Een reactie op een discussie in één FB-groep. Gedachten die toebehoren aan velen die Christus belijden.

Verspreid de liefde

Het is triest om te zien hoe het niet hier en daar waden het begrip vertroebelt dat we zo hard nodig hebben. Daarom geef ik deze opmerking als een apart artikel. Het artikel zelf gaat niet over het geschil dat ontstond, maar over de ideeën waartoe ik werd geleid, zodat het geschil zich niet verder ontwikkelt.

Ik moet mijn zus verdedigen, want in tegenstelling tot jullie twee ken ik haar persoonlijk. Ik geloof niet dat ze zomaar zou schrijven wat ze over iemand schrijft. Het is me dus duidelijk dat ze na enige ervaring tot die mening is gekomen.

Jesaja profeteert en probeer beide te vinden in het vijfde hoofdstuk, waar ik uitleg wat de hemelse Vader in gedachten heeft. Ze hebben het over jongens. Dit weerspiegelt precies de aanpak van de broer. Onze hemelse Vader zegt dat we hem onze namen schuldig zijn. Daarin kunnen bepaalde kenmerken worden begrepen, maar ook de intentie en het karakter van hoe een persoon aan de buitenkant zal verschijnen.

Stajgr is de Duitse naam voor de voorman onderaan. Hij organiseert het werk en houdt toezicht op het werk. Als de broer dit doel zou vervullen, zodat het tot eer van de Vader zou zijn, is het belangrijk voor hem om te begrijpen dat hij een jongen is en om de huidige weg te verlaten. Als hij een uitsmijter wil zijn, wat hij duidelijk wil zijn. Hij moet de woorden van Daniël 12:4 begrijpen, waar het woord šot voorkomt, wat hier en daar watten betekent. Niet om doorheen te gaan, om doorheen te rennen, zoals in veel vertalingen met dit woord wordt weergegeven.

Toen de hemelse Vader me uitlegde hoe ik het hele vers moest begrijpen, hoe ik de woorden correct moest begrijpen, liet hij me een stromende rivier zien met een modderige bodem en we moeten in die modder wegzinken totdat we vaste grond onder onze voeten hebben. en ga naar een kant van de rivier en kom keer op keer terug.

Wat bedoelt de Vader hiermee? Dat het begrip dat voortkomt uit zo'n waden totaal anders is dan wat wordt onderwezen in de Huizen van Babylon. Er is een logica waarom we dit moeten doen. Ten eerste dwingt het ons om naar de hemelse Vader te gaan en, door zijn leiding, onder de oppervlakte te komen, onder het symbolische niveau van de rivier.

Ten tweede onthult het ons wat we lezen in Jesaja 48 dat de weg van de Vader hoger is dan de onze en dat zijn gedachten hoger zijn dan de onze. Dat boezemt ontzag en de nodige nederigheid in.

"Zo zegt Jehovah, uw Verlosser, de Heilige van Israël: Ik, Jehovah, ben uw God, Degene die u leert de jouwe voordeel, Hij die ervoor zorgt dat u het pad betreedt dat u behoort te betreden. Als je maar echt aandacht besteedde aan mijn geboden! Dan zou uw vrede zijn als een rivier en uw gerechtigheid als de golven van de zee.(Jesaja 48: 17,18)

"Zoek Jehovah terwijl hij te vinden is. Roep hem zolang hij laat zien dat hij in de buurt is. Laat niets zijn weg verlaten, en de man die zijn gedachten schaadt; en laat hij terugkeren naar Jehovah, die hem genadig is, en naar onze God, want hij zal overvloedig vergeven. Want uw gedachten zijn niet mijn gedachten, en mijn wegen zijn niet uw wegen, verklaart Jehovah. Want zoals de hemel hoger is dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan jouw wegen en mijn gedachten dan jouw gedachten.(Jesaja 55:6-9)

Het derde begrip is dat elk idee in de Schrift de andere tot een geheel moet ondersteunen, en dat er geen tegenstrijdigheid kan zijn in wat de verzen zeggen, dat het vers aan het begin van de Schrift niet in tegenspraak is met het vers aan het einde van de Schrift. , maar ze steunen elkaar diep. Dit komt omdat de Heer Yehoshua en de hemelse Vader niet kunnen LIEGEN. Daarom zegt de apostel: "Laat een ieder bewijzen dat hij een leugenaar is, maar de hemelse Vader (God) waarachtig."

Ik zal het uitleggen met een voorbeeld. Allen die Christus belijden, houden van de gedachten van Johannes 14. Daar lezen we dat we alleen door de Heer Yehoshua naar de Vader kunnen gaan. Hierdoor ontstaat het idee wie belangrijker is. Volgens dit begrip is Christus voor velen des te belangrijker. De apostelen, zowel Paulus als de anderen, richten hun aandacht op hem en overtuigen daarmee anderen, de vleselijke, dat dit precies is hoe we het moeten begrijpen.

Wat begrepen ze niet? Ze begrepen het gebod van de Heer Yehoshua niet dat de Vader altijd de eerste is en dat hij altijd de hoofdrol speelt. Daarom zei hij in Johannes 6:43-45 dat iedereen moet ophouden met ruzie te maken over wie de meeste kennis heeft. Dat hij niemand zal kennen totdat de hemelse Vader zelf zegt: "Dit is je broer, je zus." . Vandaar de uitspraak in Mattheüs 7:21-23, die luidt:

"Niet iedereen die tegen mij zegt: Heer, Heer, zal het koninkrijk der hemelen binnengaan, maar hij die de wil doet van mijn Vader die in de hemel is. Velen zullen op die dag tegen mij zeggen: Heer, Heer, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam demonen uitgeworpen en in uw naam vele machtige werken verricht? En toch wil ik ze bekennen: ik heb je nooit gekend! Ga weg van mij, jullie die wetteloosheid bedrijven."

Waarom? Omdat hij uitlegt wat Jeremia profeteert en niet alleen hij. Maar in Jeremia is het heel begrijpelijk en duidelijk. In hoofdstuk 31 vers 34 maakt de hemelse Vader duidelijk wie deel zal hebben aan het Nieuwe Verbond en hoe dat zal gebeuren. Hij maakt duidelijk dat we Hem moeten toestaan ​​om ons Zelf te onderwijzen. Alleen dan kunnen we tot Christus worden gebracht en door de Vader worden geïdentificeerd als zijn broer en zus.

"Zie, de dagen komen, spreekt de HEERE, en Ik zal een nieuw verbond sluiten met het huis van Israël en met het huis van Juda; niet het soort het het verbond dat ik sloot met hun voorvaderen op de dag dat ik ze bij de hand nam om ze uit het land Egypte te leiden, mijn verbond dat ze verbraken, hoewel ik ze in het huwelijk had, is de uitspraak van Jehova. Want dit is het verbond dat ik na die dagen met het huis van Israël zal sluiten, verklaart Jehovah. Ik wil mijn wet in hen leggen en ik zal het in hun hart schrijven. En ik wil hun God worden en zij zullen mijn volk worden. En zij zullen niet langer ieder zijn medemens en ieder zijn broeder leren door te zeggen: Ken Jehovah, want allen zullen mij kennen, van de kleinste tot de grootste toe, is de uitspraak van Jehovah. Want Ik zal hun overtredingen vergeven en hun zonde niet meer gedenken.(Jeremia 31:31-34)

Wat gebeurde er toen hij dit zei? Op twaalf na verlieten ze hem allemaal. Niemand wilde dit ondergaan.

"Dus zei hij verder: Daarom zei ik tegen jullie: niemand kan bij mij komen tenzij het hem gegeven is door de Vader. Als gevolg daarvan vertrokken veel van zijn discipelen voor dingen sebou en ze gingen niet meer met hem mee. Daarom zei Yehoshua tegen de twaalf: Wil jij ook niet gaan? Simon Peter antwoordde hem: Heer, tot wie zullen we gaan? U hebt de uitspraken van het eeuwige leven, en we hebben geloofd en geweten dat u de Heilige van God bent.(Johannes 6:65-69)

Echt geloven is onderwezen worden door de hemelse Vader.

Net als vandaag, na deze verklaring, vertrekken velen en volgen het niet meer, ook al denken ze van wel.. En dat is waar dit heen en weer waden met de Schriften over gaat. Wanneer de Heer Jehosjoea in Johannes tot zijn discipelen spreekt, spreekt hij tot degenen die de hemelse Vader zelf al heeft onderwezen en tot hem heeft gebracht. Zodat ze naar de hemel kunnen gaan, legt hij terecht uit dat het door zijn offer en opstanding is dat hij dit opent als de enige weg naar de hemel.

Begrepen de apostelen dit? Natuurlijk. Vandaar de nadruk op de Heer Yehoshua zelf. De Vader onderwees hen en gaf hun het hart van Christus en de geest van Christus, evenals anderen die vervuld waren met de geest. Het droeg in zichzelf, deze vervulling, de nodige geschenken. Omdat dit logische proces werd verlaten, gebeurde wat we zien. De hemelse Vader moet zich tenslotte onderwerpen aan degenen die zeggen dat ze van Christus houden en toch komt de trein niet voor hen. Dat hun liefde geen Agape-liefde is, die is gebouwd op onveranderlijke principes, kunnen ze dit fysiek niet begrijpen. Omdat hun liefde emotioneel is, zoeken ze overal steun voor.

Dit verblindt hun ogen en sluit hun oren. Satan houdt van emoties en speelt ermee. Om het kaf van het koren te scheiden, de hemelse Vader staat hem het spel toe. Daarom kunnen ze in de geest niet accepteren dat de Heer Yehoshua deze naam heeft. Dat Jezus de uitspraak is van de antichrist, zoals uitgelegd in 1 Johannes 4:1-3.

"Geliefden, geloof niet elke geïnspireerde uitspraak, maar test de geïnspireerde uitspraken om te zien of ze van God komen, want er zijn vele valse profeten de wereld ingegaan. Zo herken je een geïnspireerde uitspraak van God: Elke geïnspireerde uitspraak die belijdt dat Yehoshua Christus in het vlees is gekomen, komt van God, maar geen geïnspireerde uitspraak die Yehoshua niet belijdt, komt niet van God. Volgende, dat is het geïnspireerde uitspraak de antichrist, waarvan je hoorde dat het zou komen, en nu is het al in de wereld."

Wat ontbreekt er aan deze misleide satan die hem zonder na te denken volgt? BESCHEIDENHEID! Veroorloven WATTEN HIER EN DAAR, onderzoek alles, onderzoek alles en informeer bij de hemelse Vader zelf, wiens naam heilig is en OORZAKEN OM TE WORDEN betekent. Wat zal werken? GOED, zoals we aan het begin van de eerste twee hoofdstukken van de Schrift lezen. Hij zal ervoor zorgen dat wij en de Vader een relatie zullen hebben, dat we hem kunnen vertrouwen, zelfs in de tijd dat hier bommen zullen vallen, zelfs nucleaire, en Hij zal ons uit dit alles leiden en ons redden door zijn ACTIE .

Dat hij kalm zijn raven zal sturen om ons te voeden in tijden van hongersnood, net zoals dat gebeurde met Elia. Wie van jullie twee heeft zo'n relatie en dat soort vertrouwen? Niet één, als je eerlijk bent tegen jezelf. Als je mij persoonlijk zou kennen, zou je zien dat dit door de Vader voor mij is voorzien. Kwam het meteen? Nee. Na 30 lange jaren. Ik wil niet opscheppen, want het is niet mijn verdienste. Het is een manifestatie van de onverdiende goedheid van de Vader dat ik hier met u kan schrijven en u kan laten nadenken en begrijpen hoe de Vader dit allemaal heeft bedacht.

Om over dit alles te schrijven en te praten, moest ik eerst een opleiding volgen, ervaren door Job. Elke dag alles verliezen, op straat belanden en op de Vader gaan vertrouwen op zo'n manier dat geen werk, geen rijkdom me kan geven wat ik vandaag heb. Tijdens die training liet hij me zien dat het geen probleem is om 150-200k per maand te verdienen, maar uiteindelijk wil ik niets liever dan 15-20k verdienen. Niet door mijn eigen kracht zal ik leven en alles hebben wat nodig is om te leven, maar door Zijn kracht, met volledig vertrouwen. Iedereen die mij kent weet dat ik dit heb. Heb jij het ook? Ik wens dit toe aan allen die zeggen: "Ik heb Christus lief."

Mijn zus is ook mijn getuige, met wie je ruzie maakt, dat het zo is. Kan iemand van jullie zich voorstellen wat de vervulling van waar Jesaja over spreekt en hoe ik de interpretatie presenteer zal brengen? Dat er geen eten zal zijn? Hoe eten we? Onze hemelse Vader kondigt duidelijk in Maleachi aan hoe dit zal gebeuren en met wie het zal gebeuren. Lees gewoon het derde hoofdstuk, verzen 16-18.

"Dan jij die bang zijn voor Jehovah., praatten ze samen, elk met zijn partner, en Jehovah lette nog steeds op en luisterde. En er begon een gedenkboek voor zijn aangezicht te worden geschreven voor degenen die Jehovah vrezen en voor degenen die aan zijn naam denken. En ze zullen zeker van mij zijn, zei Jehovah der heerscharen, op de dag dat ik een speciaal bezit zal maken. En ik wil hen medeleven tonen, net zoals een man medeleven toont aan zijn zoon die hem dient. En je zult het zeker weer zien verschil tussen de rechtvaardigen en de goddelozen, tussen iemand die God dient en iemand die hem niet heeft gediend.(Maleachi 3: 16-18)

We zijn klaar? Ik ben al aan het ervaren, dus ik geloof dat ik het ben, maar het ligt niet in mijn macht en het is niet dat ik een diep begrip heb als een geschenk. Jen dit komt omdat ik een relatie heb met de hemelse Vader, ik kan met hem communiceren en ik hou echt van hem met heel mijn hart, verstand en kracht, net als mijn koning en mijn broer de Heer Joshua. Voor mij zijn het geen mensen, een of andere Venca Vonáský, over wie ik iets durf te zeggen.

Het hebben van echte angst is wat mij voorziet van alle levensbehoeften om daden te kunnen verrichten. Zoek en informeer bij hen die de hemelse Vader door mij heeft geholpen, ook al heb ik zelf niets, zodat zij bijvoorbeeld gevoed kunnen worden.

Verbaast het je dat ik zo'n grote eerbied heb voor de namen van de Vader en de Zoon? Ik zou nooit hebben wat ik ervaar zonder deze angst. Probeer hier allemaal over na te denken. Niet voor mijn glorie Het kan me echt niets schelen en wie zou mij hun idool, hun goeroe of iets dergelijks maken, als ik erachter kom, Ik zal het onmiddellijk afsnijden. Je zult ook degenen vinden aan wie ik het moest doen, zodat ze echt naar de Vader zouden gaan, zodat Hij ze zelf zou onderwijzen.

Laten we proberen het te begrijpen wat is echte angst, de echte Agape die zo ontbreekt in dat Grote Babylon van de wereld. Uit Babylon komen betekent geen deel uitmaken van de wereld, en dat wens ik jullie allemaal toe.

Met Agape broer Igi

2 gedachten over 'Een reactie op een discussie in één FB-groep. Gedachten die toebehoren aan velen die Christus belijden."

 1. De zinsnede ‘Relatie met God’ staat niet in de Bijbel; God zou in ons moeten zijn.

  1. Ik denk dat we elkaar niet begrijpen, Dana. De Bijbel is alleen een boek als we onze Schepper niet zoeken. Als u een brief aan uw kinderen schrijft, als u die heeft, en zij geven deze aan iemand die u niet kent en niets over u weet, zullen het alleen maar brieven en bepaalde berichten zijn. Voor uw kinderen zal het iets heel anders zijn. Ze zullen uw aanwezigheid in de brieven voelen, zelfs als u er niet bent. Ze zullen uw gevoelens waarnemen toen u de brief schreef. Dat is precies waar de Bijbel over gaat. Iedereen die verliefd is geworden op dit boek en het heeft geholpen een persoonlijke relatie met hun Schepper te vinden, zal je dit vertellen. Met je hemelse Vader.
   Meneer Yehoshua zal met Kerstmis niet een soort Jezus zijn. Integendeel, hij wordt een echt iemand voor degenen die van de Bijbel houden. Niet volgens de verhalen die we over hem lezen in de Schriften, maar iemand die werkelijk alles deed wat hij kon uit Agape Liefde voor zijn hemelse Vader om de mensheid uit het niets te redden. Ieder mens is verbonden met zijn Schepper, zowel slecht als rechtvaardig. Gewoon om te ademen. Dit is geen automatisme, al lijkt dat voor ons misschien wel zo. We zullen dit echter precies uit de Schriften begrijpen, wanneer de hemelse Vader ze voor ons opent, wanneer Hij ziet dat we werkelijk Zijn kinderen willen zijn, en niet de kinderen van Satan. Hij imiteert gewoon de relatie die echte kinderen van God hebben.

   Hij transformeert zichzelf zelfs in de schepper en Christus. Hij mag zich echter niet manifesteren in de naam van Jehosjoea, maar alleen in Jezus (Jezus), wat de meest denigrerende aanduiding is. Het betekent Jehovah's varken. Als we Christus kennen als Heer Yehoshua, weten we ook wat het betekent dat JeHoVaH (Jehovah) redt.

   Je kunt God voelen, maar niet degene die jou heeft geschapen. Het lijkt misschien onzin dat je je toch goed voelt. Ik kan het u nauwelijks weerleggen als u zelf niet begrijpt waarom de hemelse Vader de Schriften voor zijn kinderen liet schrijven voor de eindtijd van deze goddeloze wereld. Dan weet je het verschil, niet eerder.

Reacties zijn gesloten.