Voor vrouwen die samenwonen met een ongelovige echtgenoot. Hoe kun je deel uitmaken van een wonder in geestelijk Israël?

Verspreid de liefde

De hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) heeft beloofd dat hij in de eindtijd een verschil zal maken tussen degenen die hem dienen en degenen die dat niet doen. Jesaja legt opnieuw uit dat dit voor velen een wonder zal zijn in Israël. Omdat dit ook in de Eindtijd zal worden vervuld, is het geen fysiek Israël, maar een geestelijk Israël, dat zij onderschrijven die door de hemelse Vader zelf zijn onderwezen in de naam van de Heer Yehoshua Christus.

Als we naar Daniël kijken, is er weer iets dat verband houdt met wat we nu gaan bespreken:

"En degenen die begrip hebben, ze zullen schijnen als de helderheid van de ruimte, en degenen die velen voor het gerecht brengen, zoals sterren voor onbepaalde tijd, ja voor altijd.(Daniël 12: 3)

Hoe krijgen we begrip? Opnieuw komen we op hetzelfde idee. Dit is om de hemelse Vader zelf de kans te geven ons te onderwijzen. Dit is gemakkelijk gezegd, maar voor velen lijkt het iets onmogelijks. Waarom? Omdat de hemelse Vader niet met een menselijke stem met ons communiceert. Dit gebeurt alleen met degenen die de hemelse Vader heeft uitgekozen voor de profetische bediening. Zijn stem spreekt tot ons in gedachten en gevoelens als we ons vervuld voelen met de geest. Het is niet in woorden te beschrijven, maar iedereen die het heeft meegemaakt weet wanneer het gebeurt.

De Vader spreekt tot mijn vrouw en geeft haar ook een visie waardoor wij het doel en de bedoeling van de Vader moeten begrijpen. Ik denk dat ik er al over heb geschreven, maar zo niet, dan kreeg ze dit te zien:

"Ze zag een perron waar evenveel mannen als vrouwen in de trein stapten, en het leek alsof ze de een na de ander instapten. Er was geen communicatie tussen hen. De trein begon. Toen het op het station van bestemming aankwam, stapten gelukkig getrouwde stellen uit."

Wat openbaart onze hemelse Vader hierdoor? Dat hij een symbolische trein voor ons heeft voorbereid, waar alleen degenen die naar zijn stem gaan luisteren en zich daardoor laten leiden, aan boord kunnen stappen, zodat zij en hun partners een samensmelting tot één symbolisch lichaam kunnen bewerkstelligen. Dan beginnen ze te schijnen als de helderheid van de ruimte. Zij zullen voor onbepaalde tijd, ja voor altijd, symbolische sterren worden.

Het draait allemaal om communicatie. Daarom ligt het op het hart van mijn zus en mijn vrouw om ervoor te zorgen dat iedereen die met deze trein wil reizen, de volledige communicatie met hun religieuze en niet-religieuze partners herstelt, waar geen taboes bestaan. Hij wil niet dat wij onze echtgenoten over geestelijke zaken onderwijzen; Hij wil en zal het Zelf doen. Het is belangrijk voor de Vader dat degene die een relatie met hem heeft, verschillende belangrijke dingen doet. Ten eerste moet hij zijn partner terug willen krijgen die de hemelse Vader hem gegeven heeft. Ze moet met hem terug naar de eerste klas van de basisschool. Ga gewoon naar het begin, ook al wonen ze bijvoorbeeld 50 jaar samen.

Ten tweede is het belangrijk om naar de Vader en naar Christus te gaan met hun echte namen. Wie dit niet doet, komt niet in de trein van het leven. Waarom? Want dit is wat we hier lezen:

"Vervolgens spraken degenen die Jehovah vrezen met elkaar, ieder met zijn medemens, en Jehovah lette nog steeds op en luisterde. En voor hen werd een gedenkboek voor hem geschreven die Jehovah vrezen, en voor degenen die aan zijn naam denken. En zij zullen zeker de mijne zijn, zei Jehovah der heerscharen, op die dag wanneer ik een speciale eigenschap aanmaak. En ik wil ze medeleven tonen, net zoals een man medeleven toont aan zijn zoon die hem dient.(Maleachi 3:16,17)

Dat speciale pand begon zich te vormen op 26.8.2023-XNUMX-XNUMX. Voor elke passagier en voor zijn tegenhanger wordt een plaats gereserveerd. Daarom zullen degenen die nu alleen zijn, hun echtgenoot, hun echtgenoot, ontvangen. Er wordt van ons gevraagd om onze hemelse Vader te vragen ons te transformeren in de geestelijke vaten die Hij nodig heeft, en om wijsheid te vragen over hoe we op de juiste manier kunnen communiceren. We moeten het met vertrouwen vragen, daarom schreef Jakobus:

"Dus als iemand van jullie wijsheid mist, laat hem God blijven vragen, want hij geeft aan iedereen genereus en zonder verwijten; en het zal hem gegeven worden. Maar laat hem in geloof blijven vragen en nooit twijfelen, want hij die twijfelt is als een golf van de zee, voortgedreven en geblazen door de wind. Laat die man inderdaad niet veronderstellen dat hij iets van Jehovah zal ontvangen; Jippie naar besluiteloos man, onstabiel in al zijn wegen.(Jakobus 1: 5-8)

Bij de minste twijfel zullen we de trein missen. Een deel van het proces is wat Jakobus in de volgende verzen toevoegt:

"Maar laat de nederige broeder zich verheugen in zijn verhoging en rijk boven zijn vernedering, want hij zal voorbijgaan als de bloem van de vegetatie. Want de zon komt op met haar brandende hitte en zorgt ervoor dat de vegetatie verwelkt, de bloemen vallen en de schoonheid van haar uiterlijke verschijning verdwijnt. Zo zal ook de rijke man wegkwijnen tijdens zijn levensreizen. Gelukkig is de man die de beproeving blijft doorstaan, want nadat hij is goedgekeurd, zal hij de kroon des levens ontvangen die Jehovah heeft beloofd aan degenen die hem nog steeds liefhebben.(Jakobus 1: 9-12)

Voordat we verhoogd worden, is het noodzakelijk om onszelf te vernederen. Dat betekent dat je je eigen belangrijkheid, je eigen ego, loslaat en onze hemelse Vader gewoon laat scheppen. Laten we in onze gebeden om de geest van wijsheid vragen om de communicatie te herstellen. Het gaat niet om het doorgeven van bijbelse ideeën, het gaat om het leren luisteren naar elkaar. Vrouwen moeten er met het volste vertrouwen op pleiten dat de Vader Zelf het leven van de man zal overnemen door zijn verlangen om naar zijn vrouw te luisteren te herstellen. Door de daden van haar geloof zal ze haar man laten zien waarom ze verliefd werd op het met begrip luisteren naar Gods geboden. Dit zal ervoor zorgen dat de ongelovige man de geestelijke kant van zijn vrouw gaat liefhebben, wat hem naar de hemelse Vader zal leiden.

Uit eigen ervaring met mijn vrouw weten we dat, toen we onszelf volledig in de handen van de Vader gaven, Hij zelf grote veranderingen in ons aanbracht, en daarom hoefden we niets anders te doen dan het toe te staan. Dit is precies wat wij allemaal moeten doen die met de trein van het leven willen reizen. Laat de Vader het alstublieft voor ons doen. Veel zussen zijn uitgeput omdat hun man niet op zoek is naar het juiste pad. Zij dragen hier zelf aan bij door de hemelse Vader niet te vragen hun mannen te laten luisteren en de verloren communicatie te herstellen.

Ik begrijp dat theorie één ding is en praktijk iets anders. Om dit allemaal op iets concreets te zien, zal ik proberen mijn ervaring te delen. De eerste geweldige ervaring voor mij was toen ik met Šárka sprak over hoe zij reizen ervaart, omdat ik probeer degenen te ontmoeten met wie ik communiceer. Het was mij een raadsel waarom de Vader ons bij elkaar brengt, terwijl zij zelf introvert is. In Ierland zijn er een geestelijke broer en zus, een getrouwd stel dat naar de doop verlangt. De geest van mijn vader leidde mij tot het feit dat wij tweeën met Šárka dit zouden moeten laten gebeuren.

Stel je de verrassing voor toen ik hoorde dat mijn geliefde vrouw de grenzen van Tsjechië niet kan verlaten. Dat elke keer dat ze dit onderging, het haar angst veroorzaakte. Het mooie van dit alles was dat zij dit gevoel, haar angst, zelf aan de Vader voorlegde om haar daarbij te helpen. Hij stelde haar steeds gerust: 'Maak je geen zorgen, maak je geen zorgen.' Ik wist dat ik er niets aan kon doen, dat de Vader het moest doen. Ik vertelde haar net dat de Vader mij liet weten wie de doop moest uitvoeren. Het duurde maar een paar dagen, misschien maar één, toen Šárka me vertelde dat ze ook wist dat ze naar Ierland zou vliegen. En dat ze er zeker van is dat hij terugkomt en dat alles goed komt.

Dit houdt ook verband met haar eerdere instelling dat ze op geen enkele manier van de lijn mag afwijken, aan sommige evenementen en dergelijke mag deelnemen. Ze vertelde me dat ze een vechter was. Om zo in het openbaar over haar te schrijven, helemaal niet. Hij kijkt ernaar uit om vandaag onze broeders en zusters te ontmoeten. Ze denkt er altijd meteen aan hoe ze iets kleins als aandenken zou geven aan degenen die we ontmoeten. Mijn eerste vrouw was net zo introvert, dus ik weet wat Šárka zelf doormaakte. Vader veranderde in 6 weken van gedachten, hij bracht zo'n verandering met haar tot stand dat het voor mij een echt wonder is, al voor mijn 23 jaar ervaring met mijn eerste vrouw. Wat heeft ze gedaan? Alles wat ze naast mij moet beleven, heeft ze gewoon aan de Vader voorgelegd om haar daarbij te helpen en het te laten zijn.

Dit is precies wat onze hemelse Vader van ons vraagt. Het laten gebeuren betekent dat je volledig op Hem vertrouwt dat Hij alle angsten kan wegnemen. Wat er met mij gebeurt, is dat ze me leert luisteren en me begrijpt waarom Šárka me iets vertelt. Ik heb er geen probleem mee om me aan te passen en ik geniet eigenlijk van dergelijke veranderingen. Waarom? Omdat ik haar vreugde en haar geluk zie.

Ze vertelt me ​​steeds over haar angsten, over de grote stappen die ze in gedachten zet als ze besluit iets te gaan doen. Voor mij is het een verplichting om haar niet in de steek te laten. Wat mij leert een hoofd te zijn, een liefdevol hoofd. Of het goed met mij gaat, moet je haar persoonlijk vragen. Ik probeer nog steeds één ding: laat de hemelse Vader dit leiden, echt mijn stap leiden.

Hij is ongelooflijk wijs en vriendelijk. Toen we trouwden, moest ik samen met mijn broer, die onze bruiloft bijwoonde, rijden om te tanken. We waren dicht bij de Poolse grens, dus ik zei hem dat hij naar een nabijgelegen benzinestation moest verhuizen. We staken de grens over en Šárka ervoer geen eerdere angst. Dus onze hemelse Vader gaf haar een voorproefje van wanneer we volgende week naar Ierland vliegen, dat ze niet eens zal merken.

De transformatie die ons te wachten staat als we alles aan de Vader overgeven en er niet onze eigen kracht in brengen, laat de Schrift ons de gebeurtenissen van Israël zien, de oversteek van de Rode Zee en de daaropvolgende omzwerving in de wildernis. Als Israël de Vader de vrije hand zou geven, zouden ze het volgende jaar allemaal in het beloofde land kunnen zijn. Wat weerhield hen ervan dit te doen? Angst, de manier van leven waaraan ze in Egypte gewend waren geraakt. Zij hadden de voortdurende aanwezigheid van de hemelse Vader en Zijn Zoon, Yehoshua, voor hun ogen toen Hij als een engel overdag verborgen was in een rookkolom en 's nachts in een vuurkolom.

De Vader heeft mij alles al 5 jaar geleden geopenbaard. Dan had ik moeten bedenken voor wie hij de Rode Zee opende. Hij legde me dat uit voor Caleb en Joshua. Mozes was de gekozen leider en Aäron was zijn woordvoerder, dus symboliseerden zij de Vader JeHoVaH (Jehovah) en de Zoon Jehoshua die het woord en de woordvoerder is, net als Aäron.

De twee, Hošea, in het Tsjechisch vertaald als Joshua, zoon van Nun, en Caleb, keken naar het resultaat. Voor wat voor goeds het voor iedereen zal opleveren. Ze waren niet geïnteresseerd in sommige reuzen, het machtige Filistijnse en Kanaänitische volk. Nee. Ze wisten dat het goed zou zijn vanwege de hemelse Vader HET WERKT OM HET GOEDE GEBEUREN. Ze keken niet naar de huidige tijd, dat ze misschien in levensgevaar verkeerden, dat ze niet genoeg eten of drinken zouden hebben. Ze leefden volgens het advies van de Heer Yehoshua zelf:

"Zoek daarom eerst het koninkrijk en zijn gerechtigheid, en alles ander wordt aan u toegevoegd. Maak je dus nooit zorgen over de volgende dag, want de volgende dag zal zijn eigen angstige zorgen hebben. Elke dag heeft genoeg van zijn eigen kwaad.(Matteüs 6:33,34)

En dat is het precies. We moeten het grote geheel begrijpen waarin onze hemelse Vader ons en onze levenspartners wil transformeren. Weten dat wat de Vader schept altijd goed is en het allemaal laten stromen met alleen gebed en dankzegging op de lippen.

De andere Israëlieten uit die tijd stopten nog steeds overal hun eigen ideeën in en deze brachten hen tot ongeloof. Dan konden Satan en de demonen hun spel spelen. Als we dit begrijpen, ontdekken we één ding. Satan en demonen hebben geen macht over ons. Waarom? Ze zouden tegen de hemelse Vader, Zijn geest, ingaan. Ze kunnen dus alleen maar toekijken en in stilte woeden. Wie geeft toe als er iets gebeurt? Alleen de Vader.

Waarom doet onze hemelse Vader deze wonderen nu? Omdat hij een solide basis nodig heeft voor zijn geestelijke tempel om het ware Goede Nieuws van goede dingen te onderwijzen en te verkondigen.

Deze kennis en dit begrip brengen mij grote nederigheid en verwondering over hoe de hemelse Vader alles heeft gepland. De volgende keer zullen we er meer over hebben waarom Hij wil dat wij gelukkige koppels zijn die als één vlees worden, en waarom dit belangrijk is voor onze toekomst van het eeuwige leven. Je denkt misschien aan de uitspraak van Yehoshua dat mannen in de hemel niet trouwen en vrouwen niet ten huwelijk geven en dat ze als engelen zijn. Het geeft ons dus misschien geen logica. Ik zal het uitleggen. Het inzicht kwam nu pas tot mij. We zullen proberen meer te zeggen over het Koninkrijk van God zoals geopenbaard in het Nieuwe Lied, dat alleen volledig begrepen zal worden door de 144 duizend die het zegel van de ware naam van de Vader en het Lam op hun voorhoofd hebben.

Waarom is communicatie de ware basis van alle goede dingen? Wat doet Satan? Ze blijven proberen ons te verdelen, zodat we niet met elkaar kunnen communiceren. Het mooiste voorbeeld van deze poging van Satan is Anything19. Spatiëring. Maskers. Volledige isolatie. Wat is er gebeurd? Dat de samenleving als geheel niet meer met elkaar communiceert. Alles ging naar de familierelaties zelf. De echte communicatie die ons de mogelijkheid geeft om Agape te creëren is zonder negatieve emoties. Wat willen we met zulke communicatie overbrengen? Dat wij willen zijn zoals de Heer Yehoshua en de hemelse Vader. Beiden zijn personificaties van Agape.

Laten we daarom niet in het spel van Satan springen. Onze hemelse Vader staat klaar om ons hierbij te helpen. Hij weet wat we nodig hebben om gelukkig te zijn. Met hem kunnen wij alles aan.

Laten we J-aH prijzen. Laten we hem vragen of de gepresenteerde ideeën de wil van de Vader zijn en of alles correct wordt begrepen. Laten we het doen in de naam van Yehoshua. Als onze broeders en zusters mij toestaan ​​om in het openbaar enkele van de wonderen die hen zijn overkomen publiekelijk te uiten, dan zal ik andere dingen ter bemoediging presenteren. De wonderbaarlijke actie van de hemelse Vader in hun leven.

Mogen wij de vrede van Christus hebben, moge de hemelse Vader ons zijn wijsheid en zijn geest geven, om te begrijpen voor deze Eindtijd.

Met Agape Yours en de broer van de Heer, Igi en zijn geliefde vrouw Šárka