zullen mijn volk worden. En ze zullen niet langer ieder zijn kameraad en ieder zijn broeder leren en zeggen: Ken Jehovah!, want iedereen, van de kleinste tot de grootste, zal mij kennen, is de verklaring van Jehovah. Want Ik zal hun overtredingen vergeven en hun zonde niet meer gedenken.".

En wat heeft hij te vrezen, wie de hemelse Vader niet in overweging neemt?

"En waardeloze goden zullen geheel verdwijnen. En de mensen zullen de grotten van de rots binnengaan, en de holen van het stof, uit vrees voor Jehovah, en voor zijn glorieuze opperheerschappij, wanneer hij opstaat om de aarde te schudden. Zijn waardeloze zilveren goden en zijn waardeloze gouden goden, waarvoor ze hem eerder maakten hen boog gooit die dag de aardse mens voor de spitsmuizen en de vleermuizen, om de gaten in de rotsen en de kloven van de kliffen binnen te gaan vanwege de ontzagwekkendheid van Jehova en voor zijn glorieuze superioriteit, wanneer hij opstaat om de aarde te schudden. Mijd ter wille van jezelf de aardse mens wiens adem in zijn neusgaten zit, Op welke basis moet er immers rekening mee worden gehouden?".

Wordt door onze Schepper niet rekening gehouden met de mens die luistert naar alles wat Zijn Zoon, onze Koning en onze Verlosser, Jehosjoea, het Lam van God, zegt?

"Als u daarom de gruwel ziet die verwoesting veroorzaakt, zoals gesproken door de profeet Daniël, die op de heilige plaats staat, laat dan degenen die in Judea zijn ze vluchten naar de bergen.".

Over welke bergen hebben we het voor de Eindtijd?

"Wat Jesaja, de zoon van Amoz, zag in het visioen, Fr (spiritueel) Judas en (over spiritueel) Jeruzalem: En het zal gebeuren in het laatste deel van de dagen, dat de berg van Jehovah's huis zal stevig verankerd zijn boven de top van de bergen en zal zeker verheven worden boven de heuvels; en alle naties zullen naar haar toestromen. En veel mensen zullen zeker gaan zeggen: Kom, laten wij naar de berg van Jehovah gaan, naar het huis van de God van Jakob; en hij zal ons in zijn wegen onderwijzen, en wij willen zijn paden bewandelen. Want uit Sion zal de wet voortkomen en Jehova's woord van (klerikaal) Jeruzalem (steden hierboven)En hij zal stellig rechtspreken onder de natiën en regelt zaken die veel mensen aangaan. En zij zullen hun zwaarden tot ploegscharen moeten smeden en hun speren tot snoeischaren. Natie zal tegen natie geen zwaard opheffen, noch zullen zij de oorlog meer leren. Jij uit Jakobov (klerikaal) huis, kom en laat ons in Jehovah's licht wandelen.".

En op dit moment wordt wat je leest werkelijkheid. Daarom werd op 22.04.2024-XNUMX-XNUMX na zonsondergang aan de wereld bekend gemaakt dat de Heer stierf en opstond, dus hoe moeten we dat doen ter nagedachtenis aan hem? En het werd in het geheim aangekondigd, omdat alle feesten die de wereld had uitgekozen, werden verworpen door de hemelse Vader, en het gebeurde als getuigenis van de Joden, die hun Pascha aten volgens het bevel van Mozes, maar de echte verwierpen. . Hoe?

"Reinig het oude zuurdesem zodat het een nieuw deeg wordt, afhankelijk van de manier waarop u van zuurdesem bent bevrijd. Christus, ons Pascha, werd tenslotte inderdaad geofferd.".

En dat wij dit zouden doen, alleen hij wist wie met heel zijn hart, verstand en kracht bij de Vader was.

Hoe luidt het oordeel tussen de naties? Vanaf het moment dat het werd gegeven ABOMINATION en geannuleerde vaste functiewerden het menselijk hart en de nieren onderzocht. En er kwamen veel toetsstenen tijdens de 1290 dagen. De grootste was degene die erbij betrokken was DE HEILIGE PLAATS. Wat is de heilige plaats? Dat is onze Schepper, JeHoVaH (Jehovah) God. Ook of we doneren AANDACHT voor alle uitspraken van Yehoshua.

En het is ook de heilige plaats HET LEVEN ZELF, zouden we het liever opgeven dan gentherapie accepteren om te kopen en verkopen. Omdat mensen verliefd werden op verschillende computerspellen, waarbij verschillende taken worden uitgevoerd en afhankelijk van hoe de speler de taken wel of niet beheert, verliest hij zijn leven. Hetzelfde gebeurde met mensen. DAAROM VERKLAARDE DE HEMELSE VADER, zoals we aan het begin van het artikel lezen:

"Punten geteld, game over!".

Moge onze hemelse Vader, de Soevereine Heer Jehovah, uw belofte vervullen dat de kleine duizend zal worden en de kleine een machtige natie. Moge het nu meteen Soevereine Heer Jehovah, moge U het juist op dit moment bespoedigen. Laat het gebeuren, alstublieft, als het Uw wil is, Vader, en in de naam van het Lam, Uw Zoon, Heer Yehoshua. Amen en amen

Wat hebben we nu uitgelegd? Wie is GRUWEL, vanaf hoe laat zijn we het gaan zien en wanneer eindigt de tijd. Dat alles lijkt op hoe de Heer Yehoshua publiekelijk diende en dat we nu, als we willen leven, onmiddellijk de berg van de Vader moeten beklimmen. Om onze zwaarden te smeden, onze haat om te smeden tot ploegscharen, zodat onze harten kunnen worden geploegd en veranderd in zachte grond waar het zaad van de Waarheid kan worden gezaaid.

En om onze speren, onze geslepen tongen, om te smeden tot snoeischaren, zodat we kunnen helpen op de juiste manier te zorgen voor de geestelijke olijfboom waarvan we deel zullen uitmaken.

Mogen wij de vrede van de Heer en de gunst van de Vader hebben.

Met Agape en in Agape Je zus Šárka en je broer, de slaaf van de Heer, Igi

En nu ontving ik een interessant stukje informatie dat bevestigt dat beide verduisteringen die plaatsvonden op 21.08.2017-08.04.2024-1212 en 14.12.2020-XNUMX-XNUMX kunnen worden verdeeld in twee XNUMX dagen, met XNUMX-XNUMX-XNUMX in het midden. En die dag is de dag dat gentherapie officieel wereldwijd in de VS begon. Ik heb de dagen niet geteld.

Een gedachte over "Wat is deze gruwel die grote schade aanricht? Begrip voor tijden en seizoenen uit Daniël 12:11,12."

  1. Toevoeging en correctie:
    Deze CRISPR-Cas9 is een essentieel hulpmiddel voor de mogelijkheid om gentherapie te creëren. En op 07.10.2020 (IK VERGIST 09.10.) na zonsondergang werd de Nobelprijs voor de Scheikunde toegekend voor deze uitvinding.

    Waarom 07.10.? Omdat de cijfers duidelijk spreken. Perfect (7) het raakt de hele mensheid (10). Omdat het na zonsondergang is, is het vanuit het gezichtspunt van de hemelse Vader, in zijn tijdsberekening, al de achtste dag, en daarom gaat het over de Tijd van het Einde. Tweemaal twintig is de nadruk dat het WAAR is (2), en het gaat over het EINDE VAN CYCLUS (0).

Reacties zijn gesloten.