Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk één

Verspreid de liefde

Laten we horen en begrijpen wat Jesaja ons vertelt. Laten we onszelf corrigeren, want wat ik nu ga bespreken is als vuur voor deze dagen. Een vuur dat de hele bewoonde aarde zal raken en niemand zal ontsnappen tenzij ze van denken veranderen.

Laten we alstublieft onze aandacht richten op de hemelse Vader Zelf, de Schepper van hemel en aarde, JeHoVaH (Jehovah) God in Yehoshua's naam, of het nu vanuit menselijke wijsheid is of vanuit de geest. Laten we navraag doen in de naam van Yehoshua.

"Het visioen van Jesaja, de zoon van Amoz, over Juda en Jeruzalem in de dagen van Juda's koningen Uzzia, Jotham, Achaz a Hizkia:(Jesaja 1:1)

In welke jaren is deze verklaring tot ons gekomen? Uzzia regeerde van 807-755 v.Chr. (2 Kronieken 26:13). Jotham 755-739 v.Chr. (2 Kronieken 27:1). Achaz 739-723 v.Chr. (2 Kronieken 28:1) en Hizkia 723-694 v.Chr.

Als we bedenken dat Jesaja geestelijk volwassen moest worden om als profeet serieus te worden genomen, moet Jesaja achter in de dertig zijn geweest. Als we bedenken dat de eerste profetie tot hem kwam in het laatste jaar van de regering van Uzzia, zoals het zesde hoofdstuk van het boek Jesaja ons vertelt, werd hij geboren rond 30 v.Chr. Volgens de apostel Paulus en de mondelinge joodse overlevering doodde Hizkia's zoon Manasse hem toen hij hem met een zaag in stukken liet hakken. Dit kan niet gebeurd zijn vóór 6 v.Chr. Zijn leeftijd bereikte daarmee ongeveer 785 jaar.

Waarom breng ik dit ter sprake? Omdat velen van ons werden geroepen om aan te kondigen wat er meer dan drie decennia geleden zou gebeuren. Onze woorden en waarschuwingen werden altijd uitgesproken alsof de volgende dag de Eindtijd zou komen. Dat is de reden waarom velen onze ideeën tegenwoordig niet serieus nemen. Wanneer we het daadwerkelijke begin van de Eindtijd hebben bereikt, dat is 30.9.2015/8/XNUMX, dan zijn er weer bijna XNUMX volle jaren verstreken, wat erg symbolisch is gezien het getal acht, dat in de Bijbel verwijst naar beëindiging. Deze schijnbare vertraging verraste veel van de volgelingen van Heer Yehoshua en wiegde hen in een geestelijke slaap.

Wat manifesteerde deze spirituele slaap? De Heer Yehoshua beschreef het als volgt:

"Yehoshua ging verder om ze te beantwoorden, Hij sprak tot hen in gelijkenissen en zei: Het koninkrijk der hemelen werd als een man, aan de koning die een bruiloftsfeest hield voor zijn zoon.(Matteüs 22:1,2)

De Hemelse Vader, JeHoVaH (Jehovah) God bereidde een bruiloftsfeest voor zijn Zoon, voor het Lam, Yehoshua de Gezalfde (Christus), zodat de roeping erop rustte. Daarom stuurde hij degenen die door hem waren opgeleid, die hij zijn slaven noemde. Wanneer gebeurde dat?

"Hij komt terug op de afgesproken tijd en inderdaad zal hij tegen het zuiden komen; maar de laatste keer blijkt niet hetzelfde te zijn als de eerste keer. En Kitim-schepen zullen zeker tegen hem komen en hij zal moedeloos moeten worden. En inderdaad zal hij terugkeren en openlijke beschuldigingen uiten tegen het heilige verbond en krachtdadig handelen; en hij zal terug moeten komen en zal rekening houden met degenen die het heilige verbond verlaten.(Daniël 11: 29,30)

Wanneer was dat afgesproken tijdstip? We moeten dit onderzoeken in de menselijke geschiedenis. De enige gebeurtenis die hiermee overeenkomt, is een reeks gebeurtenissen die we in verband kunnen brengen met de FED-wet van 26.12.1913/XNUMX/XNUMX en de daaropvolgende stappen, toen de koning van het noorden en vervolgens Pruisen in een coalitie van twee andere landen, Oostenrijk-Hongarije en Italië ontketende het eerste deel van het Grote Conflict tussen de Koning van het Noorden en de Koning van het Zuiden, Groot-Brittannië, dat zich ook aansloot bij een coalitie met Frankrijk en Rusland.

Omdat Pruisen de overhand had, moest Groot-Brittannië in het reine komen met zijn kolonie, die al in 1776 na Christus de volledige onafhankelijkheid had uitgeroepen en zichzelf de Verenigde Staten noemde. Deze kolonie was het land van Kitim. Letterlijk het meest westelijke land. Eerder werd Spanje als zo'n land beschouwd, totdat aan het hele zogenaamde centrum van de wereld Europa werd onthuld dat er verder naar het westen een ander continent was, Zuid- en Noord-Amerika.

In 1915 sloot de Koning van het Zuiden een vredesverdrag met de VS en ontstond een lammetje met twee horens, dat in 1945 al op het symbolische zand van de mensheid stond, omdat het als een zandkorrel was in vergelijking met vroegere jaren, toen de bevolking bedroeg gemiddeld ongeveer een half miljard mensen. Een half miljard goud. (Vergelijk Openbaring 13:11) Hij verrees dus niet tegelijk met het zevenkoppige wilde beest dat in 1945 net uit de zee van de mensheid was opgedoken. (Openbaring 13:1)

De jongere zus van Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, stuurde in 1917 haar oudere zusterschepen met hulp, met haar troepen, en zo bereikte het conflict een patstelling. Dankzij de financiële invloed van de VS was er de vernietiging van Pruisen, de verbrokkeling ervan, en Duitsland werd moedeloos als opvolgerland. Daarom moest Adolf Hitler zich wenden tot degenen die het heilig verbond verlieten, tot de katholieke kerk en op 20.7.1933 juli XNUMX een concordaat met hem sluiten.

Het doel van de overeenkomst was degenen te doden die hun Schepper bij naam kenden, omdat zij in die tijd Gods slaven waren. Het onkruid waartegen Jesaja profeteert, en niet alleen tegen hem, is buiten zichzelf van woede en bespot op alle mogelijke manieren degenen die de ware naam van God JeHoVaH (Jehovah) verkondigen. Dus ze zien niet en begrijpen niet wat er echt is gebeurd dankzij het concordaat en vervolgens in andere landen over de hele wereld van 1935 tot 1949, toen deze groep het derde vat met meel werd, waar een vrouw, MYSTERIE-BABYLON DE GROTE, deed haar zuurdesem erin en de container werd een buigzaam, gemakkelijk kneedbaar deeg. (Vergelijk met Daniël 11:31-35)

"En hij stuurde zijn slaven om op het bruiloftsfeest degenen te roepen die waren uitgenodigd maar niet wilden komen.(Matteüs 22:3)

Hun uitzending begon al in 1918, maar de religieuze huizen namen dit niet serieus en deden er alles aan om de uitnodiging af te wijzen.

"Opnieuw stuurde hij andere slaven en zei: Zeg tegen de genodigden: Kijk, ik heb het eten klaargemaakt, mijn stieren en vetgemeste dieren zijn geslacht en alles is klaargemaakt. Kom naar de huwelijksreceptie. Maar ongeïnteresseerd gingen ze, de een naar zijn eigen veld, de ander naar zijn vak;(Matteüs 22:4,5)

We zagen dit in 1931 toen de hemelse Vader degenen die zijn naam kenden rijkelijk zegende en hen toestond die op hun schild te zetten. Hoewel ze werden gedekt door de zionistische marionet Rutherford en de groep zich om hem heen verzamelde, waren de opkomende congregaties onafhankelijk en werden hun oudsten door de leden zelf gekozen door middel van stemming, volgens spirituele volwassenheid en niet door het voorstel van vandaag, dat van bovenaf moet worden bevestigd door degenen die boze slaven zijn geworden, en die dankzij de wijn van geestelijke hoererij en het verbond dat ze met Sheol sloten dat hun schapen daar niet langer naar beneden zouden gaan, zoals Jesaja uitlegt in het 28e hoofdstuk, na 1949 de volledige controle overnamen van wat was eens graan.

"maar de anderen grepen zijn slaven, behandelden ze hen schaamteloos en doodde ze.(Matteüs 22:6)

Dit gebeurde van 1935-1945.

"Maar de koning werd boos en stuurde zijn troepen en vernietigde die moordenaars en stak hun stad in brand.(Matteüs 22:7)

Ben je verbaasd dat er zo'n lang tijdsverschil was? Er moesten namelijk 144 duizend pro gevonden worden De tijd van het einde, die weer het graan is dat zijn opbrengst voortbrengt, soms dubbel, soms vijfvoudig en soms tienvoudig.

Dus wie verwacht dat er nu nog een genocide op Gods slaven zal plaatsvinden, voordat hun stad in brand staat, heeft het mis. GROTE BABYLON.

(Uitleg = wat velen niet begrepen:

De komende oorlog is gericht tegen degenen die de Heer Yehoshua onkruid noemde. De voorzichtige bruidsmeisjes zullen door de oorlog worden getroffen als ze niet uit hun Babylonische huizen zijn gekomen. 144 duizend, of de bruid, dus ze wordt beschermd door haar volledige vertrouwen in de Vader. Dit is nog geen tijd van oorlog met de heiligen. Daarom wordt er gezegd:

"Iedereen die de naam van Jehovah aanroept, zal veilig ontkomen." (Joël 2:32 of 3:5 volgens de vertaling die wij gebruiken)

Velen huilen om de gebeurtenissen in de wereld waar velen die in de naam van Jezus hebben geloofd ter dood worden gebracht. Maar dat is niet de echte naam die we moeten aanroepen om gered te worden.

"Iedereen tenslotte die de naam van Yehoshua aanroept, zal worden opgeslagen.(Romeinen 10: 13)

"Geliefden, geloof niet elke geïnspireerde verklaring, maar probeer geïnspireerde uitingen te zien of ze van God komen, omdat er vele valse profeten de wereld in zijn gegaan. Zo herken je een geïnspireerde uitspraak van God: Elke geïnspireerde verklaring die belijdt dat Yehoshua Christus in het vlees is gekomen, het komt van God, maar geen geïnspireerde uiting, hij die Yehoshua niet belijdt, komt niet van God. Verder, dat is de geïnspireerde uitspraak de antichrist, waarvan je hoorde dat het zou komen, en nu is het al in de wereld.(1 Johannes 4:1-3)

Welke geïnspireerde uitspraak van de Duivel die tegen Christus Yehoshua is, hebben we gehoord en is in de wereld geweest sinds 14 Nisan 33 AD, toen die uitspraak door Pontius Pilatus boven de stauros werd geplaatst om de afvallige Judas te bespotten? Jezus, Koning der Joden! Wiet heeft geen geest omdat ze een roekeloze maagd is, een bruidsmeisje. Hun spirituele olie is op, dus nu de bruidegom hier is, willen ze dat de andere bruidsmeisjes wat van hun olie, spiritueel begrip, hebben, maar ze hebben zelf niet genoeg. Hoe manifesteert het zich? Dat ze zelf de echte bruid niet herkennen. Ze voelen innerlijk wie het is, maar omdat ze vleselijk zijn en verontreinigd door het zuurdesem van hun vaten waaruit ze kwamen, zullen ze elke laster geloven. Hun inzicht zal komen wanneer de geest wordt uitgestort. En het zal worden uitgestort als er hier geen onkruid is. En wanneer is hij er niet? Totdat een groot deel van de stad afbrandt.

LUISTER DAAROM NAAR DE SCHUIMENDE SLAG DIE DE HEMELSE VADER MET VUUR ZAL SMELTEN!

"Hoor, hemel; en geef oor, aarde, want Jehovah zelf heeft gesproken: Ik voedde en voedde mijn zonen op, maar zij kwamen tegen mij in opstand.(Jesaja 1: 2)

Hoe ben je in opstand gekomen en hoe heeft je hemelse Vader je opgevoed? Net als Israël in de tijd van Jesaja, bracht Hij u tot de melk der kennis, maar u kon niet gecorrigeerd worden. Je bent een afgodisch uitschot geworden, schuimend schuim dat de spot drijft met de naam van je Schepper en de naam van zijn Zoon. Dus we lezen bijvoorbeeld een opmerking als deze:

"dus ik hoop dat die Jehovist rages ook een virus zijn ????"

Onkruid heeft geen onderscheidingsvermogen, dus gooien ze de bruid, degenen die haar toebehoren, onmiddellijk in dezelfde zak als de muren van Babylon de Grote. Waarom? Omdat de wiet weigerde te worden onderwezen, en als buigzaam deeg liet hij zich omkopen in de gedachtevorm die voor hem was gemaakt door Satan, wie weet dat iedereen die Jehovah en Yehoshua's naam aanroept, dat hij veilig zal ontsnappen en dat de vlammen van het komende vuur hem en zijn huishouden niet zodanig zullen raken dat ze door dit vuur zouden worden verbrand. Dus luister naar spotters, wat de Schepper van hemel en aarde tegen je zegt en laat je snel corrigeren. Waarom?

"Een stier kent zijn koper goed, en een ezel de kribbe van zijn eigenaar; Hij kent Israël niet, gedragen mijn eigen mensen zich niet begripvol. Wee de zondige natie, het met ongerechtigheid beladen volk, het criminele zaad, de zonen des verderfs! Ze verlieten Jehova, ze behandelden de Heilige van Israël met minachting, ze keerden terug.(Jesaja 1: 3,4)

Wie is Israël vandaag de dag? Een vleselijke natie? Je noemde ons geen onkruid SPIRITUEEL ISRAËL? Dwaze maagd, geestelijke Efraïm, handelt u niet zonder begrip? Respecteer je je Schepper niet? Je zou jezelf niet toestaan ​​om je eigen fysieke Vader bijnamen te noemen, maar Schepper, zelfs om hem in het gezicht te spugen, dat is van jou! Dus luister naar wat je moet doen!

"Waar anders word je nog meer verslagen dat je meer rebellie toevoegt? Het hele hoofd is ziek en het hele hart is zwak. Van de voetzool tot het hoofd is er geen gezonde plek op hem. Verwondingen en kneuzingen en verse kneuzingen werden niet samengeknepen of verbonden of verzacht met olie.Jesaja 1:5,6)

Je bent een roekeloze maagd in de ogen van de hemelse Vader, als een volkomen kreupele, als iemand die geslagen is zodat er geen plaats meer is die gezond is. Niemand heeft je blauwe plekken verzacht met de spirituele olie van begrip, daarom zijn je wonden ongeneeslijk.

"Uw land is een woestenij, uw steden zijn met vuur verbrand; je land recht voor je wordt opgeslokt door vreemden, en die trigger is als verstoring door vreemden.(Jesaja 1: 7)

Dit is precies wat u nu te wachten staat, want zo sprak de mond van JeHoVaH (Jehovah's) legerscharen van geestelijk Israël. Voordat de hele interpretatie van Jesaja voltooid is, zal het over jou komen, dochter van Sion!

"En de dochter van Sion bleef als een hut in de wijngaard, als een wachtershokje in een komkommerveld, als een belegerde stad. Als Jehovah ons leger was geweest, zou hij de weinige overlevenden niet hebben achtergelaten, we zouden worden als Sodom, we zouden ook op Gomorra lijken.(Jesaja 1: 8,9)

Er komen twee dingen over je, Zion, dochter van Sion, waar je niet aan hebt gedacht. Project Blue Beam, voor degenen onder jullie die de leugens geloven over opgenomen worden, zodat het kwaad jou en de Koning van het Noorden, die is geroepen om het onkruid te verbranden, niet zal overkomen. Heb je geen ogen om de dochter van Sion te zien? Waarmee zal je vergeleken worden? Naar Sodom en Gomorra, naar de as die we kunnen zien.

"Hoor Jehovah's woord, de dictators van Sodom. Luister naar de wet van onze God, de mensen van Gomorra. Wat heb ik aan de overvloed van uw offers? zegt Jehova. Ik heb genoeg van hele brandoffers van rammen en het vet van weldoorvoede dieren; en ik vond geen plezier in het bloed van jonge stieren en lammeren en geiten.(Jesaja 1: 10,11)

Net zoals de hemelse Vader geen behagen schepte in de offers van het vleselijke Israël, zo heeft Hij geen behagen in de offers van uw lippen. Waarom? Want er staat geschreven:

"Dit volk eert me met hun lippen, maar hun hart is ver van mij verwijderd.(Matteüs 15:8)

Ephraim, als je de hoofdstuk- en versnummers, hun symboliek, maar begreep, zou je weten hoe je je denken kunt veranderen.

"Als je steeds binnenkomt om mijn gezicht te zien wie heeft het van jou nodig om mijn hof te vertrappen?(Jesaja 1: 12)

Je hebt al 42 maanden geen voet in de tuin gezet? Moet deze binnenplaats niet helemaal worden weggegooid?

"En mij werd een rietstok gegeven als een staf, zeggende: Sta op en meet de tempel van God altaar en het altaar en degenen die daarin aanbidden. Maar de binnenplaats die buiten de tempel ligt heiligdom, gooi het volledig weg en meet ze niet, omdat het aan de natiën is gegeven, en zij zullen de heilige stad tweeënveertig maanden lang met hun voeten vertrappen.(Openbaring 11: 1,2)

Hoor verder, Efraïm, wat je verkeerd doet, zodat er genezing kan komen voordat dit alles jou overkomt.

"Stop met het maken van nog meer waardeloze graanoffers. Frankincense is walgelijk voor mij. Nieuwe manen en sabbatten, vergaderingen bijeenroepen - ik kan er niet tegen gebruik onheilspellende krachten samen met de feestelijke bijeenkomst. Mijn ziel haat je nieuwe maan en je feestdagen. Ze werd een last voor mij; Ik ben het dragen beu je.Jesaja 1:13,14)

Bezoeken aan religieuze huizen, tempels, koninkrijkszalen, waar je niet alleen wierook gebruikt, maar als spirituele wierook, wanneer je je gebeden opdraagt ​​in je plechtige bijeenkomsten vol huichelarij en vleselijke liefde alleen voor degenen die leren en geloven wat je doet, waar haat wordt onder elkaar gekweekt en haat jegens je medemensen omdat je in je eigen ogen iets meer bent. Wat is de waarde van zo'n geestelijk graanoffer?

"En als je je handpalmen spreidt, Ik verberg mijn ogen voor jou. Ook al bid je veel, ik luister niet; je handen, ze zijn gevuld met bloedvergieten.(Jesaja 1: 15)

De Hemelse Vader walgt van je daden, daarom sluit hij zijn ogen en stopt zijn oren, en Satan mag ons ziften als tarwe, zoals de Heer Yehoshua zelf zei:

"Simon, Simon, kijk, Satan heeft je geëist, om je te zeven als tarwe.(Lucas 22: 31)

Moet het kaf niet van het koren worden gescheiden?

"Was jezelf; reinig jezelf; verwijder de slechtheid van uw daden uit mijn ogen; stop met slecht doen. Leer goed te doen; zoek de wet; corrigeer de onderdrukkers; rechtbank houden voor vaderloze jongens; zorg voor de weduwen.(Jesaja 1: 16,17)

Hoe krijg je begrip voor jezelf Ephraim? Zult u zich niet laten onderwijzen, zoals de Schepper van hemel en aarde, uw Insteller, Efraïm, in Jeremia 31:34, toen hij een Nieuw Verbond met u sloot, dit aan u aankondigt? Zal het niet zo zijn dat u eindelijk uw Verlosser, de Heer Yehoshua, zult geloven die u vertelt dat u zonder deze training niet tot Hem gebracht zult worden?

"Niemand kan tot mij komen tenzij hij zich aangetrokken voelt tot de Vader die mij heeft gezonden; en ik wil hem op de laatste dag tot leven wekken.(Joh. 6: 44)

Efraïm, liegt uw verlosser, de Heer Yehoshua Christus, tegen u? Het is niet nodig om die glorieuze plechtige bijeenkomsten vol hypocriete liefde te verlaten, dus hoe staat het hier geschreven?

"En ik hoorde een andere stem uit de hemel, die zei: Ga uit van hem, mijn volk, als je niet met hem wilt delen in zijn zonden en als je een deel van zijn wonden niet ontvangt.(Openbaring 18: 4)

Zijn Efraïm niet twee dingen die over de hele bewoonde aarde komen door die plagen? Wie zal het je leren? Een man in de vorm van een geit die sinds maart 2020 bezeten is door een demon na de val van Babylon de Grote? Of is het JehoVaH (Jehovah) van legers zelf?

"Dus kom en laten we de zaken tussen ons regelen, zegt Jehovah. Zelfs als uw zonden als scharlaken blijken te zijn, zullen ze wit worden als sneeuw; zelfs als ze zo rood waren als karmozijnrode stof, zouden ze zelfs als wol worden. Als je wilt en je zult echt luisteren, je zult goed eten dingen Aarde. Maar als je weigert en inderdaad zult u opstandig zijn, u zult door het zwaard worden verslonden; ten slotte Tak de mond van Jehovah sprak.(Jesaja 1:18-20)

Nu krijgen we een zegen of een vloek voorgeschoteld. Wat kiest u, dochter van Sion?

"Hoe werd het trouwe stadje een prostituee! Het was vol gevoel voor recht; gerechtigheid woonde erin, maar nu moordenaars.(Jesaja 1: 21)

Weet je niet naar welke stad Jesaja verwijst? Dus je moet wachten terwijl ik de interpretatie voor het 22e hoofdstuk van dit boek presenteer:

"Je was vol lawaai, een stormachtige stad, een vrolijke stad. Uw gedoden zijn niet degenen die zijn gedood door het zwaard of degenen die zijn gedood in de strijd.(Jesaja 22: 2)

Wat is er met jou gebeurd, dochter van Sion, als een kleine stad?

"Uw zilver is schuimend schuim geworden. Uw witbier wordt verdund met water. Uw prinsen zijn koppig en jsou metgezellen van dieven. Elk van hen houdt van steekpenningen en jaagt op geschenken. Ze houden geen rechtbank voor vaderloze jongens; en zelfs wettelijke voogden krijgen er geen toegang toe. Vandaar de verklaring Rechtsaf Heer, Jehovah van legers, de Machtige van Israël, is: Ha! Ik zal mezelf verlossen van mijn tegenstanders en ik wil wraak nemen op mijn vijanden.(Jesaja 1:22-24)

Wat is jouw zilver? Het is uw begrip dat u ruilt als geld om de harten van uw medemens te kopen, met uw perverse leringen, uw perverse boodschap, die u aanziet voor dat wat werd gebracht door de Heer Yehoshua zelf, onze Verlosser die in het vlees kwam.

Uw prinsen, uw introducties, predikers, pastoors, oudsten van de kerk of hoe u ze ook noemt, ze jagen winst en geschenken na om degenen die nog hoger staan ​​om te kopen, om wreed over u te heersen en in schaamteloze luxe te leven. Daarom is er onder u geen wet voor een vaderloze jongen, omdat u deze "jongen" niet toestaat om zelf naar de hemelse Vader te komen. Omdat een vrouw geen toegang heeft tot haar eigenaar, is het alsof ze weduwe is geworden, omdat je haar niet toestaat om met jouw emotionele bevelen en leringen naar de Heer Yehoshua te komen.

"En ik wil mijn hand naar je toe keren en ik zal je schuimige slak smelten als loog en ik wil al je afval verwijderen. En ik wil voor u weer een rechter brengen zoals in het begin en een raadgever voor u zoals in het begin. Dan wordt u Stad van Gerechtigheid, Trouwe Stad genoemd.(Jesaja 1: 25,26)

Wie brengt de hemelse Vader u als in het begin, dochter van Sion, Efraïm? Is zij niet de bruid, 144 duizend? Hoe vind je het als je niet genoeg geestelijke olie in je lamp hebt? Waar koop je het wanneer IS DE BRUIDEGOM HIER?

"Zion zal in gerechtigheid worden verlost en zijn die terugkeren, door gerechtigheid. (Jesaja 1: 27)

co I Wetteloosheid? Het is niet helemaal het tegenovergestelde RECHTSAF? Je verplicht je niet WETTIGHEID door te spugen op de ware naam van uw Schepper en de ware naam van uw Verlosser, het Lam? Wie zal je correct antwoorden? Die man in de vorm van een geit bezeten door een demon op Uw feestelijke bijeenkomsten? Of Degene die jou heeft geschapen, wanneer je met hem spreekt en hem bij zijn ware naam noemt?

"En de ondergang van de opstandige en de zondige zal tegelijkertijd plaatsvinden, en zij die Jehovah verlaten, zullen aan hun einde komen.(Jesaja 1: 28)

Je zult blijven lachen om de spotlijster als het om jou gaat. Hebben niet de muren van Babylon de Grote hun Schepper in de steek gelaten, ook al kennen ze hem bij zijn ware naam? Wie zal vallen als de koning van het noorden naar buiten moet komen om eindelijk te doen waarvoor hij is opgevoed?

"Ze zullen zich tenslotte schamen voor de enorme bomen waar je naar verlangde, en je zult versteld staan vanwege de tuinen die je hebt uitgekozen. (Jesaja 1: 29)

Naar wat voor tuin heb je verlangd? Nadat uw leiderschap zich heeft opgebouwd over religieuze huizen heen en met een massieve muur? Is dit je eerder overkomen?

"Want je zult worden als een grote boom waarvan de bladeren verwelken, en de tuin die geen water heeft.(Jesaja 1: 30)

Wat voor water mis jij? Zei de Heer zelf niet tegen Jozua de Samaritaan, wat voor soort water is dat?

"Wie van dat water drinkt die ik hem wil geven, hij zal nooit dorst krijgen, maar het water dat ik hem wil geven, zal in hem een ​​bron van stromend water worden dat eeuwig leven schenkt.(Joh. 4: 14)

Je beweert dat je dronken was. Hebt u werkelijk het water aanvaard dat u vertelde dat wij onderwezen moeten worden door de hemelse Vader zelf, JeHoVaH (Jehovah) der heerscharen? Dat we alleen dan naar de Heer Yehoshua worden gebracht en naar een permanente bron van water waar niemand ooit nog naar zal dorsten?

"En een sterke man zal zeker een sleep worden en de vrucht van zijn activiteit door een vonk; en beide zullen zeker tegelijkertijd ontbranden a er zal niemand zijn om te evenaren.(Jesaja 1: 31)

Wat is deze sterke man en wat is zijn activiteit die tegelijkertijd ontstoken zijn? Kun je het niet zien? Hij is de koning van het noorden. Zijn naam is VLADIMIR VLADIMIROVICH POETIN!!! Wat veel analisten beschouwen als incompetentie, onredelijke stappen om Rusland in een permanente oorlog te houden, DAT IS DE VOORBEREIDING! GEEN ZWAKTE! Wil je je laten ontslaan? Je droom zal snel uitkomen.

Laten we verder luisteren naar wat de Schepper van hemel en aarde Zelf ons verkondigt en ons verbazen, want Zijn hand is nog steeds uitgestrekt!

Vrede voor iedereen Je broer en dienaar van de Heer Igi

Analyse van het tweede hoofdstuk hier

Een gedachte over "Het visioen van de profeet Jesaja - hoofdstuk één"

  1. Ik moet deze zin uitleggen, die velen niet begrepen:

    "Dus wie verwacht dat er nu nog een genocide op Gods slaven zal plaatsvinden, voordat hun stad, BABYLON DE GROTE, in brand wordt gestoken, heeft het mis."

    De komende oorlog is gericht tegen degenen die de Heer Yehoshua onkruid noemde. De voorzichtige bruidsmeisjes zullen door de oorlog worden getroffen als ze niet uit hun Babylonische huizen zijn gekomen. 144 duizend, of de bruid, dus ze wordt beschermd door haar volledige vertrouwen in de Vader. Dit is nog geen tijd van oorlog met de heiligen. Daarom wordt er gezegd:

    "Iedereen die de naam van Jehovah aanroept, zal veilig ontkomen." (Joël 2:32 of 3:5 volgens de vertaling die wij gebruiken)

Reacties zijn gesloten.