Analyse nr. 3 - deel (2) - De grote hervorming van de samenleving - voorbereiding op de wereld die wordt geregeerd door gewetenloze mensen die zich voordoen als de redders van de samenleving, allemaal onder de actie van Adolf Hitler

Verspreid de liefde

In deze sectie zullen we de geheime feiten uit het leven van Adolf Hitler onderzoeken, die het VERHAAL dat aan de massa wordt geserveerd met de WAARHEID zullen bederven. Om het spel dat sinds onheuglijke tijden met LEVENDE MENSEN wordt GESPEELD, goed te begrijpen, moeten we de procedures kennen die vele malen zijn gebruikt en die het WERKELIJKE MANAGEMENTPROCES effectief hebben verdoezeld. Als we het denken van de samenleving van het einde van de 18e eeuw tot het begin van de 20e eeuw niet begrijpen, kunnen we nooit de transformatie begrijpen van het DENKEN VAN DE MEESTERMAATSCHAPPIJ VANDAAG.

WIJ ZIJN BEMIDDELD en we zijn volledig misleid!

Laten we even teruggaan naar een belangrijk jaar 1776. Geheim genootschap Illuminati (VERLICHTING), dat in gebruik is genomen en tot op de dag van vandaag het belangrijkste onderdeel van het management is geworden, heeft een eigen beheer nodig WITTE PAARDEN die moeten worden gebruikt om geplande gebeurtenissen en veranderingen in de samenleving te beheersen.

Om zulke paarden te vinden, moet je het begrijpen DE PSYCHE VAN DE MENS. Een belangrijk kenmerk is dat WE UNIEKE PERSOONLIJKHEDEN ZIJN IN ONZE PERCEPTIE VAN ONSZELF. Dit zelfbewustzijn treedt op AUTOMATISCH als we iets goed doen. Succes wordt niet afgemeten aan de kwaliteit van de ideeën van een individu, maar aan WAT JE ONDER JEZELF HEBT VERZONDEN, voor jezelf en je gezin. Rijkdom dat ten onrechte is geconcentreerd in de handen van individuen en niet van het geheel. oorzaken in het gegeven EEN MENSELIJK GEVOEL VAN UITMUNTENDHEID.

Als we kijken naar de mensen die echt aan de touwtjes trekken, vinden we dat anders degenen voor wie RIJKDOM het DOEL is, voor hen is het slechts een MIDDEL.

Laten we eens kijken naar meneer ŠÉRES (Soros). Hij deed dit vele malen door bijna al zijn kapitaal op een enkele kaart in te zetten. Voor de domme beursanalisten waren zijn acties suïcidaal. Waarom? Want dat is alles wat ze ooit hebben gezien RIJKDOM MAAR NOOIT DE KRACHT die deze man nodig had. Wat zagen de verblinde financiële makelaars niet? Dat Hij deze middelen nooit nodig had, OMDAT HIJ SPEELT VOOR HET TEAM en niet voor zichzelf. Als hij alles zou verliezen, zou hij onmiddellijk EXTRA FONDSEN ontvangen van ZIJN GROTE FAMILIE. Tegenwoordig doen velen precies wat de heer ŠÉREŠ doet. Waarom? Omdat zijn RISICO hem altijd grote financiële middelen en WINST. Hij heeft nooit verloren! Nou, dat kon hij niet, omdat HIJ HEEFT GEEN ENKEL RISICO GENOMEN, hij wist precies wat er zou gebeuren. Waarom wist hij dat? OMDAT ZE TOT DE FAMILIE BEHOREN!

Zelfs dat is een manier om te manipuleren WITTE PAARDEN die alleen RIJKDOM verlangen, dat de heer PRYMULO en de heer GROOTMOEDER, ONDER HUN CONTROLE en RICHTING.

Dus in 1776 verschenen er veel rijke mensen op de planeet aarde, die MEER EIGENDOM nodig hadden voor hun EGA's en bepaalde MORAAL moesten annuleren voor hun handel BEPERKINGEN. Waar kwamen de morele beperkingen vandaan? Ze waren DE MORELE WETTEN GEGEVEN DOOR DE SCHEPPER, die waren gebaseerd op de zogenaamde tien.

De invloed van de kerken moest worden beperkt en vooral DE INVLOED VAN DE GROOTSTE, DE ROOMS-KATHOLIEKE KERK. Op dat moment (1776) niemand HIJ TWIJFELT NIET DAT DE GODEN, tegenwoordig met een kleine b, door SATAN worden bestuurd en dat het alleen om GEZAG OVER VELEN gaat en niet om de SCHEPPER VAN HEMEL en AARDE.

Zeggen dat Satan niet bestaat, hoe komt dat? VANDAAG BEWORDT HET ALGEMEEN, zou zijn om te beweren dat de Schepper een LEUGENAAR is! Het bedrijf van zulke mensen zou onmiddellijk failliet gaan. Daar ga je dan DE ILLUMINATI ZICHTBAAR GEMAAKT, hun project van de zogenaamde DE VERLICHTING werd zelfs voor de rijken aantrekkelijk. Toen deze groep populair genoeg werd, ZE WERD BEROEMD, benaderd STAP TWEE, het was nodig om deze elitegroep NAAR ILLEGALITEIT TE STUREN. Waarom? Omdat poppenspelers ze hoefden niet langer in hun gelederen te rekruteren MENSEN die geen verstand hebben van managementprocessen. Ze hadden alleen de juiste WITTE PAARDEN in hun gelederen nodig. Dit zijn altijd de mensen van wie RIJKDOM IS HET DOEL.

Zo werkt het tot op de dag van vandaag in alle geheime genootschappen. Behoeftige mensen zullen worden aangeboden ZE ZULLEN ONDERDEEL WORDEN VAN IETS GROOTS DAT HEN EEN GERESPECTEERDE STATUS IN DE SAMENLEVING KRIJGT. Het maakt niet uit of hij je dit aanbiedt DE MAFIA, DE MOTORFIETSCLUB OF DE BILDERBERG GROEP, er is altijd psychologische druk op het feit dat je alleen in deze club bent IEMAND die wordt beschermd door zijn zogenaamde broeders die hun eed hebben verhard met een BLOEDSEED.

Je denkt misschien hoe weet ik dit? Het is een goede vraag. DE SCHEPPER VAN HEMEL EN AARDE stond me toe, om in deze groepen te kijken en de processen te begrijpen die ZE WERKEN IN HET GEHEIME. Ik werd nooit een deel van hun initiatie, maar ik won hun vertrouwen om zelf over deze manieren tegen mij te getuigen. ALLES WAS VOOR MIJ OM JULLIE EEN GETUIGENIS TE GEVEN AAN JULLIE DIE DEZE CRISIS WILLEN OVERLEVEN MET EEN SCHOON SCHILD. NIET DEGENEN die ik in boeken heb gelezen, maar persoonlijke ervaring.

Jak VERLICHTING hebben ze hun schuilplaats volbracht en konden ze weer afdalen in hun schuilplaats? Wederom vele malen geprobeerd en BEWEZEN PROCEDURE. Strikte illegaliteit is de enige remedie SUCCES EN DE UITVOERING ZORGEN VAN PLANNEN, die niet voor de korte termijn zijn, maar voorbereid zijn voor honderden jaren vooruit.
Sommige Josef Utzschneider hij schreef in 1784 een brief aan de groothertogin van Beieren, zogenaamd om de mist over een van 's werelds meest geheime organisaties op te ruimen.
Deze brief bevatte NIET ALLEEN waarheid, maar ook wat hier leugen, om het gewenste doel te bereiken. Utzschneider schreef bijvoorbeeld dat de Illuminati zelfmoord beschouwen als een legitiem vertrek uit dit leven, dat hun vijanden vergiftigd moeten worden (een beproefde methode die bijvoorbeeld wordt gebruikt op EEN WIT PAARD genaamd Bonaparte), of dat de betekenis van religie absurd is. Hij schreef in de brief ook dat de Illuminati met Oostenrijk hadden samengespannen om met hun hulp Beieren over te nemen.

En zo kwam het noodzakelijke VERBOD. Nieuwkomers moesten hun bloedeed afleggen. Dat is precies hoe het wordt gedaan wanneer je het nodig hebt DE JUISTE RECLAME EN ZICHTBAARHEID. Acht jaar waren genoeg voor hen om deze groep, deze vereniging bekend te maken, maar ook geheim, dat erover praten neerkwam op DOODSTRAF!

Adolf Hitler - liefhebber van ZIONISTEN, vijand van JODEN

1897 - het eerste Zion-congres. Velen denken dat het project ZIONISME, werd gelanceerd dankzij dit congres. Niets is minder waar dan deze conclusie.

Als Illuminati ze hadden hun eigen advertentie nodig om de wereld over hen te laten weten, ze hadden deze advertentie nodig MARIONETTENMASTERS VAN HET ZIONISME. Wereld wonder wat een toeval NA ACHT JAAR WEER worden de plannen van deze groep onthuld. Wat is er gebeurd? Een donderslag bij heldere hemel zorgde ervoor dat de Russische geheime politie het dossier met de naam in handen kreeg PROTOCOLLEN VAN DE SIES VAN ZION. Is dit document vandaag beschikbaar voor het grote publiek, dus als u geïnteresseerd bent, gebruik dan gewoon uw vriend Google en hij zal het u in volledige naaktheid presenteren. Het is saai lezen, zeker voor wie de achtergrond van alle processen niet kent, maar het is het tijdschema dat al 123 jaar gevolgd wordt.

Poppenspelers (goden van het systeem) creëert zijn beheerproces op twee manieren. De eerste is structureel - het is een proces van incumbency WITTE PAARDEN, waarin alleen kortetermijndoelen worden onthuld. Deze paarden zijn verdeeld in twee stallen, die met elkaar strijden om de overwinning, VOOR EEN GEVOEL VAN MACHT, GEZAG OVER DE VELE.

De tweede manier is ongestructureerd management waarbij zichtbare ENDERS aan beide kanten het spel spelen. Zo'n paard is Henri Kissinger, Bill Gates en onze favoriet SÉRÉŠ. Het magische aan hem is dat mensen hem zien als een eenzijdige speler.

Dus terug naar het ZIONISME en de processen, die in de 19e eeuw zonder structuur zijn ontstaan.

De Franse Revolutie - zorgt voor de noodzakelijke verzwakking van de macht van de RCC, de invloed van de Jezuïeten wordt versterkt, Satans broederschappen zijn adders.
De volksklassen zien deze verzwakking als een periode dicht bij de wederkomst van Christus
De opkomst van duizendjarige kerken -de kooien (schaapskooien) waar de schapen weer worden opgesloten en gevoed met de uitspraken van valse profeten – enorme teleurstelling door onvervulde beloften veroorzaakt afwijking van het geloof in de SCHEPPER.
De nieuwe drie religies verklaren alles – structuurloze religie – GETUIGEN VAN DARWIN – waaraan wetenschappelijke persoonlijkheden worden toegevoegd, die vaak aan de kant van het geloof in de Schepper staan, maar worden aangetrokken door mystiek
– de tweede religieuze groep zijn DE GETUIGEN VAN KARL MARX en BEDRICH ENGELS. Sociale gelijkheid uit de hand KAPITALISTEN, een aanfluiting van de blinde menigte – communistisch manifest van een klassenloze samenleving – Een plan voor die schapen van Satans weiden die een BETERE WERELD willen onder de heerschappij van sterfelijke mensen. Hoofdidee -RELIGIE en DE SCHEPPER IS HET OPIUM VAN DE MENS. De latere overname van een groot deel van de zgn wetenschappelijke gemeenschap en vele DARWIN GETUIGEN onder de structuren van dit religieuze huis.
– de derde structuurloze en tegelijkertijd gestructureerde religie via geheime genootschappen – ESOTERISCHE GETUIGEN. Hier de zogenaamde verhuizing wetenschappelijke capaciteiten die door hun onderzoek ontdekken dat het EVOLUTIONAIRE DOGMA niet verklaard kan worden zonder de invloed van de Schepper. Het was een van de bekendste verenigingen THULE ESOTERISCHE GROEP

jaren 1880 - 1902 Churchills steun voor vergassing ( Boerenoorlogen ) - eerste concentratiekampen, oefenen voor HITLER'S GENOCIDE, meer daarover hier.

De zoeker naar WAARHEID in de Schrift dient ZION'S WACHTTOREN Sinds 1879. Toeval of een heel bewuste bedoeling van de POPPENDRIJVERS die we niet mogen zien?

Zoals ik hierboven schreef Het eerste ZION CONGRES was pas in 1897, toch zijn er pogingen om naar Zion te wijzen als de bron van heerschappij al in 1879. Jehovah's Getuigen mogen zelf niets onderzoeken buiten het Wachttorengenootschap, dus denken ze niet eens na over het verband tussen ZIONISME en hun tweede president van het bedrijf, Ch.T.Russell. Velen zullen me vertellen dat ik lieg dat hij de eerste president van dit bedrijf was. Dus voordat je dat doet, vrienden, bestudeer alsjeblieft je eigen boek - JEHOVAH'S GETUIGEN - UITSPRAKERS VAN GODS KONINKRIJK.

HET DOEL VAN AL DEZE INFORMATIE IS NIET OM DE HAAT VAN DEZE RELIGIEUZE GROEP TE VERGROTEN, MAAR OM DE FEITEN TE VERBINDEN OM ENKELE VAN MIJN DICHTE GELOVIGEN TE LATEN REALISEREN VAN WELKE ENORME SCAM ZE EEN DEEL HEBBEN GEWEEST.  Zoals ik verder zal onthullen, kunnen we in de geschiedenis van de mensheid slechts twee tijdsperioden vinden die verband houden met de GROOTSTE MOED EN HELDENMOED VAN DE MENS, die een grote groep religieuze mensen tegelijkertijd onderging en STERVEN VOOR HUN GELOOF in tien jaar tijd. duizend nummers.

Zoals ik in de ondertitel schreef, ADOLF HITLER was de lieveling van de ZIONISTEN. Waarom? Omdat hij verondersteld werd te zorgen voor de uitzetting van ZIONISTISCH GEESTELIJKE INWONERS naar Palestina, voor deze mensen om daar de staat Israël te creëren.

Als we in de Schrift kijken, in het boek Openbaring, zien we dat Christus verschillende keren een groep mensen noemde, die doen alsof ze Joods zijn, maar GEEN JODEN zijn, MAAR BEHOREN TOT DE SYNAGOGE VAN SATAN. Hoe is het gebeurd? Hier moeten we naar de periode van Cyrillus en Methodius. Het was gelegen in het gebied nabij de Kaspische Zee EEN ZEER WALGELIJK RIJK, HET KHAZAR RIJK. Velen hebben geen idee dat zo'n eenheid bestond. HET IS OPZETTELIJK VERWIJDERD HI STORY/IE CURRICULUM. deze staat ze noemen het graag rijken, werd aangelegd op een belangrijk handelsknooppunt tussen Europa, Azië en het Nabije en Midden-Oosten. Hun gedrag was vergelijkbaar met de mensen van Sodom en Gomorra, maar Satan hield van hen en houdt van hen tot op de dag van vandaag. Hij is er maar weinig naties in geslaagd te corrumperen zoals zij hun inwoners hebben gecorrumpeerd. Ze stalen, beroofden en verkrachtten. Velen waren bang om door het gebied te reizen. Een van de Russische prinsen dwong hun trein een religie te kiezen die hun heropvoeding zou verzekeren. Zo ontstond er een debat tussen de christelijke vertegenwoordigers, de moslimvertegenwoordigers en de joodse ambassadeurs. De beslissing viel op het geloof van de Joden. Onder zware straffen werd de bevolking verjoodsd. Deze menselijke beerput, anders kun je niet praten over die mensen die een bloedafkomst hebben met deze voorouders, ze begonnen te zeggen dat ze de 13e stam van Israël zijn. Ze moesten allemaal Hebreeuws leren en ook een aantal van de TORY, de fundamentele leringen van de joden.

Hun gedrag is niet veranderd, dus werden ze definitief als geheel vernietigd door de Russische adel in de 13e eeuw en verspreid naar de regio's van Rusland en Midden-Europa. Om deze piepgeluiden te laten passen bij de inboorlingen en op te gaan in de menigte, was het eerste wat ze deden hun achternaam veranderen. Omdat het Hebreeuws hun taal was, die ze van generatie op generatie doorgaven, stonden ze ook dicht bij de joden en waren ze op hun beurt bekwame handelaars, zo ontstond er een symbiose tussen de twee groepen. Wat hen verenigde was de vervulling van de profetieën uit de Schrift, waar geschreven staat over Jeruzalem als de hoofdstad van de wereld. Omdat het vleselijke mensen zijn, nemen ze bepaalde uitspraken, bijvoorbeeld uit het boek Jesaja, letterlijk, maar niet geestelijk, zoals de profetieën bedoeld waren, omdat SCHEPPER VAN HEMEL EN AARDE, Jehovah van legers hij wist dat hij een spirituele stad Jeruzalem wilde creëren die uit de zijne zou bestaan WARE en GETROUWE DIENSTDIENSTEN die zijn zonen en dochters zullen worden, net zoals JEZUS CHRISTUS zijn eerste schepping WAS. Satan begrijpt dit natuurlijk ook, en dankzij de transformatie van het denken van mensen in de negentiende en twintigste eeuw zorgde hij ervoor dat de meeste mensen die vandaag leven hem alleen als een symbool zien KWAAD, MAAR NIET ALS EEN ECHT LEVEND WEZEN.

Dus liet Satan zijn geliefde kinderen, zijn Khazaren, aan de touwtjes trekken. Ze moeten ervoor zorgen dat door Israël, dat ze op tijd moeten vernietigen en vertrappen, wanneer ze de heersers van de wereld worden. DE ECHTE JODEN MOETEN WORDEN UITGEDREVEN ZOALS ZE GEDURDEN TIJDENS DE Tweede Wereldoorlog. 

DEZE KRACHTGRIP ZAL NIET MEER GEBEUREN. De bijl die ze zal verwijderen, is al klaar.

Alle etnische Joden van vandaag zullen onmiddellijk herkennen wie hij werkelijk is ZIONIST, hun grootste vijand, maar omdat ze geloven in het GROTE ISRAËL beloofd door de Schrift en de SCHEPPER, HANDELEN ZE VAAK IN OVEREENSTEMMING. Ze geloven dat Jehova God hen op zijn tijd een verlosser zal geven, die ze zelf niet herkenden, omdat het niet volgens hun ideeën was ten tijde van de Romeinse bezetting, hoewel hij hun de exacte tijd aankondigde waarop hij zou verschijnen DE PROFEET DANIEL, dus vandaag is dit boek voor henzelf onbijbels, daarom verboden.

Waarom moest Ch.T.Russell Sion in de naam van zijn bedrijf hebben? Omdat ze de beheerprocessen kenden, moesten ze alle ondersteuning voor zijn activiteiten bieden. In gemeenten van Jehovah's Getuigen is er deze steun VALS VOORGESTELD ALS DE GUNST VAN DE SCHEPPER VAN HEMEL EN AARDE. Dit is een andere verklaring die niet op WAARHEID is gebaseerd, omdat JEHOVAH GOD een deelnemer zou zijn aan alle verachtelijke DADEN VAN DE LEIDENDE KERK. Hoewel ze vandaag de Schrift lezen SLECHTSTE VERTALING DIE IK OOIT HEB GELEZEN nadat ze hem vorig jaar hadden herzien dat het nooit is geweest EEN EIGENDOM DAT AAN SOMMIGE CHRISTENEN EEN GUNST HEEFT GETOOND!!!!!!

Dat iedereen de apostelen waren allemaal arm, ze moesten alleen werken en droegen geen tientallen miljoenen horloges om hun polsen, ze hadden geen boerderijen en geen hoofdkwartier waar ze in hun levensonderhoud konden voorzien. ZE RIJDEN GEEN 23 MIJL NAAR EEN AFSTAANDE WINKEL OM SLECHTS 12 FLESSEN WHISKEY TE KOPEN VOOR $ 835 en iets goedkoper voor de vrouw, zoals de man die tijdens de ochtenddienst aankondigt hoe GEWELDIG het zal zijn in 2021 als BILL'S VACCIN klaar is wanneer iedereen zal zijn GOED GEMARKEERD WEER VERGADEREN!!!

Open ten slotte je ogen en WAKKER WORDEN! GA TERUG NAAR DE VADER EN KOM UIT HEM!!! Als er Jehovah's Getuigen zijn die dit lezen, begrijpen ze het.

ADOLF HITLER sloot zich niet alleen aan bij Pius XII, aan wie hij beloofde alle Jehovah's Getuigen, toen bekend als Serious Bible Students, uit te roeien, maar hij moest degenen die het verbond met de hemelse Vader, Jehovah God, hadden verlaten, beschouwen als de ware Joden, die meewerkten aan de HAAVARA-OVEREENKOMST, DIE DE ZIONISTEN VOORBEREIDDEN OM HET MODERNE TE CREËREN ISRAËL. Vraag meneer Google om meer informatie.

Volgens zijn nicht, die vanaf het begin van zijn leven in Engeland woonde, liep Adolf Hitler 3 jaar stage, waar hij werd opgeleid door de beroemde Britse MI6. Als mensen van de geheime diensten konden praten, zouden ze u zeker willen vertellen wie alle geheime diensten bestuurt en controleert en hoe nauw ze samenwerken. Van Mossad, via CIA, KGB, MI6 tot Al Qaeda. DE GEMEENSCHAPPELIJKE DENOMINATOR IN DIT ALLEMAAL IS HET HUIS VAN SION, waar je heren vindt die behoren tot de Rothschild, Rockefeller, Shif, Busch, Kennedy, Sachs en andere bloedverwanten.

Aangezien dit weer langer is dan ik had gepland, moet ik deze analyse nog een keer onderbreken en eindigen met een derde deel. Hier zullen we omgaan met wat de echte geschiedenis heeft laten zien en niet met het verzonnen verhaal van Adolf Hitler die liefhad DUITSLAND BOVEN ALLES. Zijn missie was om Duitsland te vernietigen en vervolgens te ontsnappen naar Zuid-Amerika, waar hij zogenaamd leefde om een ​​mooie 104 jaar oud te worden, en om ons zijn nakomeling na te laten, die zijn om het verdeelde werk te voltooien.

Een gedachte over "Analyse nr. 3 - deel (2) - De grote hervorming van de samenleving - voorbereiding op de wereld die wordt geregeerd door gewetenloze mensen die zich voordoen als de redders van de samenleving, allemaal onder de actie van Adolf Hitler"

Reacties zijn gesloten.