Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk zeven

Verspreid de liefde

Wee degenen die zich verzetten tegen het geestelijke Jeruzalem. Waarom? Hij zal eindigen zoals Efraïm, die in stukken werd gescheurd toen Assyrië hem eruit bracht, en dat was niet het geval omdat hij zich moest mengen met de naties van de aarde.

Eerst zullen we uitleggen hoe alles fysiek werd vervuld, zodat we kunnen begrijpen dat we vandaag een spirituele vervulling voor ons hebben, die vooral gezien zal worden door degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Niemand anders kan achterhalen wat er is gebeurd.

"En het geschiedde in de dagen van Achaz, de koning van Juda, de zoon van Uzzia, de zoon van Jotham, dat Rezin, de koning van Syrië, en Pekah, de zoon van Remalia, de koning van Israël, naar Jeruzalem kwamen om oorlog tegen hem te voeren. oorlog tegen hem. En zij brachten bericht aan het huis van David, zeggende: Syrië heeft tegen Efraïm geleund. En zijn hart en de harten van zijn volk beefden zoals de bomen van het bos trillen in de wind.(Jesaja 7: 1,2)

"Ten slotte ging Menachem bij zijn voorouders liggen, en zijn zoon Pekahiah begon in zijn plaats te regeren. In het vijftigste jaar van koning Azarja van Juda werd Pekahija, de zoon van Menachem, voor twee jaar koning over Israël in Samaria.(2 Koningen 15:23)

"In het zevenentwintigste jaar van koning Jerobeam van Israël werd Azarja, de zoon van koning Amasja van Juda, koning. Hij was zestien jaar oud toen hij begon te regeren, en hij regeerde tweeënvijftig jaar in Jeruzalem. En de naam van zijn moeder was Jecholia van Jeruzalem.3En hij bleef doen wat goed was in de ogen van Jehovah, overeenkomstig alles wat zijn vader Amazia had gedaan.(2 Koningen 15:1,2)

Dus toen Azarja 66 jaar oud was, gebeurde het dat Pekah, die de troon van Israël had bestegen door de opstand van zijn vader Menachem, samenkwam uit Syrië, waar Rezin regeerde. Het gebeurde in 753 voor Christus. Deze datum is belangrijk voor het begrijpen van de 65 jaar waarin Efraïm onder de naties zal worden verstrooid. Voordat we onszelf in de geschiedenis laten zien dat dit precies gebeurde zoals geprofeteerd in 688 v.Chr., moeten we ons een gebeurtenis herinneren die begon in 1958 n.Chr.

Wat is er gebeurd? Het Tweede Vaticaans Concilie begon, dat zich bezighield met de strategie van hervormingen binnen de oudste religieuze instelling, die, net als de Orthodoxie, zijn oorsprong vond in 325 na Christus religieuze huizen van het geestelijke Efraïm tot één geheel en zo alle drie de vaten met meel in één groot vat samenvoegen, waar de vrouw haar zuurdesem in deed en al het meel werd gezuurd. (Mattheüs 13:33)

Geleidelijk vestigde dit afvallige huis zijn geestelijk immorele relatie met andere afvallige religieuze huizen, waaronder het huis van Jehovah's Getuigen en Zevende-dags Adventisten. Het is ook het begin van de New Age-beweging, die alle zogenaamde spirituele richtingen in zich opneemt.

Daarom is het geen toeval dat Efraïm een ​​wond oploopt waarvan hij niet volledig herstelt. Op 26-28.12.2021 deed Satan mij via één man een aanbod en stond zelf aan zijn zijde, dat ik voor een enkele zin, als onderdeel van het hedendaagse geestelijke Jeruzalem, de hemelse Vader en de Heer Jehoshua zou verraden door alle de nodige rijkdom, volle collegezalen over de hele wereld voor één enkel idee dat ik daarop zal promoten:

"Alle geestelijke paden leiden naar de kennis van de hemelse Vader."

Hoewel Satan niet zichtbaar was, was de man zich bewust van zijn aanwezigheid en geloofde hij dat het Jezus zelf was. Daarom is het tegenwoordig zo belangrijk om deze naam achter te laten en door de geest van de Vader, die werkelijk in het vlees kwam, te aanvaarden dat het de Heer Yehoshua Christus was, dat wil zeggen de Gezalfde door de geest van de Vader. Natuurlijk heb ik het aanbod afgewezen omdat het zo is LIG ALS EEN TOREN.

Sindsdien, sinds dat moment, ben ik symbolisch ‘gediend’ door de engelen zelf, want sindsdien ben ik volledig onafhankelijk van deze slechte wereld. Dat is de reden waarom de demon zelf in de vrouw zit die tot de hooggeplaatste Khazaren behoort, daarom heeft de demon een paar dagen geleden via haar publiekelijk verklaard dat hij mij niet kan doden, vanwege de bescherming die de hemelse Vader mij biedt. Het is niet voor mijn glorie, maar voor het begrip van wat het zevende hoofdstuk van Jesaja vandaag beschrijft.

Wat was het doel van Recin en Pekach? Om Jeruzalem te verdelen wordt zelfs nu al een soortgelijke inspanning geleverd, en dat gebeurt al 65 jaar sinds 1958. De huidige Pekach is het Vaticaan en Syrië zijn de vertegenwoordigers van de overgebleven religieuze huizen. Achaz is nu symbolisch degene die het geestelijke Jeruzalem als geheel vertegenwoordigt (144 duizend). De hedendaagse geestelijke Jesaja is dan de woordvoerder van Jehovah's (Jehovah's) legers. Hij stuurt het met een boodschap naar de koningen van de aarde:

"En Jehovah zei toen tegen Jesaja: Ga alsjeblieft naar buiten om Achaz te ontmoeten, jij en je zoon Shear-Jashub, naar het einde van het waterkanaal vanaf de bovenste poel langs de weg, bij het spinnerveld. En zeg tegen hem: zorg goed voor jezelf en raak niet boos. Vrees niet, en laat uw hart niet bevreesd zijn vanwege de twee stronken van deze rokende houtblokken, vanwege de brandende woede van Rezin en Syrië en de zoon van Remalia, omdat Syrië s Door Efraïm en de zoon van Remalia heeft zij u raad gegeven wat er aan de hand was, en zei: Laten wij tegen Juda optrekken en het verscheuren en het door middel van breuken in bezit nemen; en laten wij er een andere koning, de zoon van Tabeel, in laten regeren.Jesaja 7:3-6)

Shear-Jashub = Het restant wordt geretourneerd. Wie is vandaag de dag het overblijfsel? Zij zijn degenen die zich niet met vrouwen hebben verontreinigd en waarlijk maagden zijn. Het is dus het Nieuwe Jeruzalem dat bestaat uit levende stenen dat de hemelse Vader zelf heeft uitgekozen en die over de hele wereld zijn verspreid in de landen van alle naties en zij moeten terugkeren naar de hemelse Vader, niet doordat zij zich van Hem zouden verwijderen, maar doordat Hij hen tot één eenheid zou samenbrengen. En deze activiteit vindt nu plaats.

Wie is Tabeel? Het heeft ook een specifieke vorm en is voor mij bekend. Hoewel zijn activiteiten grote schade toebrachten aan het geestelijke Jeruzalem, mocht en zal hij daar niet in slagen. Hijzelf zal in zijn eigen tijd begrijpen wat er met hem gebeurde toen hij probeerde mij af te wenden van het pad dat de hemelse Vader zelf voor mij had bepaald, zodat ik niet de mensen zou plezieren, maar de Vader en de Heer Jehoshua.

Geestelijke Recin en geestelijke Pekach zijn als twee smeulende boomstronken in de ogen van de hemelse Vader. Waarom? Omdat er een vloek over hen wordt uitgesproken.

"Zo zei de Soevereine Heer Jehovah: Het zal niet standhouden of gebeuren. Want het hoofd van Syrië is Damascus, en het hoofd van Damascus is Recin; en binnen vijfenzestig jaar zal Efraïm in stukken gebroken worden, zodat hij geen volk meer zal zijn. En het hoofd van Efraïm is Samaria, en het hoofd van Samaria is de zoon van Remalia. Als je geen geloof hebt, houd je het in dat geval niet lang vol. (Jesaja 7: 7-9)

Net zoals Damascus voorbestemd was om verwoest te worden door Assyrië en Samaria gebeurde dit in 723 v.Chr., zo werd de verwoesting van Efraïm voltooid in 688 v.Chr. Hoe? Dus toen de zonen van Adramelech en Sharezer hun vader Sanherib vermoordden omdat hij ongehoorzaam was aan het gebod van JeHoVaH (Jehovah's) legers/hij zelf beweerde dat Assyrië Juda niet mocht aanraken en 185 soldaten verloor uit Assyrië's 000 leger, vond er een ontwrichting van het rijk plaats. het overblijfsel van Efraïm kon naar Europa vluchten en daar samensmelten met de volkeren van de landen. Hij werd rond de eeuwwisseling van 200/709 voor Christus vermoord. Vervolgens breidde Satan hun periode van feitelijke heerschappij uit tot Sanherib en zijn vader. Dankzij de Babylonische chronologie en hun interne omstandigheden van die tijd kan dit bedrog aan het licht worden gebracht.

"Daarom trok Sanherib, de koning van Assyrië, zich terug, ging heen en keerde terug en ging in Nineve wonen. En terwijl hij aan het aanbidden was in het huis van zijn god Nisroch, geschiedde het dat zijn zonen Adramelech en Sarezer hem met het zwaard neersloegen en naar het land Ararat vluchtten. En zijn zoon Esar-Chadon begon in zijn plaats te regeren(2 Koningen 19:36,37)

Dus wat staat het hedendaagse Efraïm te wachten, die steunt op het symbolische Damascus? De Assyrië van vandaag, de koning van het Zuiden, zal door zijn beleid het Babylonische rijk van vandaag dwingen; de koning van het Noorden, niet te verwarren met Babylon de Grote, zal deze koning van het Noorden tot actie dwingen, wat zal leiden tot de religieuze huizen zullen vallen en met hem zullen Efraïm en degenen die genoeg geestelijke olie hebben voor hun redding, opgaan in de volkeren van de aarde. Omdat hiervoor 65 jaar is uitgetrokken, zou dit dit jaar moeten gebeuren. Het concilie zelf duurde 5 jaar, tot 1963, dus als de ontbinding later zou plaatsvinden, is het nog steeds een vervulling.

"En Jehovah sprak nog verder tot Achaz en zei: Vraag om een ​​teken van Jehovah, uw God, en maak het zo diep als Sjeool, of maak het hoog als de hogere regionen.(Jesaja 7: 10,11)

Net zoals Jeruzalem destijds twijfelde met Achaz, kreeg ook de hedendaagse geestelijke Achaz een aanbod van de hemelse Vader zelf, maar net als het fysieke aanbod deed hij dat niet.

"Maar Achaz zei: Ik zal Jehovah niet vragen of verleiden.” (Jesaja 7:12

Omdat je dit Jeruzalem niet hebt gedaan, moet je een gelijkenis van de hemelse Vader zelf krijgen, zodat je begrijpt dat er niets is dat Hij je niet zal geven, als je Hem maar volledig vertrouwde in de dagen van je jeugd.

"En hij zei: Hoor toch, huis van David. Is het zo klein dat u mensen vermoeit, dat u mijn God ook zou vermoeien? Daarom zal Jehovah zelf u een teken geven: Zie, de jongedame zal inderdaad zwanger worden en een zoon baren, en hij zal hem zeker Immanuël noemen.(Jesaja 7: 13,14)

We weten dat dit lichamelijk werd vervuld in de Koning der koningen en Heer der heren, het Lam, Yehoshua Christus. Maar alles heeft zijn tweede vervulling, die geestelijk is. Daarom kreeg Jesaja deze andere voor vandaag om het op te schrijven.

"Hij zal boter en honing eten tot voordat hij weet hoe hij het slechte moet afwijzen en het goede moet kiezen. Want voordat een jongen weet hoe hij het slechte moet verwerpen en het goede moet kiezen, het land van de aarde, waarvan je de twee koningen vreest tot het punt van misselijkheid, zal volledig verlaten zijn.(Jesaja 7: 15,16)

Ik had moeten nadenken over de vraag: "Moest de Heer Yehoshua leren onderscheid te maken tussen goed en kwaad?" Nee. Hoewel hij zich niet volledig bewust was van alle details van zijn voormenselijke leven als kleine jongen, zoals de Schrift zelf uitlegt, kon hij op twaalfjarige leeftijd de Schrift zo interpreteren dat de Levieten, de priesters zelf, zich verwonderden over zijn wijsheid. toen hij met hen sprak in de tempel.

"En toen hij twaalf jaar oud was, gingen ze tam volgens de gewoonte van dat feest, en voltooide de dagen. Maar toen ze terugkeerden, bleef de jongen Yehoshua in Jeruzalem, en zijn ouders merkten het niet. In de overtuiging dat het gezelschap samen reisde, liepen ze de afstand af een dag en toen zochten ze hem onder familieleden en kennissen. Maar toen ze hem niet vonden, keerden ze terug naar Jeruzalem en zochten ijverig naar hem. En na drie dagen vonden ze hem in de tempel, waar hij tussen de leraren zat, naar hen luisterde en hun vragen stelde. Maar iedereen die naar hem luisterde, stond verbaasd over zijn begrip en zijn antwoorden. Toen ze hem zagen, waren ze verbaasd, en zijn moeder zei tegen hem: Kind, waarom heb je ons zo behandeld? Zie, je vader en ik zoeken je in nood. Maar hij zei tegen hen: Waarom moesten jullie mij zoeken? Je wist niet dat ik erbij moest zijn het huis jouw vader? Maar zij begrepen het woord niet dat hij tot hen sprak.(Lucas 2: 42-50)

We moeten opmerken dat het woord jongen in beide verzen wordt gebruikt. Een jongen heeft twaalf tot veertien jaar nodig om onderscheid te leren maken tussen goed en slecht. Omdat er behoefte is aan spiritueel begrip, had ik 12 jaar geleden, op 14/14/10.7.2009, moeten begrijpen wat zo belangrijk was in mijn leven. Vervolgens werd ik, zoals ik in het zesde hoofdstuk uitleg, door de hemelse Vader zelf in een diepe slaap gebracht, om antwoorden op mijn vragen te krijgen, om voor het eerst op deze manier met elkaar te kunnen praten.

Zo begon de periode van mijn kennis van goed en slecht en het begon mij ook te onthullen wat Agape is en ik begon het boek Liefde of Handel te schrijven. Ik was een geestelijk kind wat betreft geestelijk begrip, hoewel ik al 19 jaar de Schriften onderzocht.

Voordat de moderne spirituele jongen alles leert wat de wil van de Vader is, namelijk het slechte leren afwijzen en het goede kiezen, zal de kracht van de glorieuze oecumene verdwijnen. Hun land zal volledig verlaten worden.

Op 20.8.2023 augustus XNUMX had ik er een visioen over dat het mij liet zien wat voor mijn hemelse Vader betekent het slechte afwijzen en het goede kiezen. Ik moest de hemelse Vader opnieuw vragen of alles wat ik nu doe naar zijn wil is. De reden was een opmerking waarin ik werd beschuldigd van slecht gedrag. Ik leg zulke zaken altijd voor aan de Vader, zodat ik door mijn onvolmaaktheid geen goddeloosheid kan begaan.

In dat visioen verbond de hemelse Vader in zijn goedheid al mijn voorgaande visioenen, hun details. Totdat datgene wat nu wordt voltooid, is voltooid, kan ik niet meer vertellen dan wat mij is uitgelegd.

Als ik de verkeerde zou kiezen, zou ik belachelijk worden gemaakt op een manier die voor mij weerzinwekkend was. Het zou vergelijkbaar zijn met toen ik in mijn leven bepaalde dwazen zag die de republiek onder totalitarisme verlieten en vervolgens glorieus terugkeerden, en die wereldlingen dachten hoe ze het zich konden veroorloven dit land te beroven. Ik moest het visioen en alle andere details aan zuster Šárka presenteren, zowel de goede als de slechte die mij werden getoond, zodat zij mijn getuige zal zijn als ik alles presenteer, zodat we begrijpen dat het niet uit de wil van iemand die enige verhevenheid verlangt. Ik ben al anderhalve maand als Alice in Wonderland. En ik ben helemaal niet blij om me hier voor jou uit te kleden. Ga daarom in ieder geval naar Jeruzalem, naar de hemelse Vader, laat hem je alles uitleggen. Waarom heb je het nodig Jeruzalem?

"Jehovah tegen jou en tegen je volk en tegen het huis van je vader Hij zal dagen brengen zoals er niet meer zijn geweest sinds de dag dat Efraïm zich van Juda afkeerde, namelijk de Assyrische koning.(Jesaja 7: 17)

Net zoals het gebeurde in 709 v.Chr. toen Sanherib naar Jeruzalem werd getrokken, zo heeft Jeruzalem nu de moderne Assyrische koning naar u toe gebracht, de koning van het Zuiden, de politieke kliek van Biden en Sinak, die ervoor zal zorgen dat de koning van het Noorden in actie komt. grote woede, om velen weg te vagen. Het zal ook jou beïnvloeden, Jeruzalem, als je niet volledig op je Schepper vertrouwt. Zelfs als hij Jeruzalem zelf bevrijdt, wacht hem een ​​zekere klap, een grote nood door alles wat gaat komen. Het werd mij uitgelegd in Jesaja v, van hoofdstuk 49 tot en met hoofdstuk 62, het laatste dat ik moet bestuderen om alles te begrijpen.

"En het zal op die dag gebeuren dat Jehovah zal sissen tegen de vliegen die zich aan het uiterste einde van de Nijlkanalen in Egypte bevinden, en tegen de bijen die in het land Assyrië zijn, en zij zullen zeker vliegen, en zij zullen zeker vliegen. Ze zullen zich allemaal vestigen in de steile valleien van de beken, en in de kloven van de rotsen, en tenslotte doornstruiken en tenslotte waterpoelen.(Jesaja 7: 18,19)

Daarom floot de hemelse Vader naar de vliegen en de bijen, naar Egypte, dat de wereld is, en naar de Assyriër, die de koning van het Zuiden is, waar zijn daden zijn als de angel van bijen, en iedereen al op zijn plaats zit.

"Op die dag zal Jehovah, met de hulp van een gehuurd scheermes in de streek van Griekenland, ja, met de hulp van de koning van Assyrië, zijn hoofd en het haar op zijn benen scheren, en de baard wegvegen.

En jij zult op één dag op de proef worden gesteld, geliefd Jeruzalem, door wat de Assyriër heeft voorbereid, en het zal voor ons zijn alsof we al ons haar kwijtraken. Ik kan alleen maar raden wat de hemelse Vader in gedachten heeft, het is mij nog niet geopenbaard, maar het kan verband houden met wat ze willen doen aan de uiteindelijke dwang om gemarkeerd te worden. Natuurlijk gaat het ook naar Efraim, naar verstandige bruidsmeisjes. Daarom gebeurt dit:

"En het zal op die dag gebeuren dat een individu een jonge koe uit de kudde en twee schapen in leven houdt. En het gebeurt dat er een overvloed aan melk zal worden geproduceerd, en daarom zal hij boter eten; want boter en honing zullen worden gegeten door allen die in het midden van de aarde achterblijven.(Jesaja 7: 21,22)

Wat wordt bedoeld met de melk en honing, iets te eten? Omdat het allemaal eindigt met het uittreden van de Koning van het Noorden, zal er een uitstorting zijn van de geest van de Vader op alle vlees en dit zal ervoor zorgen dat we allemaal vervuld worden met de kennis van de Vader zelf, JeHoVaH (Jehovah's) scharen . Precies zoals we hier lezen:

"Zij zullen op geen enkele manier schade toebrengen of vernietiging veroorzaken op mijn heilige berg, want de aarde zal zeker gevuld zijn met de kennis van Jehovah, zoals de wateren de zee zelf bedekken.(Jesaja 11: 9)

Vertrouw daarom op Jeruzalem en twijfel niet!

"En het zal op die dag gebeuren dat elke plaats waar duizend wijnstokken waren ter waarde van duizend zilverstukken, bestemd zal zijn voor doornstruiken en voor onkruid. Hij zal daar komen met pijlen en boog, want de hele aarde zal slechts doornstruiken en onkruid worden.(Jesaja 7: 23,24)

Omdat de aarde zal worden ontdaan van de wijnstok die de aarde dronken heeft gemaakt van haar wijn van geestelijke hoererij, zal het lijken alsof er alleen maar doornstruiken en onkruid zijn, omdat het overblijfsel, de bruid, als saffraan is. En in spirituele zin zal het er zo uitzien:

"En al die bergen die vroeger met een schoffel van lastige planten werden ontdaan - uit angst voor doornstruiken en onkruid kom je daar niet; en het zal zeker een plaats worden voor het uitlaten van stieren en een terrein, die ze vertrappen de schapen.(Jesaja 7: 25)

De berg is een symbool van autoriteit en die bergen, religieuze huizen, zullen hun autoriteit verliezen. Hun gezag was als een schoffel die moeilijke planten uit hun midden verwijderde, degenen die door de hemelse Vader zelf waren onderwezen, zodat je daar niet meer zult komen, dochter van Sion, Jeruzalem. En alsof stieren en schapen, d.w.z. verstandige bruidsmeisjes, het zullen vertrappen, omdat het jaar van goede wil van JeHoVaH (Jehovah), onze God, samen met het goede nieuws van het Koninkrijk met een uitnodiging voor de bruiloft van het Lam, zal zijn aangekondigd. Vergelijk met (Mattheüs 22:7-14)

Totdat alles volledig voltooid is, wordt de hand van de Vader nog steeds uitgestrekt, net zoals de handen van Mozes werden uitgestrekt toen de strijd tegen Amalek gaande was, zoals we hierover lezen in Exodus, het 17e hoofdstuk.

Mogen wij de vrede hebben van onze God Zelf, onze Schepper. Laten wij alleen bij hem navraag doen en hem onze eer en glorie geven. In de naam van de Heer Yehoshua Christus, laten we dat doen.

Met Agape Yours en de broer van Christus, de dienaar van de Heer Igi