Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk zes

Verspreid de liefde

Een oproep om te dienen als een profeet en brenger van Goed Nieuws, dat hij voor de Eindtijd aankondigt aan alle naties, nationale groepen, zodat door gerechtelijke beslissingen Wet en Gerechtigheid vervuld zullen worden, die grote manifestaties van onverdiende Vriendelijkheid, Barmhartigheid, de hemelse Vader aan hen die Zijn woorden ter harte nemen.

Het is hoofdstuk zes, het is een hoofdstuk over een man wiens hart is besneden en wiens zonde is verzoend zodat hij het werk kan doen waarvoor hij is aangesteld. Het jaar was 755 voor Christus, toen Uzzia zich bij zijn voorvaderen voegde.

"Toen nam het hele volk van Juda Uzzia, die zestien jaar oud was, en maakte hem koning in de plaats van zijn vader Amazia. Hij was degene die Eloth herbouwde en het vervolgens teruggaf aan Juda nadat de koning met zijn voorouders had geslapen. Uzzia was zestien jaar oud toen hij begon te regeren, en hij regeerde tweeënvijftig jaar in Jeruzalem. en de naam zijner moeder was Jecholia van Jeruzalem. En hij deed wat goed was in Jehovah's ogen, naar alles wat zijn vader Amazia had gedaan. En hij ging constant op zoek naar God in de dagen van Zacharia, de leraar in angst voor rechts Door God; en in de dagen dat hij Jehovah zocht, hem Rechtsaf God gaf succes(2 Kronieken 26:1-5)

Mogen jullie de heersers van de aarde zijn zoals Uzzia, en zoek jezelf naar degene die ons heeft geschapen, ook naar degene die de Schepper van hemel en aarde, JeHoVaH (Jehovah) is zijn heilige naam, zelf heeft aangesteld als Koning der koningen en Heer der heren. Kus de Zoon, opdat zijn woede niet plotseling tegen je opsteekt.

"Maar in het jaar dat koning Uzzia stierf, zag ik Jehova op een verheven en verheven troon zitten, en zijn rok vulde de tempel. Boven hem stonden de serafijnen. Elk had zes vleugels. Met twee bedekte hij zijn gezicht en met twee bedekte hij zijn voeten en met twee vloog hij.(Jesaja 6: 1,2)

Het is een visie, een spirituele visie, daarom moeten we dit beeld geestelijk begrijpen en niet vleselijk. Wat is de vrouw die de tempel vulde en wat is de tempel? De rok betekent letterlijk de begeleiding waarin degene die volledig door zijn Schepper is getraind, wordt gekleed. Daarom mochten deze mensen hun hart laten besnijden en groeien naar het hart van het Lam en ook groeien naar de geest van Christus. Ze zijn gezalfd met de geest van de Vader, die hen als het ware bedekt met een kleed dat echt begrip geeft. Wat is de tempel die Jesaja ziet?

"Weet u niet dat u een tempel van God bent en dat Gods geest in u woont? Als iemand Gods tempel vernietigt, God zal hem vernietigen, want Gods tempel is heilig, en zo tempel ben jij.(1 Korintiërs 3:16,17)

We draaien nog steeds rond dit hoofdstuk, dat alles onthult wat een spiritueel persoon moet begrijpen. Het zijn tenslotte woorden van Waarheid, woorden van begrip, daarom staat er verder geschreven:

"Laat niemand zichzelf voor de gek houden: Indien iemand onder u denkt wijs te zijn in dit samenstel van dingen, laat hem dan een dwaas wordenwijs worden. Want de wijsheid van deze wereld is dwaasheid bij God, want er staat geschreven: Hij vangt de wijzen in hun eigen sluwheid. En nogmaals: Jehovah weet dat de redeneringen van wijzen waardeloos zijn. Laat daarom niemand zich beroemen op mensen; want alle dingen behoren u toe, of het nu gaat om Paulus of Apollos of Kefas of de wereld of het leven of de dood of de huidige of toekomstige dingen, alle dingen behoren u toe; jij behoort op jouw beurt tot Christus; Christus behoort op zijn beurt God toe.(1 Korintiërs 3: 18-23)

Ruzie maken over wie beter is, wie een betere trui heeft, is een teken van vleselijkheid. Daarom is het nodig om onszelf voor de gek te houden in de zin dat we zelf niets zijn, alleen degenen die iets kunnen zaaien, iets water kunnen geven, zodat de geest van de Vader, zijn rok, het zal laten groeien. Daarom, zelfs 144 duizend, de geestelijke bruid van Christus is van jou en het is niet nodig om over haar op te scheppen. Niemand kan in de rechtszaal zeggen, als hem wordt gevraagd waarom hij zo en zo deed, kan hij niet zeggen: "Dit is wat Igi me vertelde. Dit is wat Martin me vertelde.” enzovoort. Het is onze plicht om toe te staan ​​dat de hemelse Vader degene is die ons onderwijst, daarom moeten we ons afvragen of wat we als begrip ontvangen uit de mond of pen van anderen, of het uit de geest komt.

Doen we dat niet, dan is het antwoord: "Je hebt geen kans gehad om me te benaderen en je hebt geen kans gehad om me vragen te stellen? Wiens wijsheid heb je gezocht? Uw Schepper, uw God of de wijsheid van de mens?". We zullen onvergeeflijk worden, want geen enkele profeet, geen echte leraar sprak uit eigen vrije wil tot ons, maar zoals de geest van de Vader hem leidde. We moeten de geesten onderscheiden of onderzoeken, omdat velen zijn bezweken voor de geest van de antichrist, die verdeeldheid, strijd en twist verspreidt. We moeten in de geest de ware verklaring accepteren die luidt: "De Heer Yehoshua Christus is degene die in het vlees kwam." . Elke andere verklaring is van de verzetsstrijder. We zien zelf dat het zo is.

De zes vleugels die Jesaja op de lichamen van de serafijnen zag, zijn weer symbolische vleugels die de nederigheid verraden die wij mensen ook nodig hebben om ons symbolisch te laten meeslepen door de geest, zoals dat gebeurt met de serafijnen, om hun dienst te kunnen verrichten . Daarom bedekken ze symbolisch hun gezicht met vleugels, zodat ze niet onverstandig handelen. Daarom bedekken ze symbolisch hun voeten zodat ze niet het pad van Satans rebellie volgen.

"En hij riep hem en zei: Heilig, heilig, heilig is Jehova der legerscharen. De volheid van de hele aarde is zijn glorie.(Jesaja 6: 3)

Ook wij moeten begrijpen dat de hemelse Vader geen menselijke Vader is. Onze vaders, hoewel ze door ons geëerd zouden moeten worden, hebben niet het gezag over ons dat hij heeft die heilig is en die ons schiep in de schoot van onze moeder. Wanneer hij respect voor zijn naam eist omdat deze heilig is, kan alleen een echte dwaas denken dat deze niet heilig is en kan zijn naam worden veranderd. Vleselijke Joden zeggen het, om vleselijke vroomheid te demonstreren, het niet eens hardop, maar weten het toch correct uit te spreken. Satan misbruikte dit door hen deze vleselijke vroomheid op te dringen om Adonai (Heer) hardop uit te spreken in plaats van de naam die ze in de tekst vonden als ze in het openbaar moesten voorlezen.

Waarom deed hij dit en begon hij daarmee een basis te creëren voor het onteren van deze heilige naam? Hebben we niet gelezen wat de wil van de Vader is?

"voor mensen om te weten dat gij wiens naam Jehova is, jij alleen bent de Allerhoogste over de hele aarde.(Psalm 83: 18/19)

Wat is er onduidelijk aan dit vers?

"En de deurposten beefden bij de stem van hem die riep: en het huis vulde zich geleidelijk met rook.(Jesaja 6: 4)

Door zijn intensiteit laat deze visie ons begrijpen hoe dringend we de helper van de Vader nodig hebben voor ons werk, die aan het einde van de oorlog zal worden uitgestort op al het overlevende vlees. Toen dit fysiek gebeurde op de dag van de inwijding van de tabernakel en de eerste tempel, was het voor iedereen duidelijk dat de geest van God op deze plaats was. Daarom antwoordde Jesaja met deze woorden:

"En ik zei: Wee mij! Ik ben volledig stil want ik ben een man van onreine lippen, en ik woon onder een volk van onreine lippen; want mijn ogen hebben de Koning zelf gezien, Jehovah der legerscharen!(Jesaja 6: 5)

Hij was vervuld van het ontzag dat degenen vervult die beseffen dat ze in direct contact zijn gekomen met de hemelse Vader Zelf, die Zich aan hen bekend maakt. We zijn tenslotte slechts stof in de pannen van Zijn weegschaal. Want wat zijn wij, mensen met onreine lippen, dat de hemelse Vader rekening met ons houdt?

"Hierop vloog een van de serafijnen naar mij toe, en in zijn hand had hij een brandende kool, die hij met een tang van het altaar had genomen. En hij raakte mijn mond aan en zei: Kijk, dit heeft je lippen aangeraakt, en uw ongerechtigheid is verdwenen, en uw zonde is verzoend.(Jesaja 6: 6,7)

Twee keer zes en een keer zeven. Hoe symbolisch en diepgaand is dit begrip voor ons dat als de hemelse Vader wil dat de mens zijn heilige wil doet, hij gezuiverd moet worden. Daarom werd van het symbolische altaar, dat heilig is, zuiver als de hemelse Vader zelf, daarom een ​​hete kool genomen zodat Jesaja kon worden gereinigd. Niet door je eigen kracht en verstand, maar door onverdiende vriendelijkheid. Gloeiende houtskool betekent dat wat het zuivert, wordt beschermd tegen besmetting. Voordat de onzuiverheid op zo'n symbolische steenkool terecht zou komen, zou deze worden verbrand. Wie symboliseert deze brandende steenkool? Het symboliseert de Heer Yehoshua zelf.

Om te begrijpen dat om zoals Jesaja te zijn, het niet genoeg is om te geloven, maar dat de Heer Yehoshua zelf aanwezig moet zijn en een persoon perfect van zonde moet reinigen. Abraham beleefde het, Isaac en Jacob beleefden het door hen zelf te eren door hun tenten te bezoeken en ook op hun reizen.

Laten we ons Mozes herinneren, zijn ontmoeting met hem toen hij verborgen was in het brandende braambos. Laten we ons herinneren dat hij Hosea, de zoon van Nun, ontmoette voor de wateren van de Jordaan in het zicht van Jericho. Beiden werden gezuiverd door de heilige grond te betreden.

We kunnen denken aan Gideon, de ouders van Simson. Ook zij werden zo gezuiverd, zij werden heilig zodat zij Gods wil konden vervullen. Hoe zit het met Saulus van Tarsus, de apostel Paulus? Ook hij moest op deze manier op wonderbaarlijke wijze worden gereinigd, net zoals de Heer Yehoshua zijn discipelen, zijn apostelen, met zijn aanwezigheid reinigde. Het was nooit door de wil van de mens zelf.

Ik heb een getuigenis te geven, dat niet wordt gegeven om mezelf boven iemand te verheffen, maar dit werd aan mij geopenbaard:

In mei 1989 werd ik door de Heer Yehoshua zelf geroepen om mijn denken te veranderen en voor de hemelse Vader om mijn leven geestelijk vergelijkbaar te maken met deze mannen. Dit was zodat ik de woorden van de profeten kon begrijpen zoals ze ons in de eindtijd beïnvloeden. Om dit te laten gebeuren, moet het de Koning der Koningen en de Heer der Heren Zelf zijn geweest die mij bevolen het pad te volgen dat we zouden moeten volgen. Niet tot onze eer, maar tot hem die ons heeft verlost en die ons heeft gemaakt.

Ik moet getuigen van wat de Vader met mij deed op 10.7.2009, zodat mijn leven vervuld zal worden in de vorm van het leven van Jacob in het spirituele aspect. Alles is vers voor mij alleen en alles werd mij pas op 14.8.2023 augustus XNUMX, 's ochtends na het ontwaken, onthuld. Ik moet alles publiceren zodat andere gebeurtenissen kunnen gebeuren, omdat ze verbonden zullen zijn met wat niet alleen Jesaja voor deze Eindtijd schreef. Als het aan mij lag, zou ik hier niet over schrijven.

Wanneer de hemelse Vader alle informatie en mijn ervaringen samenvoegde, gebruikte hij altijd zuster Šárka om het te doen, zodat ik terug kon gaan en alles kon begrijpen. Uit hun mond kwam de gedachte, die onder inspiratie werd uitgesproken, dat het goed voor me zou zijn om alles op te schrijven. Toen ik tot de Vader bad om leiding, om de vervulling van de geest voordat ik de analyse van dit hoofdstuk schreef, vroeg ik of ik dit nu moest delen. Ik heb geen antwoord ontvangen. Aan de ene kant was ik blij dat ik dit niet hoefde te doen, want als mijn woorden vleselijk onder u zouden worden ontvangen, zou dat grote struikelblokken veroorzaken. Ik vatte een non-antwoord op alsof ik er niet over zou schrijven.

Pas bij dit 6e en 7e vers vulde de hemelse Vader me met zijn antwoord, toen hij me herinnerde aan alles over de mannen die ik hierboven noemde. Dit bracht me tot grote angst. Wat Jesaja voelde toen hij werd aangeraakt door een hete kool.

Op 10.7.2009 juli 11 riep ik smekend naar de Vader omdat ik in grote moeilijkheden verkeerde toen de auto bijna XNUMX lange maanden mijn thuis werd. Ik vroeg me af wat het allemaal voor mij betekende. Er werd me uitgelegd welke verkeerde stappen ik had genomen. Toen bracht de Vader me in een diepe slaap en begon tegen me te praten. Een van mijn vragen was of ik ooit bij Šárka zou kunnen zijn, die ik verloor door dakloosheid. Zijn antwoord was:Dat doe je, als ze het me zelf vraagt, dan zal ik haar naar je toe brengen.".

Het kwam niet eens bij me op dat het heel anders bedoeld was dan ik toen begreep. Op 10.7.2023 juli 14 ging ik op bezoek bij de zus van Šárka, over wie ik schreef, en dat ik eerst dacht dat het interessant zou zijn als de twee Šárka's qua uiterlijk op elkaar leken. Papa heeft gevoel voor humor, daarom was ik verrast. Met dit alles begon precies na XNUMX jaar het mozaïek van wat ik heb meegemaakt samen te komen. Waarom was het voor mij nodig om twee vrouwen te hebben op spiritueel vlak en hoe het Jacob vervult.

Jacob had twee vrouwen. Geliefde, dat was Ley's jongere zus Ráchel. Onbemind was Leah, die door de hemelse Vader via hun vader Laban aan Jacob was gegeven. Jacob hield van Rachel vanwege haar heldere ogen. Ik had mijn woorden moeten onthouden die ik altijd tegen mijn vrouw Zuzana zei als ze aan mijn zijde was. Dat ik van haar stralende ogen hou als ik haar gelukkig zie en dat dit mijn beloning is.

Lea's ogen stonden droevig, alsof ze levenloos waren. Dankzij wat ze in haar leven heeft meegemaakt, heeft zuster Šárka ogen die niet schijnen, er zit een verborgen angst in. Het betekent niet dat er geen leven in zit, maar ik had een verschil moeten merken. Toen Jacob naar Haran kwam, zag hij Rachel voor het eerst en werd verliefd op haar. Pas later ontmoette hij Lea. Nogmaals, ik had het moeten opmerken om erover na te denken. Daarom stond de hemelse Vader niet toe dat zuster Šárka elkaar eerder ontmoette, ook al kenden we elkaar, totdat ik Zuzka naast me had, ook al verlangde ze ernaar dat we elkaar zouden leren kennen. Opnieuw speelde vader de hoofdrol in onze ontmoeting. Het is allemaal op het spirituele vlak. Zuster Šárka is de oudere zus van Ráchel, van wie nu niet fysiek kan worden gehouden, maar ze is op spiritueel niveau.

Ze staat en zal aan mijn zijde staan, als een spirituele echtgenote, net als Lea. Waarom? Op Jákob werd het me weer uitgelegd. Leah gaf Jacob 7 zonen en een dochter genaamd Dina. Als ik op de plek kom waar Jesaja uitlegt wat de hemelse Vader van plan is te doen na de uitstorting van de geest, zal hij ons veel kinderen schenken die niet uit het vlees maar uit de geest geboren zullen worden. Rachel zelf was onvruchtbaar, pas aan het einde van Jacobs 14-jarige verblijf bij Laban schonk ze hem een ​​zoon Jozef.

Ik had deze parallel moeten opmerken die zich zal manifesteren na de uitstorting van de geest. Afgelopen zaterdag liet de pater me herinneren wat hij me 14 jaar geleden vertelde. We waren met Šárka bij mijn kinderen en mijn moeder, omdat ik Šárka aan mijn familie moest voorstellen. Ik had haar moeten vertellen wat ik op 10.7.2009 juli XNUMX heb meegemaakt. Wat een verrassing was het voor mij toen ze tegen me zei: "En je denkt dat ik er niet om heb gevraagd?".

Het duurde nog twee dagen voordat de Vader alles voor mij op een rijtje had gezet en niet alleen voor mij. Mijn Lea begrijpt dat er niet van haar gehouden kan worden zoals van echte echtgenotes. Waarom? Omdat we veel kinderen gaan krijgen en een fysieke relatie ons niet in staat zou stellen om aan spiritueel werk deel te nemen. Alles werd me in één visioen uitgelegd, waar Lea en ik samenwerkten in dezelfde baan die ik al 16 jaar deed en ik steeds op vakantie wilde gaan zodat we samen ergens heen konden en ik kreeg nog steeds geen toestemming door mijn werkgever.

Ik had dit moeten presenteren zodat degenen die mij beoordelen zouden begrijpen waarom Lea en Rachel naast me staan. Waarom 14 jaar. Waarom kunnen Ráchel of Zuzana op dit moment niet aan mijn zijde staan? Vraag alstublieft zelf aan de hemelse Vader of dit Zijn wil is. Ik heb niet veel details beschreven die dit inzicht bevestigen. Omdat het stap voor stap aan ons beiden werd geopenbaard, aan mij en aan zuster Šárka, maar altijd tegelijkertijd door de geest van de Vader. Ze zal er zelf over getuigen, omdat ze van dit alles getuige is los van de Vader. Is geschreven:

"Maar als hij niet naar je wil luisteren, neem er dan nog een of twee mee, zodat elke zaak door de mond van twee of drie getuigen kan worden bevestigd.(Matteüs 18:16)

"Dit is de derde keer dat ik bij je kom. Door de mond van twee of drie getuigen zal elke zaak worden bevestigd.(2 Korintiërs 13:1)

Vader, ik en Šárka zijn getuigen van deze dingen en voor de derde keer kom ik met deze getuigenis naar u toe.

"En ik hoorde de stem van Jehova zeggen: Wie zal ik sturen en wie zal voor ons gaan? En ik zei: Hier ben ik! Stuur het me.(Jesaja 6: 8)

Precies zoals Jesaja antwoordde, zo smeekte ik op het moment dat ik met de Vader sprak, toen hij me in een diepe slaap en in een visioen bracht op 10.7.2009/XNUMX/XNUMX. Het was niet alles waar ik om vroeg. Ik vroeg hierom:

"Kijk, ik heb je gezicht net zo hard gemaakt als hun gezichten en jouw voorhoofd net zo hard als hun voorhoofd. Als een diamant, harder dan kwarts, heb ik je voorhoofd gemaakt. Je zult niet bang voor ze zijn en je zult niet ontzet zijn over hun gezichten, want ze zijn een opstandig huis.(Ezechiël 3: 8,9)

Zend me naar de naties, naar de koningen van de aarde, om van u te getuigen, Vader. Toen hij me voorstelde aan de dag van de slachting van de olijfbomen, liet hij me daarin zien hoe mijn getuigenis zou eindigen. Het was een val van wat leek op een toren of uitkijkpost waar ik op de grond werd gegooid. Ik voelde de impact zelf niet, toen werd ik weer tot leven gewekt alsof ik sliep en stond op.

Ik smeekte: "Vader, wat zal er gebeuren met degenen die ik liefheb?". Het antwoord luidde: "Wees me trouw en vertrouw me volledig, dan zullen degenen van wie je houdt worden gered, hoe slecht hun omstandigheden ook zijn.". Toen leidde de geest me naar de gebeurtenissen na armageddon. Ik liep door de poort naar het koninkrijk van God, en rechts en links van mij lagen veel dode lichamen, en een eindje verderop zag ik zoiets als een grote menigte, waartoe kleine groepjes, de families van degenen die het overleefden, en daarin zag ik mijn kinderen, mijn eerste vrouw Petra, terwijl ze samen naar de menigte liepen.

Hoewel er overal veel doden vielen, rook het hele gebied naar zomerregen en heerste er overal een gevoel van vrede en liefde. Toen eindigde het visioen en ik werd wakker en leidde naar Jesaja hoofdstuk 6 om het te begrijpen.

"En hij zei verder: Ga en zeg tegen dit volk: Hoor keer op keer, maar begrijp niet; en keer op keer zien, maar geen kennis opdoen. Maak de harten van deze mensen ongevoelig, en hun oren, maak je ontoegankelijk, en hun ogen, je maakt ze blind, opdat ze niet zien met hun ogen, en dat ze niet horen met hun oren, en dat hun eigen harten begrijp niet en dat ze misschien niet echt terugkeren en genezing ontvangen.(Jesaja 6: 9,10)

Hoe graag ik ook verlang naar genezing, er is mij getoond dat dit is wat er zal gebeuren. Ik heb vaak gevraagd hoe lang dit allemaal nog gaat duren. Ik kreeg een visioen van twee keer dat ik het verkeerd begreep, het begin van die tijd voor de naties. Voor Babylon kreeg ik inzicht in hoe ik het juiste begin kon vinden, dat drieënhalf keer en zeven keer jaren duurde en eindigde op 16.1.2022-10-XNUMX. Alles duurde precies XNUMX en een half jaar. De tweede periode is qua lengte vergelijkbaar, maar ging door na deze eerste periode. En zo konden de woorden van de profeet Habakuk worden vervuld, die schreef:

"En Jehovah antwoordde mij en zei: Schrijf het visioen duidelijk op je aanwezig op de tafels zodat degene die er hardop voor zal voorlezen, dat kan lezen vloeiend. Want het visioen is nog steeds voor de vastgestelde tijd, en het is nog steeds een gier tot het einde en zal geen leugen vertellen. Zelfs als ze te laat zijn, verwacht ze nog steeds; het zal zeker uitkomen. Hij zal niet te laat zijn.(Habakuk 2:2,3)

Zoals velen weten presenteerde ik dit visioen, maar in de ogen van velen werd het uitgesteld en daarom verwachtten ze het niet meer en verwierpen mij en wat de hemelse Vader mij in dit visioen liet zien. Dit was omdat het volgende eerst moet gebeuren:

"En dus zei ik: Hoe lang nog, Jehova? Dan zei hij: Totdat inderdaad de steden in puin zullen vallen, zodat ze zonder inwoner zullen zijn, en de huizen zonder aardse mens zullen zijn, en de bodem van de aarde zal worden verdorven tot verwoesting; en Jehova zal inderdaad de mensen van de aarde ver weg houden, en in het midden van de aarde zal een verlaten staat inderdaad enorm worden verspreid. En er zal nog een tiende in zitten, en er moet weer iets gebeuren om het te verbranden, als een grote boom, en als een machtige boom, waarvan, wanneer se ze kappen, er is een stronk; haar stronk zal heilig zaad zijn. (Jesaja 6: 11-13)

Wat zal er nog meer te verbranden zijn? Over wie heeft Jesaja het?

"Maar de koning was boos en stuurde zijn troepen en doodde de moordenaars en verbrandde hun stad. Toen zei hij tegen zijn slaven: Het bruiloftsfeest is inderdaad voorbereid, maar degenen die waren uitgenodigd dat ze waren niet goed. Ga daarom naar de wegen die uit de stad leiden en nodig iedereen die je tegenkomt uit voor het bruiloftsfeest. Dus die slaven gingen de snelwegen op en verzamelden alles wat ze konden vinden, slecht en goed; en de huwelijksceremoniekamer was gevuld met degenen die aan tafel rustten. Toen de koning binnenkwam om de gasten te inspecteren, zag hij daar een man die geen bruiloftskleed droeg. Dus zei hij tegen hem: Man, hoe ben je hier gekomen als je geen bruiloftskleed draagt? Hij bleef sprakeloos. De koning zei toen tegen zijn dienaren: Bind zijn handen en voeten vast en gooi hem buiten in de duisternis. Er zal zijn jeho huilen en tandengeknars. Er zijn veel genodigden, maar weinigen uitverkoren.(Matteüs 22: 7-14)

Als de geest na de oorlog is uitgestort, zullen ook zij die slecht zijn zich bij de bruid voegen, want zij zullen komen en het geziene volgen, zonder berouw. En dat is de jurk die de bruiloftsgasten niet hebben, daarom worden ze symbolisch in de duisternis geworpen. Daarom zullen ze hun tanden knarsen, want bij de opstanding van de rechtvaardigen en de onrechtvaardigen zullen ze spijt hebben waar ze waren uitgenodigd, maar ze veranderden hun denkwijze, hun symbolische kleding niet.

Daarom worden we door de hemelse Vader gewaarschuwd dat deelname aan de bruiloft van het Lam een ​​grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt tegenover degene die ons onderwijst. Of het nu de hemelse Vader is, of een man die zichzelf heeft aangesteld als leraar van Gods woord. Laten we dit alles eens onderzoeken bij onze hemelse Vader, Jehova (Jehovah) God, zodat ik niemand op een dwaalspoor breng door mij blindelings te vertrouwen en niet zelf te vragen en niet zelf geesten te onderscheiden en dat door de naam van het Lam.

Mogen we in deze tijd de vrede van de Heer hebben voor het oordeel over Gods huis en grote verdrukking voor de naties. Laten we met heel ons hart, heel onze geest en al onze kracht zoeken naar degene die ons heeft geschapen en hem toestaan ​​ons zelf te onderwijzen. Het is niet mijn wil, maar de wil van hem die mij naar jullie heeft gestuurd, broeders en zusters. Niet om af te leiden, maar om ons te verzamelen en uit te dagen om samen op Jehovah's berg te wandelen.

Met Agape Je en Lord's broer en slaaf Igi

9 gedachten over 'Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk zes"

 1. Igor, stop onmiddellijk, iets beheerst je, maar het is niet goed.
  Je kunt alles verdedigen met de manier waarop je denkt en jezelf presenteert.
  Als je iets heel graag wenst of er goed over nadenkt, krijg je altijd antwoord, maar dat betekent niet dat God spreekt.
  Het is een val waar je herhaaldelijk in trapt.
  Ga terug en probeer je weg te vinden, ga naar het begin.
  Ik wens je nederigheid en dan zul je een manier vinden.
  Onthoud en kijk naar wat je doet, is dat niet hoe goedheid zich gedraagt?
  Kan iemand tot God komen die geen goed doet?

  1. Beste Jiří, bedankt voor je woorden, hoewel ik het er niet mee eens ben. En je zult zeker weten waarom je zo reageert. Stuur mij gerust een e-mail, ik wil er niet publiekelijk over praten. We kunnen elkaar zelfs bellen als je daartoe de moed hebt. Je hebt mijn telefoon.

   Moge de Vader je onderwijzen en helpen in wat je doormaakt.

 2. Beste Igor,
  Ja, ik weet waarom ik zo reageer. Je schrijft hier voortdurend je wijsheid op (wat je goed recht is), maar ik zie dat je andere mensen erin meesleept, je hebt het waarschijnlijk gemist.
  Je begint op Paul, James, enz. te lijken.
  Je hebt ook een spirituele vrouw gevonden. Je noemt Šárka Ráchel.
  Ik weet dat je het presenteert als een spiritueel relatievlak, maar dat is nu juist het punt. Op deze manier kun je elke domheid die je in je verbeelding kunt creëren, labelen en verdedigen.
  Als je dit christendom noemt, of een of andere voorstelling uit Babylon of hoe je het ook wilt noemen, hartelijk dank. Je bent inderdaad geascendeerd, maar waar?
  Probeer je voor te stellen dat iedereen die je volgt, zal doen wat jij doet. Hoe zou het er uitzien en uitpakken?
  Als er waarheid in jou zou zijn, zou het zeker het koninkrijk van God zijn, maar als ik me voorstel dat ik zou moeten handelen en denken zoals jij, zie ik een koninkrijk, maar niet dat van God.
  Zoals altijd zul je betogen dat iedereen het aan Yehoshua moet vragen en antwoord moet krijgen, maar dat is de valkuil die je niet ziet. Zo lang 'waad' je in geschriften en fantasieën die je niet ziet.
  Ik heb een tijdje geprobeerd de betekenis te vinden in wat je schrijft, maar ik vond er niet de waarheid in. Ik zie Igor alleen als een spin, die zijn web op internet (zijn website) verspreidt en oprechte zoekers naar zijn gedachten probeert te bereiken en in de val te lokken.
  Jullie beginnen langzaam maar zeker een gemeenschap te creëren van degenen die mentaal uit Babylon zijn gestapt en het lijkt erop dat ze zichzelf eindelijk hebben bevrijd, maar toen ze zichzelf begonnen te definiëren, creëren ze iets anders en het is alsof je begint om de basis te leggen voor een nieuwe kerk.
  Misschien is dit de manier waarop de kerk lang geleden begon te ontstaan.
  Je kraamt onzin uit en het begint ook andere mensen te beïnvloeden.
  Daarom schrijf ik.
  Ik heb het belangrijkste opgeschreven wat ik moest schrijven. Ik verwacht niet dat je het daarmee eens bent, maar ik verwacht wel dat je nadenkt.
  Ja, ik geef er de voorkeur aan om schriftelijk met u te communiceren. Ik wil niet met je praten. Ik ben niet bang voor Igor, maar voor wat hij vertegenwoordigt en wat achter hem staat. Het is niet goed, zelfs als het zich voordoet als hen.
  Ik denk niet dat je met opzet schade probeert te veroorzaken, integendeel. Zo werkt het Kwaad.
  Ik bel je niet, maar als je liever belt dan sms'en, neem ik aan, je hebt mijn nummer ook.

  1. Beste Jirko. Hoewel ik u na uw volgende opmerking telefonisch heb gesproken, zal ik alleen op uw emoties reageren. Je beweert iets wat ik niet heb geschreven. En het is het bewijs dat je dingen emotioneel hebt onderzocht. Als je het bij het verkeerde eind hebt in zo'n fundamentele kwestie als de juiste identificatie van de spirituele Leah en Rachel, dan wordt alleen duidelijk wat je mij hebt toegegeven. U hebt de Schriften niet gelezen, laat staan ​​bestudeerd.

   Ik wens u het beste en moge u Ezechiël 18 hoofdstuk en Romeinen 2:1-11 bestuderen. Moge de hemelse Vader u eventuele toekomstige oordelen vergeven overeenkomstig Zijn wil.

   1. Beste Igor,
    Het was mijn plicht om te waarschuwen en te waarschuwen.
    Ik kan niets meer doen en het heeft geen zin.
    Ik wens je niet veel succes bij het schrijven van artikelen, maar ik wil wel dat je mensen die God zoeken, begrijpt en stopt met het beïnvloeden ervan.
    Het is voor niemand goed, behalve voor de Boze.
    Dus hopelijk komt het goed.

    1. Dus, Jirko, ik moet je antwoorden: wat betekent 1 Johannes 5:18-21

     De brieven van Johannes zijn gericht aan degenen die uit de hemelse Vader zijn geboren. Dat zijn 144 duizend. Ook de bruidsmeisjes, die na de uitstorting van de geest tot de symbolische verstandige maagden behoren, hebben een aandeel aan deze woorden. Het zal na de oorlog, aan het einde, worden uitgestort. Tot nu toe hebben slechts 144 duizend hier last van.

     "Wij weten dat niemand die uit God geboren is, zondigt, maar Hij die uit God geboren is, waakt over hem, en de goddeloze grijpt hem niet aan."

     Wat betekent het om uit God geboren te zijn? Om toe te staan ​​dat de hemelse Vader degene is die onderwijst en dat de onderwezenen tot Christus komen. Zij zullen de geest en het hart van Yehoshua ontvangen. Omdat hij bij Jehosjoea is, heeft de Duivel geen macht over hem.

     Wat betekent zonde? Mis het doel. Daarom zondigt iemand die op deze manier is onderwezen niet, omdat hij alles vervult wat de hemelse Vader hem zelf geeft door de Geest van God.

     Om dit te begrijpen. Als mijn hemelse Vader me zegt dat ik naar de andere kant van het land moet omdat er iemand is die mijn hulp nodig heeft, stap ik gewoon in de auto en ga.

     Het doel moet en wordt bereikt. Satan kan dat niet veranderen.

     "We weten dat we van God komen, maar de hele wereld ligt in de macht van de boze."

     Hier lijkt alles duidelijk. 144 duizend begrijpen het dieper. Het heeft te maken met liefde voor onze vijanden. We weten dat ze worden bedrogen. 144 duizend, iedereen is bereid voor de Vader te sterven, zelfs voor iemand als Bill Gates zelf, Biden en dergelijke, als het hem zou redden en hij zou hervormen.

     ‘Wij weten echter dat de Zoon van God is gekomen en ons inzicht heeft gegeven om de ware te kennen. En we zijn verbonden met de werkelijkheid door zijn Zoon, Yehoshua Christus. Dit is de ware God en het eeuwige leven.”

     Hoe toont de Heer Yehoshua ons het vermogen om te redeneren? Het is dat we volledig naar Zijn stem luisteren. Als hij zegt dat we niet naar hem toe kunnen gaan, klagen we niet, maar doen we wat gedaan moet worden. Om door de hemelse Vader te worden onderwezen, alleen dan mogen we tot Christus komen. Het draait nog steeds om dit inzicht. (Johannes 6:43-47; Jeremia 31:34; Maleachi 3:16-18)

     Wat moet iemand die redelijk is, eigenlijk doen? Hij moet eerst zelf de Vader benaderen, en als hij dit ziet, zal hij ook naar ons toe komen.

     "Kleine kinderen, pas op voor afgoden.".

     Waarom moeten we op onze hoede zijn voor afgoden? Welk soort? Wat ons op een dwaalspoor kan brengen. Opnieuw een concreet voorbeeld. Ik zal iets leren dat niet Bijbels is. Je zult naar mij luisteren. Als je niet zelf naar de Vader gaat en hem vraagt ​​hoe het werkelijk gaat, dan word ik je idool. Je weet niet of ik correct lesgeef.

     Op een gegeven moment werd ik je idool, toen jij verliefd werd en ik jouw sap werd, hoewel dit niet op de agenda stond, herkende je niet wat uit de geest van de Vader kwam. Je wilde een vrouw die je alleen maar geestelijk wilde helpen. Je jaloezie heeft je geest verblind.

     Je hebt vandaag verschillende keren tegen me gelogen. Dus ik zal je herinneren aan een van de leugens:

     'Ik heb geen e-mails naar Šárc gestuurd, en dat ben ik ook niet van plan.'

     Waarom heeft ze er twee van jou gekregen? Heb je haar daar niet per ongeluk voor gewaarschuwd? Ik weet niet wat je erin schreef. Ik vraag het alleen maar. Ik neem aan dat het zo zal zijn, want zo reageerde je toen ik je oogappel en je bedoelingen werd.

     ‘Na vandaag ben je voor mij zeer onbetrouwbaar.
     Ik heb een geur voor boeven en boeven
     Ik herken dit. Jij beseft het misschien niet, maar ik wel"

     Als je bij jezelf begint, Jirko. Hoe hij de ontmoeting met Šárka en andere dingen heeft afgedwongen, dan begrijp je misschien wie hier de manipulator, leugenaar en boef is. Lees Openbaring 11:4-6. Je kunt niet van mij winnen en geloof me, ik wil je geen pijn doen.

     Alsjeblieft, zoals ik je smeekte, vecht niet tegen me. Ik niet, maar de hemelse Vader wel.

     1. Verdomd, je bent gek en je bedreigt nog steeds. Waarom denkt u dat u zo belangrijk bent dat uw hemelse Vader met uw zaken te maken heeft of voortdurend met vragen over onzin zit?
      Kom tot bezinning en bedreig mij niet met een hemelse vader.
      Dat heb ik nog niet gezien 🙂

Reacties zijn gesloten.