Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk zeven

Verspreid de liefde

Wee degenen die zich verzetten tegen het geestelijke Jeruzalem. Waarom? Hij zal eindigen als Efraïm die in stukken werd gescheurd toen Assyrië hem naar buiten bracht en dat was hij niet omdat hij zich moest mengen met de naties van de aarde.

Laten we eerst uitleggen hoe alles fysiek werd vervuld, zodat we begrijpen dat we vandaag een spirituele vervulling voor ons hebben, die voornamelijk zal worden gezien door degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Niemand anders kan onderscheiden wat er is gebeurd.

"En hier gebeurde het in de dagen van Achaz, de koning van Juda, de zoon van Uzzia, de zoon van Jotham, dat Rezin, de koning van Syrië, en Pekah, de zoon van Remalia, de koning van Israël, naar Jeruzalem trokken om oorlog tegen hem te voeren. oorlog tegen hem voeren. En zij brachten bericht aan het huis van David, zeggende: Syrië leunt tegen Efraïm. En zijn hart en de harten van zijn volk beefden zoals de bomen van het bos beven in de wind.(Jesaja 7: 1,2)

"Ten slotte ging Menachem bij zijn voorouders liggen en zijn zoon Pekahiah begon in zijn plaats te regeren. In het vijftigste jaar van koning Azaria van Juda werd Pekahia, de zoon van Menachem, koning over Israël in Samaria, voor twee jaar.(2 Koningen 15:23)

"In het zevenentwintigste jaar van koning Jerobeam van Israël werd Azarja, de zoon van koning Amazia van Juda, koning. Hij was zestien jaar oud toen hij begon te regeren, en hij regeerde tweeënvijftig jaar in Jeruzalem. en de naam zijner moeder was Jecholia van Jeruzalem.3En hij bleef doen wat recht was in de ogen van Jehovah, naar alles wat zijn vader Amazia had gedaan.(2 Koningen 15:1,2)

Dus toen Azariah 66 jaar oud was, gebeurde het dat Pekah, die de troon van Israël had bestegen door de opstand van zijn vader Menachem, samenkwam uit Syrië, waar Rezin regeerde. Het gebeurde in 753 voor Christus. Deze datum is belangrijk om de 65 jaar te begrijpen waarin Efraïm onder de naties zal worden verstrooid. Voordat we in de geschiedenis laten zien dat dit precies gebeurde zoals geprofeteerd in 688 v.Chr., moeten we ons een gebeurtenis herinneren die begon in 1958 n.Chr.

Wat is er gebeurd? Het Tweede Vaticaans Concilie begon, dat zich bezighield met de strategie van hervormingen binnen de oudste religieuze instelling, die, net als de orthodoxie, begon in 325. Het doel van dit afvallige huis werd het streven van de oecumene, wanneer het alle religieuze huizen van het spirituele Efraïm tot één geheel en storten zo in één groot vat alle drie de vaten meel in elkaar, waar de vrouw haar zuurdesem in deed en al het meel werd gezuurd. (Matteüs 13:33)

Geleidelijk bouwde dit afvallige huis zijn geestelijk immorele relatie op met andere afvallige religieuze huizen, waaronder het huis van Jehovah's Getuigen en Zevende-dags Adventisten. Het is ook het begin van de New Age-beweging, die alle zogenaamde spirituele richtingen in zich opneemt.

Daarom is het geen toeval dat Ephraim een ​​wond oploopt waarvan hij niet volledig herstelt. Op 26-28.12.2021 deed Satan mij via een man een aanbod en ik stond zelf aan zijn zijde, dat ik voor een enkele zin, als onderdeel van het huidige geestelijke Jeruzalem, de hemelse Vader en de Heer Yehoshua zou verraden door het ontvangen van alle benodigde rijkdom, volle collegezalen over de hele wereld voor een enkel idee dat ik erop zal promoten:

"Alle spirituele wegen leiden naar de kennis van de hemelse Vader."

Hoewel Satan niet zichtbaar was, was de man zich bewust van zijn aanwezigheid en geloofde hij dat het Jezus zelf was. Daarom is het tegenwoordig zo belangrijk om deze naam achter te laten en door de geest van de Vader, die werkelijk in het vlees is gekomen, te accepteren dat het de Heer Yehoshua Christus was, dat wil zeggen, de Gezalfde door de geest van de Vader. Natuurlijk heb ik het aanbod afgewezen omdat het zo is LIG ALS EEN TOREN.

Sindsdien, sinds dat moment, "dienen" de engelen mij zelf symbolisch, omdat ik sindsdien volledig onafhankelijk ben van deze slechte wereld. Daarom zit de demon zelf in de vrouw die tot de hooggeplaatste Khazaren behoort, daarom heeft de demon een paar dagen geleden via haar publiekelijk verklaard dat hij mij niet kan doden, vanwege de bescherming die de hemelse Vader mij biedt. Het is niet voor mijn glorie, maar het is voor het begrip van wat het zevende hoofdstuk van Jesaja beschrijft voor vandaag.

Wat was het doel van Recin en Pekach? Er is een soortgelijke poging om Jeruzalem te verdelen en het gebeurt al 65 jaar sinds 1958. De huidige Pekach is het Vaticaan en Syrië zijn vertegenwoordigers van de resterende religieuze huizen. Achaz is nu symbolisch degene die het geestelijke Jeruzalem als geheel vertegenwoordigt (144 duizend). De hedendaagse geestelijke Jesaja is dan de woordvoerder van Jehovah's (Jehovah's) legers. Hij stuurt het met een bericht naar de koningen van de aarde:

"En Jehovah zei toen tegen Jesaja: Ga alsjeblieft naar buiten om Achaz, jij en je zoon Shear-Jashub, te ontmoeten, naar het einde van het waterkanaal vanaf de bovenste poel langs de weg bij het spinnersveld. En je zegt tegen hem: zorg goed voor jezelf en raak niet van streek. Vrees niet, en laat uw hart niet bang zijn vanwege de twee stompen van deze rokende blokken, vanwege de brandende woede van Rezin en Syrië en de zoon van Remalia, omdat Syrië s Bij monde van Efraïm en de zoon van Remalia heeft zij u geadviseerd wat er mis was, en zei: Laten we tegen Juda optrekken en het verscheuren en het in bezit nemen door middel van bressen; en laat ons een andere koning, de zoon van Tabeel, daarin laten regeren.Jesaja 7:3-6)

Scheer-Jashub = Het restant wordt geretourneerd. Wie is het overblijfsel vandaag? Zij zijn degenen die zich niet hebben verontreinigd met vrouwen en werkelijk maagden zijn, dus het is het Nieuwe Jeruzalem, gemaakt van levende stenen, dat de hemelse Vader zelf heeft uitgekozen en over de hele wereld is verspreid in de landen van alle naties en ze moeten terugkeren naar de hemelse Vader, niet doordat ze van hem weg zouden gaan, maar omdat hij ze tot één eenheid zou verzamelen. En deze activiteit vindt nu plaats.

Wie is Tabeel? Het heeft ook een specifieke vorm en komt mij bekend voor. Hoewel zijn activiteiten grote schade toebrachten aan het geestelijke Jeruzalem, mocht en zal hij niet slagen. Hij zal zelf op zijn tijd begrijpen wat er met hem gebeurde toen hij probeerde me af te leiden van het pad dat de hemelse Vader zelf voor mij had bepaald, zodat ik niet de mensen zou behagen, maar de Vader en de Heer Yehoshua.

Spirituele Recin en spirituele Pekach zijn als twee smeulende stronken boomstammen in de ogen van de hemelse Vader. Waarom? Omdat er een vloek tegen hen is uitgesproken.

"Zo zei de Soevereine Heer Jehovah: Het zal niet standhouden of gebeuren. Want het hoofd van Syrië is Damascus, en het hoofd van Damascus is Recin; en binnen vijfenzestig jaar zal Efraïm in stukken worden gebroken, zodat hij geen volk zal zijn. En het hoofd van Efraïm is Samaria, en het hoofd van Samaria is de zoon van Remalia. Als je geen geloof hebt, houd je het in dat geval niet lang vol. (Jesaja 7: 7-9)

Net zoals Damascus voorbestemd was om te worden vernietigd door Assyrië en Samaria, gebeurde dit in 723 v.Chr., Zo werd de vernietiging van Efraïm voltooid in 688 v.Chr. Hoe? Dus toen de zonen van Adramelech en Sarezer hun vader Sanherib vermoordden omdat hij ongehoorzaam was aan het bevel van JeHoVaH (Jehovah's) legers/de verklaringen zelf dat Assyrië Juda niet mocht aanraken en 185 soldaten verloor uit Assyrië's 000 leger, was er een ontwrichting van het rijk waar het overblijfsel van Efraïm kon naar Europa vluchten en daar samensmelten met de volkeren van de landen. Hij werd vermoord aan het begin van 200/709 voor Christus. Satan breidde vervolgens de periode van daadwerkelijke heerschappij uit tot Sanherib en zijn vader. Dankzij de Babylonische chronologie en hun interne omstandigheden van die tijd kan dit bedrog aan het licht worden gebracht.

"Daarom trok Sanherib, de koning van Assyrië, zich terug en ging en keerde terug en woonde in Nineve. En terwijl hij aan het aanbidden was in het huis van zijn god Nisroch, gebeurde het dat zijn zonen Adramelech en Sarezer hem met het zwaard neersloegen en zelf ontsnapten naar het land Ararat. En zijn zoon Esar-Chadon begon in zijn plaats te regeren(2 Koningen 19:36,37)

Dus wat staat de Efraïm van vandaag te wachten, die leunt op het symbolische Damascus? Het Assyrië van vandaag, de koning van het Zuiden, zal door zijn beleid het Babylonische Rijk van vandaag, de koning van het Noorden, niet te verwarren met Babylon de Grote, dwingen om op te treden, wat zal ervoor zorgen dat de religieuze huizen vallen en met hem zullen Efraïm en degenen die genoeg spirituele olie hebben voor hun redding, opgaan in de volkeren van de aarde. Aangezien hiervoor 65 jaar zijn aangewezen, zou dit dit jaar moeten gebeuren. De raad zelf heeft 5 jaar geduurd, tot 1963, dus als de ontbinding later is doorgevoerd is het nog steeds een vervulling.

"En Jehovah sprak nog verder tot Achaz, zeggende: Vraag om een ​​teken van Jehovah, uw God, en maak het zo diep als Sheol, of maak het hoog als de bovenste regionen.(Jesaja 7: 10,11)

Zoals Jeruzalem destijds met Achaz twijfelde, zo kreeg ook de hedendaagse geestelijke Achaz een aanbod van de hemelse Vader zelf, maar net als de fysieke deed hij het niet.

"Maar Achaz zei: Ik zal Jehovah niet vragen of verleiden.” (Jesaja 7:12

Omdat je dit Jeruzalem niet hebt gedaan, moet je een gelijkenis van de hemelse Vader zelf krijgen, zodat je begrijpt dat er niets is dat hij je niet zal geven, als je hem maar volledig vertrouwde in de dagen van je jeugd.

"En hij zei: Hoor toch, huis van David. Is het zo'n kleinigheid voor u om mensen te vermoeien dat u mijn God zou moeten vermoeien? Daarom zal Jehovah Zelf u een teken geven: Zie, de jonkvrouw zal inderdaad zwanger worden en een zoon baren, en hij zal hem zeker Immanuel noemen.(Jesaja 7: 13,14)

We weten dat dit lichamelijk werd vervuld in de Koning der koningen en de Heer der heren, het Lam zelf, Yehoshua Christus. Maar alles heeft zijn tweede vervulling, die geestelijk is, daarom kreeg Jesaja deze andere voor vandaag om het op te schrijven.

"Hij zal boter en honing eten tot voordat hij weet hoe hij het slechte moet verwerpen en het goede moet kiezen. Want voordat een jongen weet hoe hij het slechte moet verwerpen en het goede moet kiezen, het land van de aarde, wiens twee koningen je tot op het punt van misselijkheid vreest, zal volledig worden verlaten.(Jesaja 7: 15,16)

Ik had moeten nadenken over de vraag: "Moest de Heer Yehoshua leren onderscheid te maken tussen goed en kwaad?". Nee. Hoewel hij niet volledig op de hoogte was van alle details van zijn voormenselijke leven als kleine jongen, zoals de Schrift zelf uitlegt, was hij op 12-jarige leeftijd in staat de Schriften zo uit te leggen dat de Levieten, de priesters zelf, zich verwonderden over zijn wijsheid toen hij met hen sprak in de tempel.

"En toen hij twaalf jaar oud was, gingen ze tam volgens de gewoonte van dat feest, en voltooiden de dagen. Maar toen ze terugkeerden, bleef de jongen Yehoshua in Jeruzalem en zijn ouders merkten het niet op. In de overtuiging dat het gezelschap samen reisde, liepen ze de afstand een dag en toen zochten ze hem onder familieleden en kennissen. Maar toen ze hem niet vonden, keerden ze terug naar Jeruzalem en zochten naarstig naar hem. En na drie dagen vonden ze hem in de tempel, waar hij tussen de leraren zat, naar hen luisterde en hun vragen stelde. Maar iedereen die naar hem luisterde, stond versteld van zijn begrip en zijn antwoorden. Toen ze hem zagen, waren ze verbaasd, en zijn moeder zei tegen hem: Kind, waarom heb je ons zo behandeld? Zie, uw vader en ik zoeken u in nood. Maar hij zei tegen hen: waarom moest je mij gaan zoeken? Je wist niet dat ik binnen moest zijn het huis jouw vader? Maar ze begrepen het woord niet dat hij tot hen sprak.(Lucas 2: 42-50)

We moeten opmerken dat het woord jongen in beide verzen wordt gebruikt. Een jongen heeft 12 of 14 jaar nodig om onderscheid te leren maken tussen goed en slecht. Omdat er behoefte is aan spiritueel begrip, had ik moeten begrijpen wat zo belangrijk was in mijn leven 14 jaar geleden op 10.7.2009/XNUMX/XNUMX. Toen, zoals ik in het zesde hoofdstuk uitleg, werd ik door de hemelse Vader zelf in een diepe slaap gebracht, om antwoorden op mijn vragen te krijgen, om voor het eerst zo met elkaar te praten.

Zo begon de periode van mijn kennis van goed en kwaad en begon me ook te worden onthuld wat Agape is en ik begon het boek Love or Trade? te schrijven. Ik was een geestelijk kind met betrekking tot geestelijk begrip, hoewel ik de Schriften al 19 jaar had onderzocht.

Daarom, voordat de moderne spirituele jongen alles leert wat de wil van de Vader is, om te leren het slechte te verwerpen en het goede te kiezen, zal de kracht van de glorieuze oecumene verdwijnen. Hun land zal volledig worden verlaten.

Op 20.8.2023 augustus XNUMX had ik er een visioen over dat mij liet zien wat betekent voor mijn hemelse Vader het slechte verwerpen en het goede kiezen. Ik moest de hemelse Vader opnieuw vragen of alles wat ik nu doe naar zijn wil is. De reden was een opmerking die me beschuldigde van slecht handelen. Ik leg zo'n zaak altijd voor aan de Vader, zodat ik door mijn onvolmaaktheid geen slechtheid bega.

In dat visioen verbond de hemelse Vader in zijn goedheid al mijn eerdere visioenen, hun details. Tot dat wat nu wordt voltooid, is voltooid, kan ik niet meer vertellen dan wat mij is uitgelegd.

Als ik de verkeerde zou kiezen, zou ik belachelijk worden gemaakt op een manier die voor mij weerzinwekkend was. Het zou vergelijkbaar zijn met toen ik in mijn leven bepaalde dwazen zag die de republiek onder totalitarisme verlieten en vervolgens glorieus terugkeerden, en die wereldlingen dachten hoe ze het zich konden veroorloven dit land te beroven. Ik moest het visioen en alle andere details aan zuster Šárka presenteren, zowel het goede als het slechte dat mij werd getoond, zodat zij mijn getuige zal zijn wanneer ik alles presenteer, zodat we begrijpen dat het niet uit de wil van een persoon die enige verheffing zou verlangen. Ik ben al anderhalve maand als Alice in Wonderland. En ik ben helemaal niet blij om me hier voor je uit te kleden. Ga daarom in ieder geval Jeruzalem naar de hemelse Vader, laat hem je alles uitleggen. Waarom heb je het nodig Jeruzalem?

"Jehovah tegen u en tegen uw volk en tegen het huis van uw vader hij zal dagen brengen zoals er niet zijn gekomen sinds de dag dat Efraïm zich afkeerde van Juda's zijde, namelijk de Assyrische koning.(Jesaja 7: 17)

Net zoals het gebeurde in 709 v.Chr. Toen Sanherib naar Jeruzalem werd getrokken, zo heeft Jeruzalem nu de hedendaagse Assyrische koning, de koning van het Zuiden, de politieke kliek van Biden en Sinak naar u toe gebracht om de koning van het Noorden in grote woede te laten handelen. , om velen uit te roeien. Het zal jou ook treffen, Jeruzalem, als je niet volledig op je Schepper vertrouwt. Zelfs als hij Jeruzalem zelf bevrijdt, wacht hem een ​​zekere slag, een grote benauwdheid van alles wat komen gaat. Het werd mij uitgelegd in Jesaja van het 49e hoofdstuk tot het 62e hoofdstuk, wat het laatste is dat ik moet bestuderen om alles te begrijpen.

"En het zal te dien dage geschieden, dat de HEERE zal sissen naar de vliegen die aan het uiterste einde van de Nijlkanalen in Egypte zijn, en naar de bijen die in het land Assyrië zijn, en zij zullen zeker vliegen, en zij zullen zullen zich allemaal vestigen in de steile valleien van de stromen, en in de kloven van de rotsen, en na alle doornstruiken en na alle waterpoelen.(Jesaja 7: 18,19)

Daarom floot de hemelse Vader naar de vliegen en de bijen, naar Egypte, dat is de wereld, en de Assyriër, dat is de koning van het Zuiden, waar zijn acties zijn als de angel van bijen, en iedereen is al op zijn plaats.

"Op die dag zal Jehovah, met behulp van een gehuurd scheermes in de streek van Griekenland, ja, met de hulp van de koning van Assyrië, zijn hoofd en het haar op zijn benen scheren, en het zal de baard wegvegen.

En je zult in één dag op de proef worden gesteld, geliefd Jeruzalem, door wat de Assyriër heeft voorbereid, en het zal voor ons zijn alsof we al ons haar kwijtraken. Ik kan alleen maar raden wat de hemelse Vader in gedachten heeft, het is mij nog niet geopenbaard, maar het kan verband houden met wat ze willen doen aan de uiteindelijke dwang die gemarkeerd moet worden. Natuurlijk gaat het ook naar Efraim, naar voorzichtige bruidsmeisjes. Daarom gebeurt dit:

"En het zal op die dag gebeuren dat een individu een jonge koe uit de kudde en twee schapen in leven houdt. En het gebeurt dat er een overvloed aan melk zal worden geproduceerd, en daarom zal hij boter eten; want boter en honing zullen gegeten worden door allen die in het midden van de aarde blijven.(Jesaja 7: 21,22)

Wat wordt bedoeld met de melk en honing, iets te eten? Omdat het allemaal eindigt met de komst van de Koning van het Noorden, zal er een uitstorting zijn van de geest van de Vader op alle vlees en dit zal ervoor zorgen dat we allemaal vervuld worden met de kennis van de Vader zelf, JeHoVaH (Jehovah's) gastheren. Precies zoals we hier lezen:

"Op mijn heilige berg zullen ze op geen enkele manier schade berokkenen of vernietigen, want de aarde zal zeker gevuld zijn met de kennis van Jehovah, aangezien de wateren de zee zelf bedekken.(Jesaja 11: 9)

Vertrouw daarom op Jeruzalem en twijfel niet!

"En het zal op die dag geschieden dat elke plaats waar duizend wijnstokken waren die duizend zilverstukken waard waren, voor doornstruiken en voor onkruid zal zijn. Hij zal daar komen met pijlen en boog, want de hele aarde zal slechts doornstruiken en onkruid worden.(Jesaja 7: 23,24)

Omdat de aarde zal worden ontdaan van de wijnstok die de aarde dronken maakte van zijn wijn van geestelijke hoererij, zal het worden alsof er alleen doornstruiken en onkruid zijn, omdat het overblijfsel, de bruid, als saffraan is. En in spirituele zin zal het er zo uitzien:

"En alle bergen die vroeger met een schoffel werden vrijgemaakt van lastige planten - daar kom je niet uit angst voor doornstruiken en onkruid; en het zal zeker een plaats worden om stieren uit te laten en een terrein, die ze vertrappen de schapen.(Jesaja 7: 25)

De berg is een symbool van autoriteit en die bergen, religieuze huizen zullen hun autoriteit verliezen. Hun gezag was als een schoffel die moeilijke planten uit hun midden verwijderde, degenen die door de hemelse Vader zelf waren onderwezen, dus daar kom je niet meer terug, dochter van Sion, Jeruzalem. En alsof stieren en schapen, d.w.z. voorzichtige bruidsmeisjes, het zullen vertrappen, want het jaar van goede wil van JeHoVaH (Jehovah), onze God, samen met het goede nieuws van het Koninkrijk met een uitnodiging voor de bruiloft van het Lam, zal zijn aangekondigd. Vergelijk met (Matteüs 22:7-14)

Totdat alles volledig is voltooid, wordt de hand van de Vader nog steeds uitgestrekt, net zoals de handen van Mozes werden uitgestrekt toen de strijd tegen Amalek aan de gang was, zoals we hierover lezen in Exodus hoofdstuk 17.

Mogen wij de vrede hebben van onze God Zelf, onze Schepper. Laten we hem alleen vragen en hem onze eer en glorie geven. In de naam van de Heer Yehoshua Christus, laten we dat doen.

Met Agape Yours en de broer van Christus, de dienaar van de Heer Igi