Inhoud en introductie

Verspreid de liefde

.

PDF

klik versie

.

Daniel
Geheim voorbij, zegels verbroken

. . .

Daniël het 2e hoofdstuk

01   Waarom Daniël werd geschreven en geheim werd gehouden voor de EINDTIJD

Daniël 3-6. hoofdstuk

02   Waarom behandelen we de hoofdstukken 3 t/m 6 niet?

Daniël het 12e hoofdstuk

03   We moeten bij het einde beginnen

04   Wat voor boek is dit?

05   Jij bent het licht van de wereld

06   Waarom moeten we rennen?

07   Wie zal het begrijpen en wanneer zal het gebeuren? → toegevoegd 14.05.2022

08   Geschiedenis vooraf geschreven

Daniel 11: 1-28

09   Zoals Alexander de Grote en zijn opvolgers andere woorden van de profetie vervulden

10   De eerste grote verandering, de kroon van de koning van het noorden gaat onder de bescherming van Rome

11   De koning van het noorden beweegt voor het eerst

12   Contract heerser

13   Trots of nederigheid?

Daniël het 7e hoofdstuk

14   Daniëls droom

15   Hoe het vierde wilde dier zich in de geschiedenis manifesteerde

16   Groot-Brittannië, de nieuwe koning van het zuiden → toegevoegd 15.05.2022

17   Groot-Brittannië heeft zijn koloniën → toegevoegd 16.05.2022

18   1945, een mijlpaal en de laatste verandering van de koning van het zuiden → toegevoegd 17.05.2022

19   Ze vertrokken uit de grote stad Babylon om in orde terug te keren → toegevoegd 17.05.2022

20   Goed nieuws over het Koninkrijk in TIME END en de Grote Verdrukking

Daniël het 8e hoofdstuk

21   De koning van het noorden komt uit GRIEKENLAND → toegevoegd 09.06.2022

22   Daniël ontmoet de Koning der Koningen en de Heer der Heren → toegevoegd 09.06.2022

Daniël het 9e hoofdstuk

23   Daniëls gebed

24   Daniëls tweede visioen

25   Herstel van de verwoeste stad en verdeling van de profetie in specifieke gebeurtenissen

26   Kinderen van Israël, Jehovah de Vader is getrouw, keer tot hem terug! Welkom koning!

Daniël het 10e hoofdstuk

27   Daniel's vasten, eerste ontmoeting met Yehoshua

Openbaring 17-18. hoofdstuk

28   Heilige Roomse Rijk

29   Groot Babylon, wie is het?!

Een kleine samenvatting

30   Middeleeuwen, Donkere Middeleeuwen

Daniel 11: 29-45

31   De Grote Oorlog verdeeld in twee delen

32   Verdrag van Versailles 1919

33   Degenen die het heilige verbond verlaten

34   De koning van het noorden gaat verhuizen

35   Stalin herhaalt Hitlers stappen

36   Daniël onderscheidt de voormalige koningen van het noorden, zodat we kunnen begrijpen wie er is aangesteld

37   Kroning van de koning van de joden, kroning door de paus

38   END TIME loopt sinds 28.9.2015 september XNUMX! → gespecificeerd 02.08.2021

39   Khazariat heeft een plan, en Satan nog een verrassing...

-

23.12.2019

INTRODUCTIE

  Beste lezers, u ontvangt geestelijke informatie die de vervulling van Daniëls profetie onthult, en die de engel in de jaren 556-536 v.Chr. aan deze man van God dicteerde. Het hele begrip van het woord van de Vader kon pas komen als we ons in de stroom van de tijd begaven in wat de engel zelf noemde eindtijd (Daniël 11:40, 12: 4). Zoals de profeet zelf aan de koning van Babylon en aan Nebukadnezar verklaarde: "De koning antwoordde en zei tegen Daniël, wiens naam Belshazchcar was: Kunt u mij de droom die ik heb gezien en de uitleg ervan bekendmaken? Daniël antwoordde voor de koning en zei: De geheimen die de koning eist, kunnen niet aan de koning worden onthuld door wijzen, bezweerders, schriftgeleerden, orakels; maar in de hemel onthult God geheimendie koning Nebukadnezar informeerde wat er in de laatste dagen zou gebeuren. Je droom en het visioen van je hoofd op je bed, het was zo: ' (Daniël 2:26-28). Daniël vertelt ons hetzelfde idee als de apostel Petrus in 2 Petrus 1:21, "De profetie werd nooit uitgesproken door de wil van de mens, maar de heiligen, Gods volk sprak onder de kracht van de Heilige Geest.", of ook, zoals vermeld in Jesaja 43:12: "Ik predikte en gaf over en predikte toen er geen vreemdeling onder jullie was, en jullie zijn mijn getuigen - verklaard door Jehova - en ik ben GOD.". Daarom kunnen we heel nederig zeggen dat de interpretatie niet voortkomt uit menselijke wijsheid, maar geleidelijk aan geopenbaard is gedurende vele jaren, omdat we ons hebben laten leiden door de Geest van God. Dus lofprijzing behoort niet aan ons, maar aan de Ene en Ware God, de Vader Jehova, door Zijn geliefde Zoon Yehoshua, onze broer, en Christus (de Gezalfde).

   In het verleden zijn er door verschillende Schriftgedeelten veel pogingen gedaan om het boek Daniël te interpreteren. Sommigen mochten dit deel van Gods woord gedeeltelijk begrijpen, maar niemands goddelijke geest openbaarde Daniëls boodschap. De reden waarom dit het geval was, vindt u in deze inleiding.

   Het boek Daniël zelf is de sleutel tot een nauwkeurig begrip van vele delen van het boek Openbaring. En als we het omdraaien, is Openbaring een voortzetting en toevoeging van details aan het hele mozaïek van de profetieën uit het boek Daniël. Waarom kunnen we dat zo zeggen? Omdat beide boeken de zoete boekrol zijn waarover in Openbaring wordt gesproken, die Johannes moest eten. De rol is aan beide kanten beschreven, het laat zien dat het één rol is, maar met een dubbele boodschap, verdeeld in twee delen (boeken). Het ligt niet in de menselijke wijsheid om alle contexten en geheime gedachten van deze boeken te begrijpen en te verbinden, zonder de werking van Gods geest. Moge de dierbare broeders en zusters, Jehovah de Vader zelf de woorden van deze interpretatie met zijn heilige geest bevestigen.

   Aan degenen onder u die de profetische historische gebeurtenissen in dit boek willen onderzoeken, kondigen we aan dat Daniël in de profetieën de tijd en de heersende machten beschrijft die alleen het volk van God betreffen. Op 14 Nissan in 33 is het het vleselijke Israël, de Joodse natie, en vervolgens worden de profetieën vervuld over degenen die Christus hebben ontvangen, over het Geestelijke Israël. We weten dat er andere staten en rijken waren die een rol speelden in de geschiedenis, maar Daniël sprak er niet over omdat ze geen invloed hadden op Gods volk.

   Vanaf de dag dat onze grootouders, Adam en Eva, zondigden vanwege hun gebrek aan geloof (geloof = volledig vertrouwen in God), kondigt onze hemelse Vader Jehova God aan dat Hij een einde zal maken aan deze opstand van Satan de Duivel (Genesis 3: 14-15). Laten we Halella Jah bij elkaar roepen dat we deze dagen van het einde hebben bereikt en dat we de dag van Christus' komst naderen. Deze sluitingstijd is gemarkeerd als EINDTIJD. Daarom heffen WIJ, die deze dagen met geloof wachten, onze hoofden omdat we krachtig worden aangemoedigd omdat veel profetieën in vervulling gaan en de Vader de ogen van velen heeft geopend om als helderheid in de duisternis te schijnen en om leiding en begrip te geven (Daniël 12 : 3). Door het Hebreeuwse werkwoord "schoten" in Daniël 12:4 te vervullen, was God in staat om sommigen van ons begrip en kennis te geven van de dingen die spoedig zullen komen, door de profetieën die hiervoor zijn opgetekend. EINDTIJD (Amos 3: 7).


   Let op de woorden van dit boek meer dan extra aandacht! Als de woorden in dit boek werkelijk openstaan ​​voor nauwkeurige kennis, zal het Jehovah de Vader zelf zijn die door middel van zijn heilige geest zal zorgen voor opdat deze kennis zich door het bewoonde land zal verspreiden tot een getuigenis voor alle natiën, en dan kan er een einde komen aan Satans samenstel van dingen (Matteüs 24:14). Als je de namen zoekt van degenen aan wie de woorden van deze profetieën zijn bekendgemaakt, zullen ze hier niet worden gepubliceerd, omdat we niet waardig zijn om op te scheppen en onszelf boven een lichaam te verheffen, omdat we alleen nutteloze slaven zijn die niets hebben gedaan dat zouden ze niet moeten doen. Moge degene aan wie hij toebehoort verheven worden heerlijkheid a loven voor altijd, tot onze hemelse, ware levende God, de Vader van Jehova, door onze Koning en de Verlosser Yehoshua. Amen!

   Aan de heersers van deze verdorven wereld, aan alle synagogen van Satanen laat het u bekend zijn dat de Vader uw dagen heeft geteld en overwogen, dus het zou goed voor u zijn om te reageren op de woorden van de Tweede Psalm:

   "Waarom zijn de naties verstrooid en betekenen de menselijke rassen niets? De koningen der aarde staan ​​op, en de vorsten beraadslagen samen tegen Jehovah en tegen zijn gezalfde: 3 Laten we hun handboeien breken, en laten we hun koorden afdoen. 4 Die in de hemel woont lacht; de HEERE bespot hen; Dan zal hij in zijn toorn tot hen spreken, en in zijn toorn zal hij hen schrik aanjagen: Want ik heb mijn koning aangesteld over Sion, mijn heilige berg. 7 Ik zal u vertellen over Jehovah's inzettingen: Hij zei tegen mij: "U bent mijn Zoon; ik heb u vandaag verwekt; 8 Vraag van mij, en ik zal de volken in uw bezit en in uw bezit van het laatste deel van de aarde geven. 9 Gij zult ze verbrijzelen met een ijzeren staf, gij zult ze slaan als een pottenbakkersvat. 10 Nu dan, gij koningen, vernieuw uw begrip, en laat u rekenen; 11 Aanbid Jehovah met vrees en verblijd u met beven, 12 kus de Zoon zodat hij zichzelf niet provoceert, zodat je onderweg zou moeten omkomen als zijn woede maar een beetje heet was. Het welzijn van allen die op hem rekenen!"

   De tijd van genade is voorbij en je hebt nog een laatste kans om het slechte pad van Satans dienaren te verlaten. Bekeert u en verlaat uw weg en uw offers, die hij u geboden heeft, om de kracht van zijn regen van roem te krijgen !!! De Vader houdt er niet van om iemand te vernietigen, maar dat iedereen tot berouw en nauwkeurige kennis van de Waarheid komt (2 Petrus 3:9).
   Dit boek onthult tenslotte je corrupte pad en je geheime plannendie uw heer voor u heeft bereid, opdat u ze kunt doen. Niets is verborgen voor de ogen van onze God en Schepperzodat het niet op zijn tijd uitkomt.
   Corrigeer jezelf zodat je je niet zult schamen op de dag van de ontdekking van onze koning Yehoshua !!!

Aan allen die nog verbonden zijn met religieuze huizen! Naar het grote Babylon!

   Verlaat de huizen van de hoeren die meesters zijn van uw geloof, u die werkelijk de Koning wilt volgen. Stop alsjeblieft, geliefden, met het volgen van degenen die jullie hebben bedrogen en jullie niet toestaan ​​om zwaar voedsel te eten voor je eigen glorie en je in de melk te houden. Ze zitten zelf in de leidende posities en eisen een aandeel voor hun dienst om zich vet te mesten. Ze hebben hun beloning al! Heb je niet gelezen dat een engel met grote heerlijkheid je dat vraagt? Ga er uit!!! (Openbaring 18: 1-5).

   Het goede nieuws dat we onder jullie aankondigen, is hetzelfde goede nieuws dat zowel onze Yeshua als onze apostelen hebben aangekondigd. Dierbaren, we zijn aan het einde van een tijd die Satan in de afgrond zal werpenvoor duizend jaar gebonden zijn. Voordat dat gebeurt, zal ons geloof voor zijn ogen op de proef moeten worden gesteld, zodat we net als Job kunnen laten zien dat de mens Jehovah Vader en zijn Zoon Yehoshua meer kan liefhebben dan zijn eigen ziel! De vader beloofde: "Ik zal je zeker niet verlaten, ik zal je zeker niet verlaten." We weten dat onze Vader niet kan liegen, dus laten we ons hoofd opheffen op de dag van Satans woede en toorn als onze verlossing nadert. We dringen er bij iedereen die gerechtigheid verlangt op aan om te doen wat de apostel aan de naties schrijft, Paulus: “Daarom dring ik er vooral op aan om gebeden, gebeden, voorbede en dankzegging voor het hele volk, voor de koning en voor al degenen die zich in een hoge positie bevinden, om een ​​vreedzaam en vredig leven door te brengen in alle godsvrucht en waardigheid; ja, dit is juist en zeer welkom voor onze Verlosser God, die wil dat alle mensen worden gered en tot een volledige kennis van de waarheid komen. Per slot van rekening is God één, en de middelaar van God en mensen, één, de mens Christus Yehoshua, die zichzelf gaf als losprijs voor allen - een getuigenis dat in zijn tijd moet worden gegeven (andere vertalingen leggen uit dat het op een bepaald moment moet worden gezien); hiervoor werd ik aangesteld als een heraut en een apostel, (ik zeg waarheid, ik lieg niet) een leraar van de naties in geloof en waarheid." (1 Timoteüs 2: 1-7) 

Dit is het moment !!!

   Mogen de woorden van deze openbaring een helder licht zijn voor iedereen aan het einde van de donkere middeleeuwen. Moge u de onverdiende goedheid, dat wil zeggen de genade en barmhartigheid van onze Vader en zijn Zoon Yehoshua Christus, worden getoond.

                                                                     Amen.

Broeders van u en Christus