Waarom hebben we onderscheidingsvermogen en wijsheid nodig? Niet de menselijke soort, maar degene die van bovenaf neerdaalt. Hoe is het te krijgen? "Agape - de vervulling ervan tegenwoordig". (deel twaalf - vervolg vijf)

Verspreid de liefde

Geliefde broeders en zusters. Aan jullie heiligen, aan wie de hemelse Vader JeHoVaH (Jehovah) begrip en wijsheid heeft gegeven, als uitdrukking van zijn onverdiende goedheid, door de gave van geloof in onze Koning en Verlosser, de Heer Jehoshua, de Gezalfde met de geest van de Vader. Ik schrijf jullie al deze woorden vooraf, broeders en zusters, zodat we voor vandaag het volste vertrouwen mogen hebben dat het woord van onze Schepper levend is en zal blijven, zodat de macht en glorie van de Vader daarin voor eeuwig en altijd gedemonstreerd zullen worden. . Amen

In de tijd sinds het schrijven van het elfde hoofdstuk, het elfde deel, tot op de dag van vandaag is het begrip dat ik nu zal presenteren steeds tot mij gekomen. Net als de apostel Paulus, die ertoe werd gebracht de gedachten in de brief aan de Joden (Hebreeën) naar het vlees te schrijven, word ik er ook toe geleid om deze woorden, deze gedachten, aan de Joden (Hebreeën) te schrijven, maar niet volgens de het vlees, maar de geest.

Omdat we tijdens het lezen hier en daar door de Schrift en de wereldgebeurtenissen zullen waden, zullen we alles als basis gebruiken wat onze geliefde broeder en apostel Paulus ons in deze brief heeft gepresenteerd. Niet alleen voor ons Joden naar het lichaam, maar vooral voor degenen naar de geest.

En ik ben op dit moment door gesprekken met mijn vrouw, onze zuster en via twee broers tot dit inzicht gebracht over de volledige afsluiting van de verdrukking van deze slotdagen. Eerst volgens dit woord:

"Luister alstublieft naar wat Jehovah zegt. Sta op, leid de rechtvaardigen door de bergen en laat de heuvels jouw stem horen. Hoor, gij bergen, het oordeel van Jehova, ook gij blijvende dingen, gij fundamenten der aarde; ten slotte Jehovah heeft een juridische relatie met zijn volk en hij zal ruzie maken met Israël: Mijn man, wat heb ik je aangedaan? En op welke manier heb ik je moe? Getuige tegen mij. Want Ik heb u uit het land Egypte geleid en u uit het slavernijhuis verlost; en toen stuurde ik Mozes, Aäron en Mirjam naar u toe.".

Ja geliefden, we zijn verlost en uit Egypte gehaald, dit symbolische Egypte, dat een wereld is van mensen die hun Schepper niet zochten. Wij zijn geboren uit de geest van de wijsheid van de Vader, net zoals onze Koning en Zoon van God door hem geschapen werd. We zijn verlost door zijn bloed en we zijn schoongewassen. Alleen het stof op onze voeten bleef hangen aan het feit dat we niet volledig uit deze wereld konden komen. Maar de koning zelf heeft onze voeten gewassen door volledig zijn voetstappen te volgen, waar hij ook gaat.

Degenen die dit niet deden, werden gestraft omdat zij ontrouw handelden en zich niet door de hemelse Vader lieten onderwijzen. Ze werden spreekwoordelijke mest in de woorden van Jeremia:

"Ze sterven aan een ziekte. Er zal niet over hen gerouwd of begraven worden. Ze zullen als het ware mest worden op het aardoppervlak; en er zal een einde aan komen door zwaard en hongersnood, en hun dode lichamen zullen inderdaad dienen als voedsel voor de vliegende schepselen van de hemel en de dieren van de aarde.".

Eerst kwam de geestelijke dood, een ongeneeslijke wond die eindigde op 07.03.2024/XNUMX/XNUMX. En het symbool voor deze geestelijke dood werd de gebeurtenis die plaatsvond in Praag, toen de boer, degene die met de grond werkt, dat wil zeggen met het stof en de elementen van de aarde, omdat de mens stof is, wat op mest lijkt, terugkeren naar zijn grondgebied, omdat hij door haar werd weggenomen. Dus dumpte de boer mest voor het regeringskantoor en de politie, in plaats van de mest op te ruimen, omsingelde het met politielint en gaf symbolisch te kennen dat we niets met deze geestelijke mest te maken mochten hebben.

Waarom gebeurde het in Praag? Omdat hier het gebied is dat door onze fysieke voorouders werd gebouwd als het Nieuwe Jeruzalem, en Praag door deze inwijding het spirituele en occulte centrum van de wereld werd. Dat is de reden waarom degene die Praag controleerde in zijn tijd de hoogste positie verkreeg. Zo werd Praag een reizende spirituele beker, waarvoor de wereld nog steeds vocht. En in de kroon op de schatten van dit land bevond zich een idool, het grootste idool, een relikwiekruis, dat symbolisch werd geëxporteerd naar het land dat het symbool van het fascisme werd, naar Duitsland, op 15.03.2024 maart 85, de dag van de XNUMXe verjaardag van de volledige onderwerping van het land door het fascisme.

En het was nodig om aandacht te schenken aan deze gebeurtenis, omdat Satan door middel van afgoderij zijn magie en zijn charmes uitoefent om degenen die hem dienen ervan te overtuigen dat een afgod iets is, terwijl we weten dat het niets is. Door het feit dat het afgodsbeeld aan het licht werd gebracht, omdat daarin delen van de staur, het dwarsbalkje en de paal werden bewaard, waarop volgens degenen die het afgodsbeeld voor Karel IV maakten, ook de rest van het Lam stond bloed en ook een deel van de nagel waarmee de Heer Jehosjoea zelf werd genageld.

En we moeten weten dat de discipelen en apostelen dit nooit zouden hebben gedaan om van deze voorwerpen afgoden van aanbidding te maken, omdat ze wisten wat afgoderij was. En het was de sekte van de Farizeeën die deze voorwerpen nodig had om occult te worden, en het waren hun nakomelingen, onder wie Karel IV. ze namen de controle over en legden hem afgoderij op als de basis van zijn geloof en een verzamelpassie voor deze artefacten en relikwieën. En zijn spirituele leraar was de toekomstige paus Clemens VI. .

85 jaar is dit in de symboliek van getallen:

Einde (8) splitsen (5) Satans krachten (8 + = 5 13) tussen twee entiteiten, het afvallige Juda (Chabad) en de Khazaren (Huis van Zion) na 40 jaar gebruik (X = 8 5 40). Het einde van de strijd om Praag, het fysieke nieuwe Jeruzalem, dat diende als de symbolische beker waarvoor de twee onderdanen met elkaar begonnen te vechten.

We zullen alles laten zien en later uitleggen waarom het nodig was om er op deze manier naar te kijken. 15.03.2024 bevat het volgende bericht:

(1+5+0+3+2+0+2+4=16) tweemaal linken naar uitgang (16=2×8). REPARATIE! niet 16, van 17. Ik dank mijn broer voor deze waarschuwing en prijs hem omdat hij alles heeft onderzocht. Ik dank de hemelse Vader dat hij mij toestond dit verkeerd in te schatten, zodat ik kon laten zien dat ik slechts een onvolmaakt mens ben. Aan het bericht zelf verandert niets. Waarom? Omdat de som eindig is 8 (1+7=8).

Terwijl ik nadacht over alles wat de cijfers ons vertellen, had ik me ook moeten concentreren op de perfectie van dit alles, namelijk het getal 7 a 1 + = 6 7. Dat wilde ik ook benadrukken, maar dat mocht niet meer en ik moest door. Ik begrijp waarom.

Deze twee achten vormen een aanvulling op de acht uit het voorgaande begrip. Ook hier moeten we een kleine correctie aanbrengen, omdat de vorige zin als volgt had moeten luiden:

Deze twee achten verbinden eerdere inzichten. Het is het perfecte einde van het hele proces (1×7=7 a 1+7=8).

Bericht (1) op de divisie (5) beëindigde de cyclus (0). Wij weten al hoe lang. En we kunnen volledig vertrouwen op dit rapport (3). Deze ware boodschap (2) bij voltooiing van de cyclus (0) zal zeer intens zijn (4), voor beide partijen, omdat het een echte boodschap is (2).

Wie betreft het? (1 + = 5 6) van onbekeerde mensen, dat wil zeggen van deze wereld, die op Jericho lijkt. Alles zal later worden uitgelegd. Kunnen we het geloven (0 + = 3 3). Dit bericht (2 + = 0 2) verwijst naar een persoon (2 + = 4 6), van mensen die voor de beker vochten. Hun geestelijke einde is zojuist gekomen.

De hemelse Vader verborg het zaad van Jakob in de regio Bohemen, dat volgens de belofte nog steeds toebehoorde aan Jakob en de hemelse Vader. Dit zaad vermengde zich met de nakomelingen van Tubal en met de nakomelingen van Mesech, zodat niemand het vond. En Satan bleef de naties van dit uitgestrektheid verdelen, zodat de profetie van Ezechiël voor hem niet in vervulling zou gaan:

"En het woord van Jehovah bleef tot mij komen, zeggende: Mensenkind, richt uw aangezicht tegen Gog ze het land Magog, aan het opperhoofd van Mesech en Tubalen profeteer tegen hem. En gij zult zeggen: Zo zegt de Soevereine Heer Jehovah: Zie, ik ben tegen u, o Gog, opperhoofd van Mesech en Tubal.".

Wie werd het belangrijkste hoofd van Tubal en Mesech? Het was de heer van de hele aarde zelf, Baëlzebub (Lichtdrager), die Satan wordt genoemd. En dit werd gedaan door het land Magog, Groot-Brittannië en zijn voormalige koloniën, en daarmee de Verenigde Staten, over te nemen. Wie zijn de leiders van Tubal en Mesach? Dit zijn de zogenaamde elites die hun land aan Magog hebben verkocht.

En aangezien heel Kievan Rus, dat wil zeggen het huidige Oekraïne, toebehoorde aan de nakomelingen van Meshek en zij hun oorspronkelijke centrum hadden in een plaats genaamd Děvín en niet ver daarvandaan de stad Bratislava bouwden (Glorie aan de broers = glorie aan de drie zonen van Jafeth – Magog, Mesech en Tubal), moest Satan de Slavische broeders verdelen. Slavisch (Slavjan) betekent een levend woord omdat het de oorspronkelijke menselijke taal is die aan de mens is gegeven. Dat is de reden waarom tegenwoordig veel ideeën in het Tsjechisch worden vastgelegd met verwijzing naar levende woorden, dragers van ideeën, om de continuïteit met de tijd vóór de taalverwarring te behouden.

De Schrift (bijbel) is het levende woord dat werd opgeschreven en aan de Hebreeën werd gegeven in de vorm van het Hebreeuws, dat verwees naar de tijd waarin het vleselijke Israël werd gekozen als de belangrijkste drager van de gedachten van de hemelse Vader. Nu moet alles in geestelijke zin zijn, zoals in de dagen van Noach, toen de Oudslavische taal in die tijd voor de mensheid klonk. Daarom werd de regio Bohemen en Slowakije gekozen om de basis te leggen voor het hedendaagse geestelijke Israël.

Zoals we later zullen zien, handelt de hemelse Vader altijd op zo’n manier dat Agape Liefde, broeders en zusters gebaseerd op WET EN RECHTVAARDIGHEID, DIE NIET VERANDERT, zodat alles wat we met het spirituele oog kunnen zien, ons wordt gegeven BEGRIP. Onze hemelse Vader vertrouwt niet op toeval. Daarom moeten we alles begrijpen wat we nu zullen overwegen.

Sinds Satan begreep dat Magog, Tubal en Mesech zich niet mochten verenigen als de Glorie van de Broeders, zocht hij ontwrichting via hun broer Magog. Dus zette hij Tubal en Meshech tegenover elkaar en legde Magog een kunstmatige taal, het Engels, op. Alles begon te gebeuren na 586 v.Chr., toen de hemelse Vader Zijn woord in de Schrift liet opschrijven door de profeet Ezechiël. We hebben het vaak gezien. Toen Mesech uiteindelijk gedwongen werd zijn macht naar het huidige Moskou te verplaatsen, ontstond er grote vijandschap tussen de stamhoofden van Mesech (Rusland) en Tubal (Bohemen).

Het rijk dat de nakomelingen van Mesech in vroegere tijden creëerden, werd Groot-Tartarije genoemd. Dat was geen ongeluk. Waarom? Omdat Tartaros een symbolische plaats is waar de engelen die vóór de zondvloed naar de aarde kwamen, gevangen werden gezet om gemeenschap te hebben met de vrouwen van die tijd. Wij weten wat het heeft gebracht. Wanneer de regering van Mesech en Tubal de gehele bewoonde aarde vult, wacht deze Tartaros op Satan. Dit is wat Satan wil en altijd heeft willen voorkomen. Dit begrip helpt ons, broeders en zusters, te begrijpen dat wij zelf geen deel van deze wereld zijn en dat we daarom nooit de wens hebben gehad om iets in deze slechte wereld te verbeteren of te creëren.

En dit geeft ons inzicht in de mest die begrensd was en die beweerde de belangen van de hemelse Vader te verdedigen, hoewel hij niet naar hem vroeg en niet zijn volledige aandacht aan hem schonk, dat hijzelf, ieder individu, zoals wij doen, dat hij zichzelf met rust zou laten onderwezen door de hemelse Vader en zo zijn Verlosser, de Heer Jehosjoea, zou navolgen, die dit ook moest ondergaan. Daarom zegt de Heer Yehoshua in het gebed vóór zijn arrestatie:

"En hij ging een eindje naar voren, viel op zijn gezicht, bad en zei: Mijn Vader, als het mogelijk is, laat deze beker aan mij voorbijgaan. Maar niet zoals ik wil, maar zoals jij wilt.".

Omdat de symbolische mest niet op deze manier handelde, ging de hemelse Vader over tot het aanpakken van degenen die beweren Zijn volk te zijn. Daarom lezen we in Micha:

"Hij heeft jou, aardbewoner, verteld wat goed is. En wat vraagt ​​Jehovah in ruil daarvoor van jou anders dan gerechtigheid te doen, vriendelijkheid lief te hebben en bescheiden te zijn in je wandel met je God? Jehova's stem roept hij naar de stad, een persoon met praktische wijsheid zal hij uw naam vrezen. Hoor de staaf en wie deze heeft bepaald.".

En zo eindigde op 07.03.2024-XNUMX-XNUMX de mogelijkheid om zich te bekeren tot de hemelse Vader voor de geestelijke wiet en werd vanaf die tijd geestelijk als mest op één plek verzameld en symbolisch omsloten met tape, met een inreisverbod.

Het was dus niet verrassend dat wij, broeders en zusters, in die tijd een poging van Mesech zagen om Tubal in zijn gebied (Bohemen) aan te vallen en hem zo een lesje te leren. En het was een waarschuwing om niet tegen Mesech, zijn broer Tubal, in te gaan. En alles kwam aan het licht door een analytisch artikel van Michal Svatoš over een preventieve aanval op het bedrijf Expolosia, onderdeel van Pardubice. (hier)

In het najaar van 2023 kreeg mijn vrouw in mijn bijzijn een visioen waarin Satan in de vorm van Uncle Sam aan tafel stond met de kaart en Meshek wilde vernietigen en dat niet mocht. En zo werd het gezien:

"Een grote lange tafel met daarop een kaart en de landen van Azië en Europa erop. En Oom Sam liep nog steeds rond met zijn toverstok, bedachtzaam op zoek naar een manier om het rijk van de koning van het Noorden, Rusland, te verdelen en te vernietigen. En er waren andere wezens rond de tafel.

Uncle Sam symboliseerde Satan en zijn andere dienaren, zowel demonen als degenen die aan hem onderworpen zijn achter de sluier van de wereld. En de kaart was een klassieke militaire kaart. En hij wist niet hoe hij Rusland moest vernietigen. Hij bleef maar met zijn toverstok op het gebied tikken.

Toen hij naar de zijkant van de tafel schoof om dichter bij de gebieden van de vijf landen te komen en deze in rood markeerde, liep hij vol walging weg.".

En hij wilde ook de vijf landen vernietigen die ooit onder Tubal vielen. Het waren Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Slowakije. En het werd ons geopenbaard dat Satan zijn eieren erin had geplant om hierbij te helpen. Maar hij kon niet meer doen dan zijn plan vertellen aan zijn dienaren, de afstammelingen van Magog, die onderworpen zijn aan de Khazaren, maar hij mocht zich daar zelf niet mee bemoeien. Daarom liep hij vol walging van die kaart weg.

En de uitgekomen eieren, dat is de heersende elite, die destijds in deze landen aan de macht kwam. En het gebied dat oorspronkelijk tot Mesech behoorde, begon na dit visioen onafhankelijk van de wil van Satan te handelen. Dat land was de Slowaakse Republiek. En deze vijf landen kregen de kans zich te verenigen en zich tegen Satans plan te verzetten.

En dus konden we in die tijd zien hoe een Duitse vertegenwoordiger onthulde wat iedereen wist, maar de propaganda dacht dat het een samenzwering was, dat Groot-Brittannië en Frankrijk rechtstreeks betrokken waren bij het oorlogsconflict in Oekraïne. Dat de Slowaakse premier aan de wereld onthulde wat de Franse president, een afstammeling van de Khazaren, onder druk van het land Magog, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten moest doen, zodat de NAVO en haar landen Oekraïne binnenkwamen en openlijk in botsing kwam met Mesech.

En de landen van Tubala zeiden nee na de bijeengeroepen bijeenkomst, maar Macron, de president van Frankrijk, nam hun woorden niet serieus en kwam druk uitoefenen op de Tsjechische premier, zodat dit land van Tubala ook openlijk tegen Mešech zou ingaan. En de president van dat land, degene die aan de kant van Meshech stond en altijd aan iedereen duidelijk maakte aan wie hij ondergeschikt was en wie zijn rolmodel was, als hij zijn trucjes liet zien, motorrijden zonder helm en springen met een parachute, enz. ondersteunden het plan van Macron. Van zijn kant maakte het deel uit van een andere operatie genaamd Golgotha.

En alles wat we destijds konden zien, broeders en zusters, maakte allemaal deel uit van de haken die de hemelse Vader aan Satan bevestigde en ze symbolisch in zijn kaken plaatste, overeenkomstig wat de profeet Ezechiël profeteert:

"En het woord van Jehovah bleef tot mij komen, zeggende: Mensenzoon, richt uw gezicht tegen Gog ze het land Magog, tot het opperhoofd van Mesech en Tubal, en tegen hem profeteren. En jullie zullen zeggen: Zo zei de Soevereine Heer Jehovah: Zie, ik ben tegen u, Gog, het opperhoofd van Mesech en Tubal. En ik zal je zeker omdraaien, haken in je kaken steken en je met al je militaire macht naar buiten brengenpaarden en ruiters, allemaal met perfecte smaak gekleed, een talrijk korps, met een groot schild en een klein rond schild, allemaal zwaaiend met zwaarden;".

En alles diende ervoor dat de hemelse Vader een einde kon maken aan de activiteiten van het onkruid, en zo werd Gods woord vervuld met betrekking tot de Eindtijd, wanneer de hemelse Vader oordeelt met de mensen die geroepen waren, maar de mensen zelf lieten dat niet toe. om het uitverkoren volk te worden. Hijzelf heeft door zijn daden de naam van de Vader en van Yehoshua verontreinigd.

En om broeders en zusters te laten begrijpen waarom de hemelse Vader op deze manier handelde, moeten we naar de brief van Paulus aan de Joden gaan, die bedoeld is AAN DE UITVERKORENEN, dat wil zeggen aan jullie heiligen en niet aan degenen die geroepen zijn maar niet onderwezen zijn en daarom werden zij niet de uitverkorenen.

Het hoofdidee van de broer en apostel Paulus was dit idee:

"Want hoewel je gezien de tijd eigenlijk leraar zou moeten zijn, heb je dat ook weer nodig om iemand je vanaf het begin de basiszaken van Gods heilige verklaringen te laten leren; en jullie zijn als het ware degenen geworden die melk nodig hebben en geen vast voedsel.".

En wat zijn de heilige verklaringen van God waar velen op zijn gestuit? Apostel JohannesOnze geliefde broeder en trouwe getuige van onze Heer Yehoshua de Gezalfde drukte dit heel duidelijk uit in zijn eerste brief, waarin hij precies identificeerde hoe wij de geesten onderscheiden, maar zij accepteerden het niet, maar zij accepteerden juist de verklaring van de antichrist, dat dat wil zeggen, al diegenen die zich verzetten tegen de uitspraken van het Lam en die hem Jehovah's varken noemden, en hem aanspraken met Jezus. Daarom lezen wij in Johannes:

"Ik schrijf je dit zodat je weet dat je het eeuwige leven hebt, vy, die hebben geloofd in de naam van de Zoon van God.".

En jij bent de echte naam die de apostel Johannes zelf zo goed kende, dus jullie, broeders en zusters, geloofden in hem. Waarom zou Johannes de bijnaam bekendmaken zoals we die in veel vertalingen aantreffen en er zoveel nadruk op leggen als Jezus de echte naam van het Lam was?

En die melk waren niet degenen die het slachtoffer werden van de antichrist, d.w.z. al degenen die de naam Jezus leerden, zij waren niet bereid het te accepteren en verkondigden toch dat Jehova's varken in het vlees ter wereld was gekomen. En de wet van Mozes zei duidelijk dat het varken een onrein dier was en niet vanuit geestelijk oogpunt omdat het niet eetbaar was, maar vanwege wat de antichrist zal doen met zijn uitspraak Jezus.

En het was vergelijkbaar met wat de antichrist nog steeds onderwees en nog steeds de naam van onze hemelse Vader verontreinigde en hem niet respecteerde, hoewel de Schepper van hemel en aarde zei:

"Vul hun gezicht met oneer, opdat mensen uw naam mogen zoeken, Jehovah.".

De naam Odin, Jahweh, Heer stond niet in de originele teksten, daarom herinnert de apostel Paulus ons eraan door deze woorden:

"We hadden tenslotte vaders die van ons vlees waren om ons te disciplineren, en we toonden respect voor hen. Moeten wij ons niet veel meer onderwerpen aan de Vader van ons geestelijk leven en leven?".

woord ZWEMBAD broers en zussen komen voor in de boeken van Mozes 12x, wanneer 11x is gekoppeld aan de instructie:

"IK BEN JEHOVAH (JHWH, יהוה - WIJ LEZEN JEHOVAH)".

Als de naam Lam is JEHOVAH redt (YEHOSHUA). Wat voor eerbied en ontzag zou er dan kunnen zijn als de Heer JeHoVaH (Jehovah) zelf zegt:

"En Jehovah zegt: Omdat dit volk met hun mond dichterbij kwam, en zij mij alleen met hun lippen verheerlijkten en zij hebben hun hart ver van mij verwijderd en hun angst voor mij wordt een gebod van mensen, die wordt onderwezen.".

En een andere verklaring luidt:

"Wie van jullie heeft ontzag voor Jehovah en luistert naar de stem van zijn dienaar, die in eeuwige duisternis wandelt en voor wie geen licht is geweest? Laat hij op Jehovah's naam vertrouwen en op zijn God leunen.".

Konden zij op hun God vertrouwen als hun broeders en zusters Hem niet bij naam kenden? En dat is de melk BEGRIP, wat de apostel Paulus in gedachten had, en als baby's moest die melk voortdurend aan hen worden aangeboden, zodat iemand misschien een beetje geestelijk zou opgroeien en dichter geestelijk voedsel zou kunnen ontvangen.

Toch hielp het hen qua tijd niet, omdat er enige onenigheid en enige strijd tussen hen bestond. We kunnen echter niet zo zijn, omdat Agape Liefde verenigt, en zoals de geliefde apostel van onze Heer, Johannes, opnieuw uitlegt, Gods kinderen herkennen zichzelf op deze manier:

"Wie houdt er niet van Hij kende God niet, omdat God liefde is.".

En hijzelf legt het verder uit aan broeders en zusters, zodat ook wij volmaakt mogen worden, volmaakt in Agape:

"Dienovereenkomstig werd de liefde van God in ons geval openbaar, want God heeft zijn eniggeboren Zoon naar de wereld gestuurd, zodat wij door Hem leven zouden kunnen verkrijgen. (Agape) Liefde is dat niet dat wij God liefhadden, maar dat Hij ons liefhad en zijn Zoon zond als zoenoffer voor onze zonden. Geliefden, als God ons zo liefhad, dan zijn wij zelf verplicht elkaar lief te hebben. Niemand heeft God ooit gezien. Als we elkaar blijven liefhebben, blijft God in ons en zijn liefde wordt in ons volmaakt gemaakt.".

En melk BEGRIP Broeders en zusters was waar Paulus aan begon te denken in de brief aan de Hebreeën toen hij voor het eerst zijn aandacht richtte op het begin van onze Koning, ons Lam, toen hij deze vragen over hem stelde:

"God, die lang geleden bij vele gelegenheden en op vele manieren door de profeten tot onze voorouders heeft gesproken, heeft aan het eind van deze tijd door de Zoon tot ons gesproken: door wie hij de erfgenaam van alle dingen heeft gemaakt, en door wie hij de systemen van de dingen heeft gemaakt.".

Als dat niet zo was, zouden ook wij geen erfgenamen van de belofte worden door de gave van het geloof. Daarom vraagt ​​Paulus:

"Zo werd hij beter dan de engelen, in de mate dat hij een naam erfde die voortreffelijker was dan die van hen. Tegen welke van de engelen zei hij bijvoorbeeld ooit: Jij bent mijn zoon; I, ben ik vandaag je vader geworden En nogmaals: ik zal zelf zijn vader worden en hijzelf zal mijn zoon worden?".

Als de Heer Yehoshua niet naar hetzelfde beeld was geschapen als zijn broers, de engelen, als de eerstgeborene van de hele schepping, had Paulus deze vergelijking niet kunnen gebruiken en hem met de engelen kunnen vergelijken. Het zou zijn grootheid en majesteit verminderen. Daarom vergelijkt hij hem opnieuw met engelen als hij zegt:

"Maar van wie van de engelen heeft hij ooit gezegd: Zit aan mijn rechterhand, totdat ik van je vijanden een voetbank voor je voeten maak? Worden niet alle geesten voor de openbare dienst gezonden, om deze te dienen, wie zal de verlossing beërven?".

Hoe reageert en spreekt Beránek zelf op dit idee van publieke dienstverlening?:

"Net zoals de Mensenzoon niet kwam om gediend te worden, maar om te dienen en zijn ziel te geven als losprijs in ruil voor velen.".

Wie anders dan de oudste engel, AARTSENGEL Zou hij een groter voorbeeld kunnen zijn voor al zijn broeders in de hemelse gewesten, dan hij door wie en voor wie alle dingen geschapen zijn, niet om gediend te worden, maar om zichzelf te dienen, en zo een volmaakt voorbeeld te geven door zijn voorbeeld?

Omdat we zo’n patroon voor ogen hebben, kunnen wij zelf degenen zijn die anderen dienen voor hun verlossing. Des te meer nu het einde van Satans samenstel van dingen wordt voltooid, zodat ook wij door deze openbare dienst een erfenis kunnen ontvangen.

Als we dit patroon hebben, broeders en zusters, hoe kunnen we dan onze wederzijdse Agape-liefde verstoren door geschillen en verdeeldheid, als we weten dat er zes dingen zijn die verfoeilijk zijn voor onze hemelse Vader en zeven die Hij werkelijk haat?

Waarom heeft de hemelse Vader zijn broeders in de hemel dit geboden?:

"Maar wanneer hij zijn eerstgeborene opnieuw naar de bewoonde aarde brengt, zegt hij: Laat al Gods engelen hem hulde brengen.".

Het was omdat hij korte tijd in een lagere positie kwam dan zijn broers en het nodig was dat zijn broers, zijn engelen, hem zouden dienen en ervoor zouden zorgen dat dit woord uit de Psalm in vervulling ging:

"Want hij zal zijn eigen engelen een bevel over u geven, om u op al uw wegen te beschermen.".

Dat is de reden waarom Satan deze tekst gebruikte om Yehoshua te verleiden.

"Toen nam de Duivel hem mee naar de heilige stad, zette hem op de kantelen van de tempel en zei tegen hem: Als je de zoon van God bent, werp jezelf dan naar beneden, want er staat geschreven: Hij zal zijn engelen over u bevelen, en zij zullen u in hun handen dragen, zodat u nooit met uw voet tegen een steen stoot.".

"Hij nam hem mee naar Jeruzalem, zette hem op de kantelen van de tempel en zei tegen hem: Als jij de zoon van God bent, werp jezelf dan hier vandaan, want er staat geschreven: Hij zal zijn engelen bevelen over jou geven om je te beschermen. en: Ze zullen je in hun handen dragen, zodat je nooit om een ​​steen zult worden geslagen.".

Daarom lezen wij in Openbaring:

"En er brak oorlog uit in de hemel: Michaël en zijn engelen zij voerden strijd met de draak, en de draak en zijn engelen voerden strijd.".

Dus als we weten wie onze Heer Yehoshua werkelijk is, dat hij Michaël is, die niet alleen door Johannes wordt genoemd, maar ook door een bepaalde profeet, presenteert Paulus ons een ander idee, dat deel uitmaakt van de melk. BEGRIP:

"Daarom is het noodzakelijk dat we meer dan normaal aandacht besteden aan de dingen die we hebben gehoord, zodat we nooit zullen worden weggeleid. Want als het woord dat door de engelen werd gesproken standvastig bleek te zijn, en elke overtreding en ongehoorzame daad zijn beloning ontving volgens de wet, Hoe zullen we ontsnappen, als we zo'n grote redding hebben verwaarloosd?, dat het is afgeleverd van ons Heer, en degenen die hem hoorden, bevestigden het aan ons, terwijl God meegetuigde door tekenen en ook door voortekenen en verschillende machtige werken en de verspreiding van de heilige geest volgens zijn wil?".

Wat was tenslotte de oorzaak van elke strijd en dispuut? Het was een misverstand over Agape en het was een strijd om menselijke kennis omdat er geen geest in zat. Maar nu we helemaal aan het einde van het samenstel van dingen staan, moet deze rivaliteit volledig worden verwijderd, omdat deze verband houdt met wat Paulus uitlegt:

"Hij heeft de toekomstige bewoonde aarde waar we het over hebben niet aan de engelen onderworpen. Maar ergens gaf een getuige het bewijs toen hij zei: Wat is de mens, dat je hem in gedachten houdt, of de mensenzoon, dat je voor hem zorgt? BIJJe hebt hem iets lager gemaakt dan jsou andel; U hebt hem met glorie en eer gekroond en hem boven de werken van uw handen gesteld.".

Ten eerste moesten glorie en eer worden gegeven aan onze Koning, het Lam, en hij moest worden gekroond met alle macht en glorie, zodat wij, de gezamenlijke erfgenamen van deze glorie, ons bij hem zouden voegen als de bazuin klinkt, wat betekent voorbereid op deze tijd en verhoging. En het zal met de machtige stem van de Aartsengel zelf zijn, zoals Paulus ons in een andere van zijn brieven uitlegt.

Daarom was het noodzakelijk dat iedere geroepene eerst bevrijd moest worden van de roede van het juk, zoals een bepaalde profeet hierover spreekt wanneer hij aankondigt:

"En het zal op die dag gebeuren dat zijn last van uw schouder zal wijken, en zijn juk van uw nek en dat juk zal zeker verbroken worden vanwege de olie.".

Over welke olie heeft de profeet het hier, broeders en zusters? Het was de olie in de symbolische lampen van de maagden, en degenen die de olie in hun symbolische vaten namen voor de tijd van de komst van de Heer tot de maagden, het redde hun leven, omdat deze maagden in de geestelijke melk geloofden, dit BEGRIP.

En het gebeurde op het moment dat ik het twaalfde hoofdstuk van dit boek voor jullie, broeders en zusters, aan het schrijven was, dat onze zuster, mijn vrouw, ertoe werd gebracht het boek Jozua te bestuderen, het eerste tot en met het negende hoofdstuk. En ze moest nadenken over alles wat ze in die hoofdstukken las en hoe dat terug te zien was in de gebeurtenissen van die tijd. En ze had haar gedachten, waarheen ze door de geest werd geleid tijdens het studeren en mediteren, om ze aan mij voor te leggen om over na te denken en om mij de richting te wijzen. En de eerste vraag was:

"Wie is de Mozes van vroeger die sterft en wordt vervangen door Hosea, de zoon van Nun? Wie zijn die twee?".

En ze werd ertoe gebracht achter Mozes de president van de Russische Federatie, VV Poetin, te zien. Het leek logisch bij het onderzoeken van de wateren van de Jordaan en hun symboliek. Maar toen ik mij concentreerde op dit inzicht en een grondig onderzoek van de eerste drie hoofdstukken, werd ik opnieuw door de Geest naar deze vraag geleid.

En ik kreeg een iets ander begrip. Het was niet Poetin, maar zijn voorganger, die voor hem de weg baande door de woestenij van deze wereld, en die weg duurde 40 jaar. Het begon allemaal met de opkomst van Joeri Gorbatsjov, en die reis heeft ons erdoorheen gebracht DE WERKING VAN GOLGOT AAN DE STAAT VAN DE WERELD DIE VAN JERICH HOUDDE.

En in het tweede hoofdstuk moest mijn vrouw zich concentreren op de drie dagen waarover het gaat en deze onderzoeken, maar ze was boos over ons gesprek omdat ik het er niet mee eens was. Maar het gaf mij nog steeds geen rust totdat ik zelf de zaken diepgaand ging onderzoeken.

We zijn samen tot de conclusie gekomen dat het eigenlijk 3,5 dag is. Dus moest ik de bijbelse regel toepassen:

"Afhankelijk van het aantal dagen dat je in het land hebt verkend, veertig dagen, dag van het jaar, dag van het jaar, veertig jaar lang zul je verantwoording afleggen voor je wandaden, omdat je moet weten wat het betekent als ik vervreemd raak.".

Het was dus een periode van 3,5 jaar, en er staat verder dat Israël, nadat hij de Jordaan was overgestoken, zeven dagen lang om Jericho heen liep. 3,5 + = 7 10,5 jaar. Hierin werd ik herinnerd aan een visioen dat ik ooit presenteerde en dat op deze afbeelding te zien is:

En dat visioen zou deze profetie vervullen:

"Want het visioen geldt nog steeds voor de vastgestelde tijd, en het is nog steeds een gier tot het einde en zal geen leugen vertellen. Zelfs als het vertraagd is, verwacht ze dan nog steeds; het zal zeker uitkomen. Hij zal niet te laat komen.".

Toen ik het wilde begrijpen, was ik nog steeds gefixeerd op het tijdstip 16.01.2022-XNUMX-XNUMX, waaraan een even lange periode voorafging 10,5 jaar. En die tweede periode ging door en zou even lang duren. Pas nu werd mij onthuld wat er werd bedoeld en waarom het verwijst naar het hedendaagse geestelijke Jericho, de oude regeling van Satan en niet degene die door de hemelse Vader zelf is uitgekozen voor één symbolisch uur, dat met vuur wordt verbrand en niemand er iets van kan afnemen. voor zichzelf mezelf. Want alles is gedoemd tot vernietiging en opgedragen aan JeHoVaH (Jehovah) God in deze wereld en daar zal bijna 1000 jaar niets van overblijven. Dan zal het opnieuw door Satan worden gebouwd. De basis zal worden gelegd voor de beschikking over zijn eerstgeborene. Dit is onze voorvader Adam, die zal worden opgewekt voor oordeel en de symbolische stad zal opnieuw door vuur worden verbrand door de hemelse Vader.

En zijn symbolische deur die hij in rebellie zal planten, zal ervoor zorgen dat hij symbolisch de jongsten, dat wil zeggen degenen die hij tot rebellie leidt, zal achterlaten, omdat ook zij zullen worden opgewekt en naar het oordeel zullen gaan, zodat zij zich kunnen bekeren en kunnen leven. En dus zal de eerste dood definitief samen met de zonde in Gehenna worden geworpen, een symbolisch meer, dat als een eeuwig vuur is dat niet toestaat dat wat brandt weer kan opstijgen. Zodat wanneer een tegenstander na die dagen zijn stem verheft tegen de familieregeling van de Vader, hij onmiddellijk vergezeld kan worden door de tweede dood van Satan en zijn legioenen en van de zonde, en ook van de eerste dood, die eindigt in Gehenna.

En dit bracht mij ertoe alles grondig te onderzoeken, gebaseerd op de spirituele perceptie dat het fysieke Jericho twee keer verbrand moest worden en dat het op soortgelijke wijze op spiritueel vlak vervuld moest worden. Om het op deze manier waar te nemen, moeten we kijken naar 40 jaar wandelen in de woestijn door de gebeurtenissen heen OPERATIE GOLGOTA. Niet wanneer we over haar willen praten, maar wanneer de tijd rijp is.

Zijzelf is de symbolische Mozes OPERATIE GOLGOTA en nu zullen we je laten zien wat. De operatie werd gelanceerd door een man die stierf, en het licht van zijn gedachten werd voortdurend gedragen door Vladimir Vladimirovitsj Poetin. Hij bracht ons naar de symbolische Jordaan. Toen dit gebeurde, kwam de grotere Hosea, de zoon van Nun, en begon te regeren te midden van zijn vijanden. Dit werd onze Koning en Onze Verlosser JEZUS DE GEZALFDE (Christus). Voordat alles vernietigd kon worden, was het nodig om twee geheime verkenners naar dit spirituele Jericho te sturen waarvan niemand iets wist. Twee mannen werden symbolisch deze spionnen, maar ze wisten niet dat ze dit voor Jehosjoea en het geestelijke Israël deden. Maar ze zijn gekozen zodat ik ze kon begrijpen. We moeten begrijpen dat dit allemaal meerdere niveaus heeft om alles correct te begrijpen.

Dankzij onze gesprekken met Šárka werden we opnieuw in de goede richting gewezen, omdat we de hele situatie zowel in de politieke lucht als in de media moesten zien. En mijn vrouw werd ertoe aangezet het vanuit politiek niveau te onderzoeken. Er waren twee agenten. De één aan de overkant van de oceaan, hij werd president, omdat we anders de symbolische Jordaan niet zouden kunnen oversteken, en de ander was weer de president, die graag met een parachute sprong en zonder helm op een motorfiets reed.

FB-feed

En omdat mijn vrouw voortdurend te horen kreeg dat alles al had plaatsgevonden en we op dat moment de laatste rondes door geestelijk Jericho maakten voordat het bij het signaal van de trompet zou worden afgebroken en vervolgens volledig door vuur zou worden verbrand, waren er 3,5 jaar dat de twee agenten werden voorbereid op hun rol. Eén daarvan was het voorbereiden van de weg voor de Koning van het Noorden.

En laatstgenoemde nam in 2017 de macht over, en laatstgenoemde moest door zijn acties de NAVO ontwapenen en haar ontdoen van munitie en legervoorraden. Om dit te laten gebeuren moest deze tweede agent, deze verkenner, naar de hoogste niveaus van de NAVO worden gebracht. Wanneer gebeurde dat? Tussen 2015-2018. Het is belangrijk voor ons begrip dat hij daar in 2017 was. Vervolgens staken we mentaal de symbolische Jordaan over om symbolisch zeven jaar lang het geestelijke Jericho van Satans wereld te omcirkelen, die hij opbouwde door de zonen van Israël, hun werk toen zij de Khazaren naar het toppunt van hun macht, het huis van Sion.

Hoe gebeurde het dat de geestelijke Jordaan werd overgestoken? Door onze Koning en Verlosser te gehoorzamen en op te houden deel uit te maken van deze wereld en velen doen mee. En de wateren van de Jordaan zijn een symbool van de kennis die door de Schrift van de Vader vloeide. En in die tijd gebeurde het dat kennis werd stopgezet omdat het geestelijke abortussen veroorzaakte. En uit deze symbolische wateren werden stenen gehaald die niet meegaven BEGRIP. En deze moesten als getuigenis dienen, en Jehosjoea plaatste zelf twaalf nieuwe stenen in het midden van de rivierbedding, precies volgens Openbaring hoofdstuk 7, omdat er door deze stenen heen begonnen te komen BEGRIP en de inventaris op deze stenen kwam overeen met de inventaris in het boek Openbaring.

En we hadden er ook over moeten nadenken wie zich gedraagt ​​als de prostituee Rachab. Zij was Elon Musk, die het internet voor Oekraïne heeft opgezet zodat het kon communiceren en voorraden wapens en munitie aan zijn kant konden worden vernietigd, en toen bijna alles op was, draaide hij zich om en pleegde geestelijk ontucht met de koning van het noorden. door proclamaties in zijn voordeel te doen. En hij liet symbolisch de scharlakenrode draad van de geestelijke muren van Jericho zakken. Maar dit alles is het eerste niveau.

Het tweede is waartoe dit inzicht ons heeft geleid. We realiseerden ons dat de mediasfeer zich als een prostituee gedraagt. Wanneer hij begrijpt dat hij aan de kant van verandering moet staan, hijst hij met de vlaggen en ontucht met degenen die regeren, of van wie hij weet dat ze zullen regeren. Dit is waar deze mediascène haar lezers toe aanzet, zoals ik heb uitgelegd in mijn artikel van 18.04.2021 april XNUMX. Wij kunnen het hier vinden.

Omdat deze symbolische Rachab haar hele huishouden onder haar dak moest verzamelen, en iedereen die dat niet deed, vernietigd zou worden, moest ze door haar scharlakenrode propaganda doen wat de wereld moest voorbereiden op haar voortbestaan, zodat de engel van de wraak zou komen. vermijd die plaatsen waar het scharlaken zwaaide, zoals toen Israël werd beschermd tijdens de laatste plaag in Egypte. En degenen met het blauw-gele symbool markeerden zichzelf, maar wisten niet wat ze deden, net als degenen die beweerden scharlakenrood te zijn.

En net zoals de spionnen de staat van Jericho in 1453 v.Chr. onthulden, onthulde het zogenaamde alternatief eerst de ware staat van geestelijk Jericho, Satans wereld die hij had gebouwd. En die media plaatsten een scharlakenrode draad op de symbolische muur en verzamelden degenen die verlangden naar wet en rechtvaardigheid en daardoor hun levens redden, net zoals het fysieke Rachab dat voor haar huishouden deed.

En ik had het moeten begrijpen uit wat er gebeurde in die tijd toen degenen die mij hun mediaruimte gaven, beiden door de hemelse Vader zelf ertoe werden gebracht meer dan normaal aandacht aan hem te gaan besteden. En het was voor hen noodzakelijk om hun ego, waarmee Satan hen beheerste, achter zich te laten. Omdat onze hemelse Vader de vrije wil eert, moesten ze zelf beslissen of ze dat zouden doen.

En wat was voor mij belangrijk bij dit inzicht? Dat de Israëlieten al 10,5 jaar van tevoren hun kamp hadden opgeslagen voor de Jordaan, omdat de oorlog met Sychon en Og plaatsvond in 1467 v.Chr. En ik werd hieraan herinnerd net toen ik de eerste drie hoofdstukken van het boek Jozua aan het onderzoeken was, omdat ik voor een nog niet gepubliceerd boek om de ware chronologie van de Schrift samen te stellen. En dat het echt is, werd mij bevestigd door een chronologie die aan het einde van de 19e eeuw door anderen was samengesteld en hun tijd verschilde slechts twee jaar en dat was alleen maar omdat ze de twee jaar die moesten worden opgeteld niet volledig begrepen. Adam werd in september 3949 voor Christus geschapen. Het tijdperk van de mensheid is tot nu toe omdat er geen geheel jaar is 5971 jaar en een half.

Omdat er veertig jaar zijn verstreken sinds het begin van Operatie Golgotha, wanneer we het jaar 40 als begin moeten nemen, toen de eerste verkenner dat jaar in Moskou was en de tweede door zijn ouders intensief werd gegrepen door de ideologie van het stalinisme, zodat vlak voor de val en de teruggave van Praag aan het Huis van Zion ondertekende hij zijn bindende akte. Het gebeurde dat we in 1983 jaar in 30 aan het begin stonden van de vervulling van vele profetieën. Zoals Joel onthult in zijn eerste hoofdstuk over de sprinkhanen die in grote aantallen naar de zogenaamde geavanceerde wereld begonnen te komen om hun vleugels af te werpen, vleugelloos te worden, en na verloop van tijd verscheen hij KAKKERLAK, Klaus Schwab om zijn rollen door te nemen Het WEF vernietigde alles wat er nog over was.

Toen kwam de fascistische Maidan, die een speciale militaire operatie mogelijk maakte om niet alleen Oekraïne, maar de hele wereld te de-nazificeren en demilitariseren, om deze verklaring, deze profetie, te vervullen:

"En ik zag een van zijn hoofden alsof hij was doodgeslagen, maar zijn fatale wond was genezen, en het hele land volgde het wilde beest vol bewondering. En zij aanbaden de draak omdat hij macht aan het wilde beest had gegeven, en zij aanbaden het wilde beest en zeiden: Wie is als dat wilde beest en wie kan er tegen vechten?".

En dus werd de geestelijke stad Jericho van vandaag samen met het echte Jericho in “één” dag met vuur verbrand, en werd de hele wereld in scharlakenrood gekleed, zoals we hier lezen:

"En droeg me naar binnen stil geest in de woestenij. En ik zag een vrouw terwijl hij op een scharlakenrood wild beest zit, die vol godslasterlijke namen stond en zeven koppen en tien horens had.".

En om dat te laten gebeuren, moesten alle religies van de wereld achter de Koning van het Noorden staan, Babylon de Grote, van atheïsme, via de islam, het zogenaamde christendom, esoterie en boeddhisme, overtuigingen gecreëerd door Satan de Duivel.

En bij iedereen die op dat moment de symbolische Jordaan overstak, begon zijn hart te smelten en moest hij de Heer Yehoshua door de geest van de Vader laten gaan, die hij in onderwerping moest besnijden, om het woord te vervullen dat zei:

"Laat je besnijden door Jehovah en verwijder de voorhuid van uw hart, de mannen van Juda en de inwoners van Jeruzalem; zodat mijn woede niet als een vuur naar buiten komt, en het zeker zal branden en niemand het kan blussen, vanwege de slechtheid van uw daden.".

En het werd gedaan op basis van het Griekse woord POP, wat staat voor VADER:

LET OP = P
VERGEVING = O
BEKERING = P

En het werd mij geopenbaard via mijn vrouw Šárka, die voor deze drie woorden een geheugensteuntje moest maken. Het was niet uit vrije wil dat ik op FB had moeten publiceren onder de naam Igi Pop, maar in die naam zit de bedoeling van de hemelse Vader verborgen, die geïnterpreteerd kan worden als de beschermer van het begrip van de hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) van de legers, zodat de wateren van de symbolische Jordaan vrucht dragen BEGRIP. Ikzelf ben niets, broeders en zusters, en zelfs een bijnaam zou niets betekenen, ware het niet dat deze drie dingen achter alles waren, waardoor ik, net als jullie geliefden, met de hemelse Vader kon communiceren en hem meer kon geven dan normaal aandacht vanaf het moment dat ik naar de Jordaan kwam.

Het is niet aan mij wie ik ben geworden, want ik ben slechts stof en klei in de handen van onze Grote Pottenbakker, dat dit woord mag worden vervuld:

"Het woord dat van Jehovah tot Jeremia kwam, luidende: Sta op en ga naar het huis van de pottenbakker, en daar zal ik je mijn woorden laten horen. En ik ging naar het huis van de pottenbakker, en daar was hij aan het werk op de pottenbakkerswielen. En de hand van de pottenbakker bedierf het vat dat hij aan het maken was van de klei, en hij keerde terug en maakte een ander vat, precies zoals het de pottenbakker juist leek om te doen. En het woord van Jehovah bleef tot mij komen, zeggende: Kan ik niet net zo met u omgaan als deze pottenbakker, huis van Israël? is het woord van Jehova. Zie, u bent in mijn hand als klei in de hand van de pottenbakker, huis van Israël. Op elk moment dat ik tegen de natie en tegen het koninkrijk zou moeten spreken, dat je ontworteld en neergehaald je en vernietigd jeen dat land zich inderdaad zal afkeren van zijn goddeloosheid waartegen ik heb gesproken. Ik wil ook wroeging voelen over de ramp die ik van plan was haar aan te doen.".

En de landen van Tubala hadden het zich destijds moeten herinneren en ter harte moeten nemen. Wie zal er niet bang zijn? En iedereen die rond Jericho liep moest zijn symbolische schoenen uitdoen en het stof van zijn voeten schudden, want die plaats was heilige grond, want de Heer Jehosjoea zelf liep voorop en liep samen met ons rond in de geestelijke stad Jericho voor zeven jaar. En uiteindelijk was die stad volledig gesloten voor geestelijk Israël, en er ging niemand uit en er kwam niemand in.

En wat is de stad Ai die niet de eerste keer veroverd had kunnen worden? Dat zijn de Verenigde Staten

En wie is de Achan van deze tijd? Dit is Donald Trump die dit deed:

"Toen ik onder de buit een mooi ambtsgewaad uit Sinear zag, en tweehonderd sikkels zilver en een goudstaaf van vijftig sikkels, dus ik wilde het en ik nam het. En kijk, hij zit midden in mijn tent in de grond verborgen met het geld eronder.".

De mantel uit Sinear, uit Babylon, wilde hij voor zichzelf hebben, en daarbij een scepter van vijftig sikkels en tweehonderd sikkels zilver. En dat is zijn verraad en verlangen om zich op te bouwen en de Verenigde Staten en Groot-Brittannië over te laten om over hen te regeren, omdat hij zich onderwierp aan Chabad en hun doel, ook al wist hij dat hij daar een einde aan moest maken. Dus OPERATIE GOLGOTA ze won de hele wereld. Daarom zijn hij en zijn gezin toegewijd aan vernietiging.

En we zijn verder geleid door de geest om ook te onderzoeken wat het negende hoofdstuk aankondigt. Velen hebben nu begrepen dat alles werkelijk toebehoort aan Jehova (Jehovah) God en Zijn Zoon, de Heer Jehoshua, en ook aan de geestelijke tempel en het geestelijke Jeruzalem, en dat ze met barmhartigheid moeten worden ontvangen, want ze vormen het fundament van de Grote Menigte broeders en zusters op de dag van hun bekering. Maar daarover een andere keer.

Nu moeten we terugkeren naar de apostel Paulus en de ideeën van twee andere boeken, één brief en één profetisch boek, dus dat allemaal HET BEGRIP IS VOOR DEZE TIJD VOLTOOID.

Alstublieft, hemelse Vader, Soevereine Heer JehoVaH (Jehovah) door dit begrip, moge Uw heilige naam geheiligd worden, moge de Koning der koningen en Heer der heren, Uw eniggeboren Zoon, Jehoshua, in het Grieks Christus genoemd, verhoogd worden, zodat de naties van de aarde mag weten wie alleen de hoogste is boven de gehele bewoonde aarde. Dat degenen die Uw Zoon in politieke posities moeten kussen, het besef mogen aanvaarden dat zijn woede snel zal worden aangewakkerd, zodat zij niet onderweg verdwalen, zoals de psalmist erover zingt in zijn Psalm. Want gelukkig zijn allen die er hun toevlucht van maken.

Laat Uw wil geschieden, Vader, op aarde, zoals het al in de hemel wordt gedaan, omdat Satan, die ellendeling, op de aarde is geworpen en grote woede heeft en op zoek is naar iemand die hem kan opslokken en oplikken als stof. Dat stof is de hele mensheid, Vader, en als u er niet tegen had ingegrepen, zou geen enkel lichaam het hebben overleefd. Maar ter wille van de uitverkoren Vader vragen wij U dit te doen, want het is Uw overblijfsel. Moge u deze woorden horen in de naam van het Lam zelf. Mogen wij gunst vinden in Uw ogen, want wij verlangen ernaar gereinigd te worden door U en het bloed van de Heer. Amen en amen

In Agape, je zus Šárka en je broer, de slaaf van de Heer, Igi

Een gedachte over "Waarom hebben we onderscheidingsvermogen en wijsheid nodig? Niet de menselijke soort, maar degene die van bovenaf neerdaalt. Hoe is het te krijgen? "Agape - de vervulling ervan tegenwoordig". (deel twaalf - vervolg vijf)"

  1. Aandacht alstublieft. In dit artikel heb ik een fout gemaakt bij het optellen van de cijfers. In plaats van het getal 17 heb ik 16 gezet. Het verandert niets aan de boodschap, maar het was toegestaan ​​om diepere redenen die nu niet hoeven te worden uitgelegd.

    Ik dank mijn broer Vojt dat hij dit onder mijn aandacht heeft gebracht en ik prijs hem omdat hij alles heeft onderzocht, alles heeft onderzocht en niet blindelings ideeën heeft aanvaard zonder diepe reflectie. Ik dank de hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) God, omdat hij zo op mijn eigen onvolmaaktheid wijst en daarmee laat zien dat ik zelf ook maar een mens ben. Mijn excuses aan iedereen die heeft opgemerkt dat deze fout van mij hen misschien ergens anders heeft geleid. Alles staat al uitgelegd in het artikel en er is een verkeerd bedrag achtergelaten.

    Als we een fout maken, hoeven we niet bang te zijn om dat publiekelijk toe te geven en te verdoezelen door iets uit te wissen. Dat zou goddeloosheid zijn. Moge de hemelse Vader onze geliefde broeder Vojt zegenen voor zijn benadering en correctie. En in Yehoshua's naam dank ik u en alstublieft. Amen en amen

Reacties zijn gesloten.