Voel jij je ook een jongen?

Verspreid de liefde

Het vrijgeven van de "ENIGE JUISTE MAATREGELEN" is nog niet eens begonnen, en ballonnen zijn al begonnen te stijgen naarmate het aantal zogenaamde infecties weer toeneemt. En vandaag was het weer zover!

ONLINE: De risico-index is gestegen, met slechts één punt terug in de vierde rij

De heer Flégr, Prymula en anderen kregen 's ochtends de handen. jij die liefheeft KERSTMIS, zoals de Romeinse SATURNALS, weet dat dit precies is wat je zult lezen en luisteren tot de volledige avondklok. Het is als een kopieerapparaat. In het RIJK controleren ze of er geen mensen in de flats zijn, die daar niet mag zijn, omdat Madame Angel, die een god werd, haar keizerlijke daad dwong, naar haar grote voorbeeld, volgens haar vader Adolf.

Er zijn vreselijke video's WAAROM KAN DE MINISTERIE VAN WAARHEID EN LIEFDE NIET ONMIDDELLIJK? Die zich verspreidt via sociale netwerken waar het is BIJVOORBEELD arresteerde een man die duidelijk in zo'n huishouden woont en daar zijn zijn kinderen. Tenminste, als ik de Duitstalige medebewoners van de planeet Aarde goed heb begrepen. Ik kan de video niet downloaden om hem hier te plaatsen, maar het is precies de foto die ik verwacht in het protectoraat Böhmen en Mähren, gedurende SATURNALI.

WAAROM HEB JE JE EEN PAAR DAGEN VRIJHEID GEGEVEN? WAAROM STAAT U NIET TOE OM HADR UIT DE MOND TE VERWIJDEREN?

Wel, het is om je duidelijk te laten zien wie de macht heeft over je ademhalingssysteem. Dat hij niet de SCHEPPER van hemel en aarde is, maar degene die zich verbergt in sprookjes met horens en hoeven op het been. Omdat het een sprookje is, bestaat het niet.
Door mond en neus werd Adam en Eva leven ingeblazen, en zij werden een LEVENDE ZIEL. Deze vod over hun mond is al honderden jaren voorgeschreven aan moslimvrouwen, en je kunt zelf zien hoe serieus dit wezen is in de gebieden waar deze vrouwen zijn geboren. Maar in gebieden waar dit tot voor kort niet de gewoonte was, wordt het vod gedwongen ons te laten denken dat het ons beschermt. Ook hier wordt een Deens onderzoek gepubliceerd, dat dit duidelijk ontkent.

Dus waarom die paar dagen die je moet genieten onder strengere hygiënemaatregelen? BANKEN, hun echte eigenaren, ZE MOETEN DE JOUW EN NULLEN VAN JE KRIJGENdie je op hun virtuele rekeningen hebt staan ​​door te shoppen als uitzinnig voor, laten we eerlijk zijn, onnodige cadeaus, maar wat zijn de mooiste dingen die nog moeten komen en jij wordt NIET TOEGESTAAN, is het overhandigen van deze geschenken en de vreugde die de schenker ervaart als de ontvanger ziet dat ze belangrijk voor iemand zijn. En hoe rechtvaardigt hij dat? JE BENT ONRECHTMATIG GEWEESTtoen je naar die winkels ging om te winkelen.

Natuurlijk is er ook het doel om te downloaden CONTANT GELD UIT JE ZAKKEN, omdat je het thuis in kleine hoeveelheden onder je kussen verstopte zodat je tegenwoordig kon gaan winkelen, want zoals je merkt, zijn zendingen niet de veiligste manier om de bestelde goederen op het juiste moment te krijgen.

Voor velen is dit zeker weer wat SAMENZWERINGwat zeker niet gebeurt en ook niet zal gebeuren. Ik wou dat ik het mis had beste medeburgers, maar als ik de rest heb LANDELIJKE REDEN EN OPEN OGEN, moet ik dit soort vragen stellen.

WAAROM IS HET NIET ALLEEN IN DE TSJECHISCHE REPUBLIEK (Böhmen und Mähren) ALS IN HET RIJK?

30 jaar het beste WIJ VOEDEN HET WESTEN en we voorzien hem van een levensstandaard, dus er moet enige vrijheid zijn. Dat weten ze al lang SUIKER en ZWEEP hij is hier beter dan wat hij nu doormaakt RIJK en zijn westelijke satellieten. Je zou kunnen denken dat met de zogenaamde DEMOCRATIEN er is iets ergs gebeurd, dus waarom de onderwerpen van het Oosten, hun droom en verhaal bederven? DE WAARHEID. Salarissen zijn laag, UITVOERDERS kunnen doen wat ze willen. Degenen die u geld lenen (Banken) dragen geen bedrijfsrisico en het geheel MAGIE (de magie van bedrog) is dat ze drukken wat je voor zichzelf koopt en toch het meeste uit het papier halen met hun onbetaalde rente.

Nou, ze zijn niet zo dom om niet te weten dat de valuta via miljoenen uitgevers moet worden uitgedeeld, zodat iemand niet begrijpt dat er een geheel is ontstaan, zoals de 1 miljard stukjes papier die zijn uitgedeeld, en dat ze anderhalf miljard van die stukken terug willen. Dat we geen half miljard tot onze beschikking hebben doet niemand pijn, OMDAT ZE GELOVEN DAT HET DE NOODZAKELIJKE BELANG VOOR DE TERUGBETALING OP ANDEREN ZAL WEERGEVEN WAT HIJ IN DEZELFDE DROOM GELOOFT!

Omdat we waren OPGELEID OM EEN GROTE DONATEUR VAN ALLES TE ZIJN AAN HET EINDE VAN HET JAAR, dus masseren ze ons met reclame om ons te maken Ze LENEN NOG MEERomdat we moeten geven. En als je dit jaar koopt en je kunt het niet weggeven, dan heeft hij dat wel WAT JE GELOOFT, BESTAAT NIET, feit GROTE VREUGDE. Zoveel boze mensen op één dag, hij is het altijd GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID misschien nog niet.

Wat is het meest trieste aan dat verhaal? DAT DIE HERSTEL ZULLEN HEBBEN HETZELFDE PROBLEEM THUISde DE BESTELLING IS OVER DE BESTELLING. Nou, wees niet verbaasd als het niet voor jou was SAMENZWERING. Ik wou dat het zo was. Voordat je je begint af te vragen en van streek raakt, probeer mijn woorden te onthouden, probeer te beseffen dat je leven de controle wil hebben HET WAAROP JE NIET IN HET BESTAAN GELOOFT.

Het heeft geen hoef en geen hoorns, integendeel, het is gemaakt als HET MOOISTE WEZEN MET GROTE WIJSHEIDdie verliefd werd op zichzelf, die haar geest en haar figuurlijke hart verdorven had omdat ze zo graag wilde zijn AANBIDDEN.

WAT ZIJN ZIJN DIENSTEN NIET ALSOF Hij ALLEEN IS? BEKIJK EEN AANTAL VAN ZIJN DIENSTEN HOE JE IN JE OGEN LACH EN DENKT DAT ZE BETER ZIJN DAN JE.

Zulke mooie dagen van winkelen voor alles, wens je degene die je de andere kant van de medaille van alles om ons heen probeert te laten zien, omdat hij beseft HOE U EEN GROTE MISDAAD IS IN NAAM VAN HET KWAAD EN DE HEERSER VAN DEZE POTTLE WERELD.

Onthoud alstublieft de woorden van Jezus:ALS DE DAGEN NIET WORDEN VERKORT, ZAL GEEN LICHAAM OVERLEVEN, DOOR DE GEKOZEN DAGEN ZULLEN DE DAGEN WORDEN VERKORT!"

Meer vind je in dit artikel hier en het begrijpen van vervulde profetieën hier.

Ik wou dat we op zoek gingen DE SCHEPPER VAN HEMEL EN AARDE, JEHOVAH GODvoordat hij kan worden gevonden om ons veilig naar HET KONINKRIJK VAN ZIJN ZOON, SLANG CHRISTUS in deze dagen GROTE NOODGEVAL.